Enerji vampiri olan ve çözüm aramak yerine sürekli şikayet eden birine ne kadar tahammül edersin?

Enerji vampiri olan ve çözüm aramak yerine sürekli şikayet eden birine ne kadar tahammül edersin?

Hayır böyle insanları çevremde bile tutmazdım ben yani hiç bir şekilde samimi olmam. bazen tabi boş kişiler olabiliyor insanların hayatında. yani sizinle durduk yere uğraşır sizin eğlencenizi sizi kıskanırlar çekemezler ya da kötü enerjileri ile sizin de mutlu pozitif enerjinizi almak isterler ben bu tür kişilere karşı hiç umursamıyorum yani görmüyorum bile. olumlu düşünmek ve bu kişileri hayatımızdan çıkartmak gerekiyor. yoksa kendileri gibi amaçları da zaten bizi geriye çekmek yani başarısız olmamızı istiyorlar ya da mutsuz olmamızı istiyorlar.
TV de var. Her gece çıkıyor. 21 senedir bizimle
Sürekli şikayet eden ya da mıymıntı insanların ağzına kürekle vurmak istiyorum ben, o yüzden sağlığı açısından çevremden uzak tutuyorum 😂 Keyifli akşamlar.
Tahammül edemem ve enerjimi emen insanlardan uzaklaşırım. Sürekli negatif, karamsar insanları istemiyorum hayatımda.
Teşekkür ederim. 🙏🏻
Cevap
7Cevap
Her ortamda vardır böyle tipler. Ortamı gerer, gereksiz tartışma başlatırlar.
Hiç edemiyorum. Karamsar, sürekli şikayet eden herkesin yanından kaçıyorum.
evet harry potterdaki ruh emicilerine benzeyen insanlar var hayatımda 😂
En sevmediğim, hemen uzaklaş ondan seninde aşağı çeker.
Çevremde öyle insan bulundurmuyorum ya. Sıkar beni.
Ohooo sürüsüne bereket🤭🎈balon yaptpm kendime kaçıyorum haa haa 😄😇❣️
Gerçekten çok itici insanlar ya öyle direkt hayatımdan da atamadım zar zor 2 ayda yaşlanmıştım resmen hiç bir şeyle memnun olmuyorlar bayağı sıkıntı 😝
Dinlenmektem o ortamdan uzaklaşmaya çalışıyorum
Öyle insanı hayatımda tutmam
Enerjimi sömüren insanın hayatımda yeri yohtiiirr
Onları kovaladım
Bi an kendimi gördüm aaa ben şok şok 😀😀
İnsan yok? annem ve akrabalar harici
tahammül edemem kavga edip çirkinleşirim
bi yere kadar
Malesefki var
Bulundurmam
Babam
Maalesef var