Kuzenim vr kiz 2 yillkk onu kazandi bi ogretmen oldum diyo millete bi diyo dgs yapcam ogretmen olcam vs ogretmenler gununu annesi kutluyo falan bn ogretmenlik okudum bu kdr demedim ogretmenim diye dnfjjsjsn kiz geliyo hava atar gibi konusuyo sinirim bozuldu bunlardaki ego nerden geliyo ya kafalarini yasamak istiyorum bn 1 ay sonra sinava giricem ise girmedim bundan dolayi kiz gelip bana haftaya krese basliyorum diye hava atiyo birde diyoki dgsyle aciktan okicam boyle bi sey olabilir mi ya dgs orgun egitim almiyor mu bu kiz kafayi mi yemis bana hava atcam diye 😂😂
Güncellemeler
+1 yıl
? ?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Teknik olarak o da öğretmen oluyor zaten öğretmen öğreten kişdir kime ya da neye öğrettiği önemli değil
Iyi de eleman olarak geciyor onlar diploma da 2 yillik ogretmenlik mi olur
İki yıllık ya da 4 yıllık bence çok bir şey farketmiyor. Ben de 4 yıllık öğretmenlik okuyorum ben değilim ama kendimi öğretmen olarak görmüyorum ve eğitimci de olamam. Yapmak da istemiyorum açıkçası.
O senin tercihin tabi ki 2 veya4 yil diyorsun verilebilecek olsa 2 yillik diploma verirlerdi o zman herkese nasil farketmez
Hanfendi öğretmen olmak için diplomaya bile gerek yok bence eğitim verdikten sonra yeterli ki. Ayrıca o belirli bir eğitimi almış ve uygulayabilecek seviyededir zaten. Onalr staj falan da görüyorlar
1millyonuncu olarak girdigi üniden ne kadar kaliteli egitim alabilir ki
Sen bir tık kıskanmış olabilir misin acaba
Kiskanmak degil bana karsı sürekli üstten konuşmaya calismasi ustunmus gibi tavirları gereksiz ve sacma bir zamn sonra sinir bozuyo
Hmm öyle yapması da yanlış tabiki. Bir insanın övünmesi bana saçma geliyor bir insan 4 dk nefes almazsa ölüp gidecek ama dünyada çok egolu insan var
Aynen oyle cok sacma valla neyi kanitlamaya calisiyon
boş ver ya öyleyse hiç takılma gerek yok
Oyle de ailemde bir sey saniyor bana laf soyluyolr bu durumdan sıkıldım zaten kendimce sorunlarim var
Hmm kıyaslama meselesi. Sıkıntı valla beni de eskiden öyle kıyaslarlardı. Ben biraz çıkıştım onların yetiştiği koşullarla benimki bir mi ya da aynı eğitimi mi aldık. Gibisinden ve şuanda zaten çok takılmazlar
Biktim ya lanet olsun cidden 5 para etmez kisilerle kiyaslamasi zaten ayrı en son resti cekcem aileme yuzlerine de bakmicam o olcak
Öyle düşünme aile her şeydir emin ol.
Cok bunalttilar soguyorum
Emin ol sıkıntısız kimse yok. Çoğu insan ailesiyle sorunlar yaşar zaten onları sen seçmedin onlar da seni seçmedi ve bende bu da bir imtihan ve sabırlı olmak lazım
Sabır kalmadı valla
Olsun sen yine de sabret hanfendi. Kızlar genelde bu durumlardan kurtılmak için evlilik seçerler ve hayatlarını daha da beter şekilde yakarlar. Aile kaçışacak nefret edilecek bir şey değil ne olursa olsun bence sabret
Zaten cikti bile gorucu
Bazen uzaklasmak icin olur mu diue dusunmuyo degilim o derecedeyim yani
Helen insanın ailenden beter olmayacağını nerden bileceksin. Bende biriyle evlenmiyorsan bunu Allah rızası için yap eğer o kötüyse bile Allah kendi rızası için yaptığınu görür ve sana yardımcı olur
Ailesi iyi kendisiyle tanuscam daha ailesi evimize geldi bile
Bayramdan sonra tanuscax
Bilmiyorum ciknazdayim
Hmm hakkında hayırlısı olsun sana bir kaç özellik söylim onlara bakabilirsin.
Öncelikle namaz kılması çok önemli.
Allah'ın rızasını tüm ibadetleriyle gözetmesi lazım
Merhametli biri olması lazım diğer dışwrdaki insanlara nasıl davrandığını bak sana zaten ilk günlerde iyi davranır.
Hayatın boyunca onunla yaşayabilir misin ona bak sana ne katabilir. Birlikte neler yapabilirsiniz. Sana değer veriyor mu onlara bak.
Aklına soru kalmasın bence istediğin soruyu sor.
Duygularına bak yani bir şeyi gizyor mu güzelsen güzel demekten çekinir söylemez mi yoksa açıkça belirtir mi
Ailesi namaz kiliyor kendisi utamgacmis biraz evde oturmayi severmis babamjn sorusturduguna gore saygili edepliymiş
Dedikelrine gelince bakicam artik
Hmm hakkında hayırlısı olsun
Amin senin brans neydi
Okul bitmedi mi 23 yasindasin
Edebiyat konuşmak istiyorsan özelden yazabilirsin sohbet edebiliriz
Olurr
Yazdim
Ne öğretmenisiniz
@sudecik1212 edebiyat ama okuyorum hâla
aşırı itici bir havan var
Hic oyle degilim aslinda konusmadan oyle anlasilmis olabilir sen birde karsi tarafı gör
Açıkçası bir öğretmenin hevesli bir insana sinir olup, gelip buraya yazması hiç olgunca gelmiyor.
Hayır normalde sevinirim ama bu kız benim hevesle yaptigim seylere moralim bozmak icin bir sey bulue ayrica ne zaman gelse annesiyle burnu havada hareketlerle konusmaz bizde gectik bu yollardan herkes heves ediyo göze sokmak ne alaka bn yapsam bi ton cekistirirler
Yıllarca atanmayı beklesin ozamanda sen gül 🤣
Valla ya yapamazsa da bi bahane bulur yine o kdr yil bekleyemem felan