AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kesinlikle olmaz
Bağımlılık derecesinde ise olmaz. Uzun vadede asla
Bağımlı değilim dedi ama benim gözümde kocaman bir eksi
Dediğim gibi sırf iddia için hele hele esaslı para yatırıyorsa hiç girme
10 k nasıl para bugün bunu koymuş
ümitsiz vaka yanlış anlama sırf senin için değil kendi içinde
Ya kazancı falan iyi ama ne bileyim bu kötü yani
Kazancı iyiyse haram helal olmasına takılma benimde yakın çevremde karakteri iyi adam isterim diyen kız şu an inşaat mühendisi bir zengin bebeyle sözlü hemde kız adama yürüdü konu zenginlikse sizin gözünüz allah peygamber bile görmez
Hayır aksine benimle evlenmek isteyen çocuk zengin ama
Tamam senin de zaten gözün kalmış adamda sırf zengin diye yakında sende onay verirsin ilişkiye bu kadar kadına şiddet ve cinayet bazılarının aptallığı yüzünden var lan adamın parası çok diye şiddete meyilli olmuyor anlamına mı gelir masum mu bütün zengin adamlar? Her türlü pislik yolsuzluk kumar haram zina zenginlerde var
Neden olmaz?
Çünkü helal haram kavramı benim için önemli
Zaten bence demişim
Sevgili yapmak da haram ama herkesin oluyor ona bakacak olursan
Hemde iddaadan daha fazla haram
Kanka şu an sevgilim mi var demişim çocukla tanışma aşamasındayız ve bu islama uygun zaten ki hadi diyelim haram bir şey var ortada bu benim günahım başkasının günahı varsa ve benim hoşuma gitmiyorsa iletişimi devam ettirmek zorunda değilim karşı tarafta aynı şekil
He he sanki hiç elleşmedin nude atmadın öpülmedin silkilmedin dimi
Başka şeylere gelince harama bakmayan sen iddaaya haram diyorsun
Kimseyle öpüşmedim eşleşmedim nude da atmadım herkesi kendin gibi sanmayı kes
Hayatımı bilmeden nerenle yorum yapıyorsun Allah aşkına ayrıca bence olmaz demişim sence oluyorsa oluyordur ben istemiyorum kardeşim
Üniversite okumadığın için bilmezsin kızların halini
Mimarım
Bu kafayla evde kalırsın erkekler çok relax artık harama helale bakmazlar senin gibi
Kardeşim sen istemiyorsan istemiyorsundur ayrıca evde kalmak ya da kalmamak bu devirde önemli değil önemli olan benim mutluluğum bu sene 25 ülke gezim var evde kalmak üzer mi sence :D
Böyle lüks bir hayatın varsa dini şeyleri niye takıyorsun eğitim seviyesi arttıkça dini konular önemsiz hale gelir
İnsanlar neye önem vereceğini sana sormuyor ya da dünya senin fikirlerine göre şekillenmiyor eğitim seviyesinin de din ile alakası yok gayet güzel eğitimde aldım kendi çizgilerimde var ben bunu sana dayatmadığım sürece seni ilgilendirmez ve zaten bana göresini sana göresini konuşuyoruz burada
Eğitimli olup da böyle şeylere takılan tek seni gördüm çünkü boş yapıyorsun hayatın lüks olsa ne yazar kezbansın ileri seviyede demek ki aile ve çevrenden dolayı
Neyse ki çoğu kız böyle şeylere takılmıyor nadir de olsa hâlâ senin gibi kezbanlardan kalmış sen kesin bakir olmasını da istiyorsundur hahahaa
Düşüncelerime saygısızlık edip kendini ileri görüşlü sanman çok ilginç
Çünkü çoğu kız senin gibi düşünmüyor gerildim görünce yani harammış napalım haramsa sen helal yaşayanı arıyorsan dini mekanlarda takıl adam sen öyle istiyorsun diye iddaayı mı bıraksın
İnsanların hayatını etkilemediğini onların haklarına gasp etmediğim sürece dilediğim hayatı yaşayabilirim
Ben bıraksın dedim mi?
Biri sana uymuyorsa onu değiştirmeye kalkmazsın zaten sana uyan biri ile olursun
Yaşamana bir şey demedim sadece eski kafalı olmanı değiştirememiş mimar olman yurt dışına çıkman
Eski kafalı olmak birinin hayatına müdahale etmesiyle olunur ben hiçkimseye yapamazsın demedim yargılamadım da isteyen istediğini yapabilir sen özgürken ben kendi özgürlüğümü yaşayınca ne için eski kafalı olayım ki
Sana uyan birileri kalmadı ama bunun farkına var gözünü bir aç allah aşkına artık kimse harama günaha bakmıyor
Eski kafalı deme sebebim haram işleyen birini istemem zihniyetinden dolayı
Kanka bakmıyorsa birini sevmek zorunda değilim ki herkes istediğini yapsın gerçekten ben herkesle arkadaş olabilirim iyi insan olduğu müddetçe sadece evlilik düşündüğüm biriyle herkes gibi kendime ait kriterlerim olur
Tamam işte kriterlerini değiştir çünkü aradığın gibi birileri kalmadı kalan da zihinsel ya da fiziksel engellidir
Şu an sağlıklı olup da zina etmemiş alkol içmemiş sevgili yapmamış erkek kalmadı kalanlar da zihinsel veya fiziksel engelli hani haram işleyen istemem diyon ama iddaa oynamaz başka şey yapar
Tek haram iddaa değil iddaa oynamayanı bulsan bu sefer başka haramları işliyordur illa ki erkek bu yapar yani
Neden bana saldırma gereğinde bulunuyorsun beni bir daha hatırlamayacaksın bile
Saldırmadım gözünü aç ileri görüşlü ol diye uğraştım çünkü inan asla istediğin gibi birisi kalmadı ben erkeğim ben bilirim hemcinsimi sen sigara alkolü bırak uyuşturucu içen erkek bile artık çok yaygın erkeklerin rahatlık seviyesi çok ilerde
Kadın haramdan uzak dursun namuslu olsun ama erkek farklı abi biz her haltı yeriz bize yakışır tecrübedir bu
Senin gibi düşünmüyorum hayatında başarılar dilerim
Nasıl düşünüyorsun acaba merak ettim her türlü pisliği yedim ve inan özgüvenimi öyle arttırdı ki şu an mesela çevremde ne kadar özgüvensiz erkek varsa alkol içememiş bir kızla sevgili olamamış seks yapamamış tipler
O türden malları sırf haram işlemiyor diye alıp kocan yaparsan seni ne yatakta tatmin edebilir ne de dişarda koruyabilirler en sonunda dayanamaz ya adamı aldatırsın ya da boşanırsın azcık aklın varsa gel bak deneyimli tecrübeli hayatı harama dine göre yaşamayan birini bul çünkü öylesi bir kadını her konuda tatmin eder
Ben istemiyorum sen isteyen kızı bolca bulursun dilediğin gibi olsun
Bak sende diyorsun bolca bulursun diye demek ki diğer hemcinslerin senin gibi düşünmüyor bunu sende biliyorsun
Başka insanlar umrumda değil
Helal kazansin
Ben bugüne kadar hiç haram yemedim dün zorda kaldım ama yine yapmadım Allah başka yerden gönderdi
Tanişabilirmiyiz
Olmaz