Annem üzülmesin diye işe girdim, babam sinirlenip bana sataşmasın diye çıkamıyorum. Nasıl kendimi motive edebilirim?

Annem üzülmesin diye işe girdim, babam sinirlenip bana sataşmasın diye çıkamıyorum. Gerçekten hiç mutlu değilim kendimi nasıl motive edebilirim?

Lojmanda kalıyorum evim 3 saat uzaklıkta her gün gidip gelemem diye mecburen kalıyorum. Odada 6 ranza var 8 kişi kalıyoruz ve odadaki insanların hepsiyle anlaşmak mümkün değil daha 5. Günüm ama çoktan uyuz olduğum insanlar var. Sigaradan, ışıktan, sesten hoşlanmıyorum ve hepsi yattığım yerde mecvut. Hırsızlık olayları hep yaşanıyormuş, diken üzerindeyim. Yani bıktım usandım... lojmanda mutfak yok, duşlar ve tuvalet ortak. İğreniyorum.

Lojmanda mutfak olmadığı için kurumda yemek zorundayım yemekler iğrenç, çoğu zaman masadan aç kalkıyorum...

İşte sorun yok kendi mesleğim zaten biraz tecrübe kazanıp çıkar giderim diye geldim ama artık dayanamıyorum. Daha 5. Günüm "yavaşsın, asansör kullanma, biz yürüyoruz" saçma sapan şeyler.

Annem üzülmesin diye işe girdim, babam sinirlenip bana sataşmasın diye çıkamıyorum. Nasıl kendimi motive edebilirim?
Cevapla