şimdi arkadaşlar bi kız var arkadaş ortamında tanıştık ama o sıralar ilişkisi vardı ilişkisi bitti 2 ay sonra yazdım yani buluşmanın üstünden 4 ay gibi bir süre geçmişti ve en sonunda yazdım ama şu an bi ilişki istemediğini ama benim de ona iyi geldiğimi söyledi.
Tabi ben arkadaş olamayız dedim net bir tavırla ya varsın ya yoksun gibisinden
Kafam çok karmaşık dedi önceki ilişkim beni yıprattı vs.
1.5 aydır wp üzerinden aramalar yazışmalar vs. konuşuyoruz
Son zamanlarda soğuk davranmaya başladı ve ben nedenini sordum
Tekrar ya varsın ya yoksun arada kalmazsın gibi bir konuşma yaptım istemiyorsan da söyle dedim ama yine kafasının karmaşık olduğunu söyledi.
Ben de artık yazmamaya başladım.
Her gün konuşan biz artık 4 gündür konuşmaz olduk
Ama göndermeli şarkılar vs. atıyor
Yazmak da istemiyorum gururum kırılıyor ne yapsam sizce
Yani böyle biri ne istiyor olabilir
Benim de kafam çok karıştı
Sizin görüşleriniz nedir?
Tabi ben arkadaş olamayız dedim net bir tavırla ya varsın ya yoksun gibisinden
Kafam çok karmaşık dedi önceki ilişkim beni yıprattı vs.
1.5 aydır wp üzerinden aramalar yazışmalar vs. konuşuyoruz
Son zamanlarda soğuk davranmaya başladı ve ben nedenini sordum
Tekrar ya varsın ya yoksun arada kalmazsın gibi bir konuşma yaptım istemiyorsan da söyle dedim ama yine kafasının karmaşık olduğunu söyledi.
Ben de artık yazmamaya başladım.
Her gün konuşan biz artık 4 gündür konuşmaz olduk
Ama göndermeli şarkılar vs. atıyor
Yazmak da istemiyorum gururum kırılıyor ne yapsam sizce
Yani böyle biri ne istiyor olabilir
Benim de kafam çok karıştı
Sizin görüşleriniz nedir?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İliski sonrası boslugu seninle telafi etmiş. Sonra biraz toparlamış. İlgiyi de göstermişsin kıza ki, daha ne olsun. Bakmis arkasinda hic bitmeyecek bir ilgi durumu var, bu sefer arpanın fazla geldigi durum misali, takmaz olmuş. Başlamış kafam karışık mevzusuna. Hayırdır kafan niye karışık. Neyin uzatıp diretmesi bu. Bak guzel kardeşim, gururunun kırılacağı hicbirsey yok. İnan bana. Sal gitsin. Kafasının karışık olduğu felan da yok onun.
Keşke başta söyleseydi bizim de bi gururumuz var öyle yılışık bir karakter değilim
Öyle yapacam artık knka da göndermeli şeyler atıyor tam bitti derken bişey atıyor kafamı karıştırıyor.
Bak kardeşim yapacagin ilk seyi söylüyorum. Gidiyor ekli olan ne kadar yer varsa cikariyorsun. Ya bu kadar baglama kendini. Baskasinin hikayesine konu olmuş o, seninle aynı cumlelerde bulusamaz.
Eyvallah kardeşim sağolasın bitti artık...
Helal sana, git bi cafeye. iban at bi tatli parasi gondereyim kardesime, bu toksik ilişkiden kurtuluşunun serefine iyi gider.
Eyvallah kardeşim düşünmen yeter benim için çok sağol:)
Ne demek, teklifim hep gecerli. Bu arada arkadas olarak silince her yerden durum güncellemesi yap, bizde mutlu olalim. 😂
Eyvallah brom unutmazsam yaparım 😃
Eski sevgilisi aklında olan biri. Ve sonu felaket hüsran olur. Açık açık bana yazma diyemiyor hep orada seni bilmek için kafam karışık diyor. Boylelerinin peşinden gitmeyin üzülürsünüz erkek olarak gururunuz kırılır.
Zaten kendisi söylemişti toksik bir ilişkiden çıktığını ve yıprandığını
Ama onu bu kadar yıpratan bir ilişkiyi neden unutamıyor ben de bunu anlamıyorum
Bu toksik ilişkiden kurtulup oh be diyen hayatına bakan da var, unutamayanda. şu an karşındaki insanın öz güveni yok bunun nedeni aslında tamamen alışkanlık. Sen bir erkeksin kimsenin yara bandı olamazsin. Buna taviz verme. Toksik ilişki içerisinde olanlar tekrar eskisine dönüyor cunki dediğim gibi tamamen kişinin öz güvensiz ligi ve kendine değer vermemesi
Çok sağol görüşün için
Artık emin oldum bitirmeye
Canımı sıkan şey 1.5 ay gibi bi süremi çalması oldu artık yazmak yok
Tekrardan sağol
Rica ederim senin gibi erkekler bunlara taviz verip, kendilerini kötü hissetmesini istemem. İyi birisin belli
İyi olmak mı?
Şuana kadar bi faydasını görmedim ama
gururlu ve onurlu biriyim böyle şeylere de gelemem hiç
Çok sağol tekrardan...
Faydalı demedim iyi bir düşüncede olduğun için taviz verme yazma anlamında dedim.
Hee tamamdır taviz yok sağolasın :)
Kafası karışık baya
Hem de nasıl 1.5 ay kafası karışık olur mu insanın hiç mi düşünmüyor