Iş yeri de bir tane abla var kadını her gördüğünde ömrümden birkaç hafta eksiliyor.

Iş yeri de bir tane abla var kadını her gördüğünde ömrümden birkaç hafta eksiliyor.
Enerji vampirleri var aslında yani her zaman modunuzu düşüren sizin moralinizi bozmak isteyenler her zaman olacaktır. bu kişileri ben görmezden geliyorum her zaman çünkü zaten sorunlarım var birde bu kan emici vampirler ile uğraşarak zaman kaybetmek istemem. bu yüzden de sizin modunuzu düşüren kim varsa bence uzaklaşmak daha güzel bir fikir olabilir. böylelikle sizi üzemezler ya da sizi kızdıramazlar hiç bir şekilde. onlara fırsat vermemiş olursunuz
Var var olmaz mı. İş yerinde biri var enerji sömürücüsü. Yüzüne dedim senle sohbet etmek hoşuma gitmiyor diye kurtuldum. Neyse ki iş içinde ortak alanımız hiç yok.
Sürekli herşeyi eleştiren , suratı beş karış , huzursuzlukla huzur bulan insanlarla aynı ortamda bile durmuyorum. Durunca sanki içimin çekildiğini hissediyorum.
Çevremde herkes vampir misali enerjimi emiyor. Aile, akraba, eş dost kim varsa. Kalabalık ortamlarda ruhum çekiliyor adeta
Cevap
13Cevap
Var da demeyim şimdi kim olduğunu 😄
Onları hayatimdan çok zaman once attim.
Varda daha bana işlemiyor
Bunu yapanlara rölü değişip ben yapıyorum

Artık vampirlerle konuşmamak daha mantıklı gelmeye başladı.
İş yerinde hemen hemen herkes öyle ruh emici gibiler suratlar beş karış uykulu uyuz tipler dolanıyorlar sdfsga
Ben öyle insanlarla karşılaşınca baya koşa koşa kaçıyorum, hayatımda daimi olan hiçbir insan da öyle değil
Var olmaz olur mu? Hepsine mesafemi koydum. Görmezden, duymazdan geliyorum. Böyleri ile pek arkadaşlık kurmuyorum.
Hayatımdan çıkarana kadar vardı, şimdi yoklar. Yine olursa yine hayatımdan çıkarırım. Hayat enerji emen insanlarla yaşamak için değil.
İş yerinde bazen bir çılgınlık yapıp ne haliniz varsa görün diye bağırıp çağırıp kapıyı çarpıp çıkıp gitmek istiyorum..
Var en yakın arkadaşim çok seviyorum ama her aradığimda olumsuz seylerden bahsedip moralimi bozar.😐
aile büyüklerimden bir-iki tane var evet, kötü durum.
Hayır yok..
Negatif enerji verdiğini hissettiğim biri olursa anında araya mesafe koyarım zaten
Çalışma ortamımda yok şükürler olsun ama hayatımda uzak tuttuğum o tarz insanlar var
Ay vardı vardı uzaklaşıyorum. Şimdi de tiriplerini yiyorum o ayrı tabi ckskcnnx
etrafında bir erkek 1 kadın olma uzere her gün mutluluğuma gölge gibi çökerler 😂😂
Var maalesef. Görmezden geliyorum aynaya bakıyorum enerjim yükseliyor
Vampirleri severim. Ama enerji türü vampirlerden uzak dururum kan emiciler daha tercih edilesi
Eski iş yerimde benim de vardı öyle 1-2 tane kurtuldum şükür ki :D
Galiba ben enerji vampiri olabilirim cevremdekiler azıcık polyana gibi davransan ölür müsün diyorlar
Olursa uzak duruyorum
Kadınlar tatmin olamadıklarında aşırı agresif olurlar
Ay olmaz mı herkesin hayatında vardır zorunda kaldığı suratsız birileri fazla takmamak lazım
Onlardan geçilmiyor ki
Olmaz olur mu evde var öyle biri ailede hemde
Bize gübre gibi gelen olmadı
Çevremde öyle insanları bulundurmuyorum.
Uzak olsunlar benden
Olmaz olur mu kan emen vampir gibiler uğursuzlar.
Çevremde pek insan barındırmıyorum
Hayır , barındırmam yanımda yöremde onları
Vampir varda enerji vampiri değil
Hemde çok var, en iyisi yav he hee
Bazı müşteriler var öyle ömrümü yiyorlar
Duymazdan geliyorum artık
Enerji vampiri ne abi 🤔
Olmaz mı? Her yerdeler..
Onlar her yerdeler. 😏
Yok hepsinin kanını bakarım evelallah. 😃
Olmaz mı var tabi tüm hayat enerjimi yiyo
Var öyle tipler. genelde uzak tutuyorum