Babamın çalışmam için baskı yapmasından nasıl kurtulabilirim ya da bu durumu kafaya takmamalı mıyım?

Arkadaşlar ben üniden 2018de mezun oldum o zamandan beri sürekli iş aradım fakat hiçbir sonuç elde edemedim ve son 2 senedir iş aramayı bıraktım. Ailem tarafından saolsunlar bana alınan bir ev var o evi kiraya verdim gelen kira zaten bir yerde çalışsam alıcağım maaş kadar bir miktar o yüzden rahat rahat geçiniyorum ve ayrıca bu evin haricinde birde ailemle yaşadığımız ev var yani ailem vefat edince de kira vermeden oturacağım evim hazır eeee onlardan bana emekli maaşı sigorta da kalıcak yani bir şekilde geçinebileceğim hayatım var çok şükür 🙏🏼 babamdan da hiçbir maddi beklentim yok fakat babam ısrarla bir işe girip çalışmamı istiyor ben ise istemiyorum sürekli araya aracı insanlar sokup beni iş görüşmelerine yolluyor bu da bende stres yaratıyor telefonum çaldığında babamın aradığını gördüğümde yine nerede ne iş görüşmesi ayarladı diye stres oluyorum bunu ona söylesem tartışma çıkartıcak o yüzden söyleyemiyorum napıcam bilemedim ayarladığı iş görüşmelerine gidiyorum gibi yapsam ama gitmesem araya soktuğu aracılar sayesinde gitmediğimden haberi olur mu acaba diye düşünüyorum ama bir yanda da haberi olmaz gibi çünkü iş görüşlerine gittikten sonra bana bu aracılık yapan adamlar görüşmeye gittiğim yerleri arayıp bizim tanıdık gelicekti görüşme nasıl geçti gibi şeyler sormak için firmaları geri aramıyorlar o yüzden bundan sonra bir yer ayarlarsa gitmiyim diyorum sizce?

Babamın çalışmam için baskı yapmasından nasıl kurtulabilirim ya da bu durumu kafaya takmamalı mıyım?