Benim bir kaç deneyimim var sizi manipüle ederek olumsuz düşünceler sanki sana aitmiş gibi yapıp kötü hissetmeni saglayarak, enerjini ona odaklamanı sağlar ve enerjin ona akar bunu bilinçli yapmaz ama ruhsal olarak bilir.
Enerjini emer ve sen de basında uyuşma rahatszlık onun yanından kaçma isteği konusmayı kesme isteği olur benim deneyimim bmylrydi
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sürekli manipüle eder
Kendi dertlerini anlatmak ister
Ama sen anlatırsan dinlemez
Yıldızında düşükse diplersin
Evet çok ysadım enerjin çok iyi geliyor yanımda olman huzur veriyor gibi şeyler dıyordu ama bir zaman sonra yüzümğn rengi bile gitmişti.
Zayıflamıstım yemez içmed hale geldim o derece çok dikkatli olmak lazım
Yani sende enerji bırakmamış normaldir görüşmeyi kestinmi peki
Evet çok şükür birde bu kişiler hep haklıdır konusmanı istemez seni kendine bağlar.
Çok manipüle eder.
Çok ısrarcıdır birde kendi fikri olmazsa çıldırır
Birde sesleri çok keskin olur ince net kafanın içini mıncıklar resmen
Sesinin seni rahstsız etmesinin sebebi frekanslarinizın uyumlu olmaması
Belkide öyledir ama o kişinin mesajlarından bile hissedersin öyle bir şeyi bence
Evet cidden oluyor telefondan bile konuşurken rahatsız hisdteme ya da iyi hissetme durumu
Belki saçma gelir ama benim basıma gelen olaylardan sadece genelde dinle ilgili bir şey anşattigimda alay eden birisi olursa ona daha çok anlatırsam enerjisi acayip etkiliyor. Yani o an tamam haklısın aynrn diyip kapatmak gerekiyormuş ben bunu yasadım.
Din de olabilir ya da kendi fikrini paylastıgında seni alaya Alan birisi varsa bil ki seni düşürüp enerjini alıcak
Zaten öyle ama buna kapılmama taktiği var ya bunu kendin geliştirmen gerekiyor
Evet uzaklaşıcsksın düşük hissettiğin anda varsa gül kokusu koklamak enerjiyi yükseltir
Bilincinde duvar koyarsan kafanda oda etkili oluyor tamamen enerji akışını keseceksin
İmgeleme ile mi?
Gıı denemedim aslında ama imgeleme çok etkili diye duymuştum
Yani biraz öyle ama şöyle sana kimsenin zarar vermeyeceğini bileceksin sana ulaşamayacağını güçlü olduğunu bileceksin sen asla maniplelere düşmeyeceksin hemen farkedeceksin etmesen bile aşırı güçlü bir psikolojin olduğu için kabulleniş hakta olduğun için sana tesir edemeyecek etmeye çalışan kendini bi çukurda bulacak
Evet doğru iraden ve farkındalıgın yüksekse karsıya bağımlı değilsen zaten her istediğini yapmazsın eğer bağımlı isen her istediğini yaparsan enerjin düştükce düşer.
Zaten bir maddeye ya da bir insana tanrı gibi tapmanın hiç bir şekilde faydası yok sistem gereği negatife düşersin
Evet kundalini uyanışı hakkında ne düşünüyorsun
Duydum ama çok önemli bir enerji noktasıymıs merkez sanırım göbek deliğinde miydi
Merkezi anüs ile genetial organ arasında galiba kök çakra orada oradan kundalini enerjisi yükseliyor taç çakrana kadar yükselirken bütün çakraların açılıyor hani bu avatar çizgifilmi vardı ya aynı onun gibi oluyosun uyanış bilincine geliyosun o an bazı şeyleri farkediyosun gerçek seni farkediyosun
Teffekkür etmek, zikir etmek, bundan ısık enerjisini yükseltir vücut sisteminin
O dedini O çizgi filmde gördüm evet ama islamda zaten var sadece onlar temel bazı isimler vermişler bizde de
Tasavvufta leatif derler cakralar için
Tam çalısması için önce niyet sonra korunma duaları bedene haram sokacak, yalan da çok kötü etkiler eterik bedeni birde tuzlu su sirkeli su ile dus almak
Denize girmek falan bu yüzden aurayı yeniler
Olayın içine dini katmamak lazım çünkü İslam ile uyuşan bir şey değil zaten uzak doğu felsefesini işlemek için türetilmiş tasavvuf inancı yoksa peygamberden tasavvufu öven bir kelime duymamışsındır gerçek İslam'la bağdaşmaz ki sonradan türemedir ancak Mevlana, Yunus Emre, hallacı Mansur bunlar harbi üstadlar yani o ayrı tabi
Şöyle bakıyorum ben olaya, her şeyin sahibi Allah ve tüm ilim ve bilgiler ona ait değil.
Yani insan yoktan bilgi olusturmadı keşfetti, kullandı vesaire. O halde Allahın bilgisinin olmadığı bir şey de olamaz, cakraları yaratan da, nedeni yaratan ve hakim olanda O. Aksine dinden ayrı bir şey yok Newtonun bir sözü.
Olması için Allahım yaratmadıgı bir şey görmek gerek ki bu da yok.
Ama dediğin zatlar da Tasavvufla ilgililerdi.
Aklıma geldi mesala, bir çok islam aleminin kurtuluş savaşı sırasında kütüphanelerinden kitap çalındı bu bilgileri batı kullanıyor evet doğru. zaten Günümüzde çok az aklını kullanıp da üreten.
Tabiki ilgilenirdi ne yapacaklardı müslüman coğrafyasında ne konuşacaklardı farklı din getirdik diyip taşlanacaklarmıydı gerçi hallac öyle oldu galiba
Bu arada Allah hak yücelik varoluşun kendisi ne dediğinin anlamı yok ne kastettiğim önemli
Evet ama aslında farklı değil kuranda yazan seyler, biz dinî çok sınırlandırıyoruz
Mesela kuranda insan üzerinde yedi yok yarattık diyor. 7 Çakar var diyoruz ya
Mesela biz ona 7 yi verdik diyor âyette. Bunun anlamını çözemedim ama yazıyor.
Mesela 7 kat semadan bahsediyor, bilimde işte bunun karsılıgı var
Ama 7 kat sema hem fiziksel hemde manevi olarak da Koruma olabilir bilmiyorum ama benim fikrim sadece kesin demiyorum.
Birde 19 sayısı çok kullanılır, şimdi bu Yahudilerin büyük yaparken 19 rakamnından güç aldıklsrını duymuştum cok sey var ya anlatmakla bitmez
7 yol yarattık olucaktı 7 çakra
Ee tamamda bu yolu nasıl gideceğin anlatılmıyor neyse din meselesini konuşacaksak buradan fazla konuşamam kusura bakma
Anlatıyor aslında çok basit, mesela şimdi enerji çalismalrı verenler diyorlar ki cakranın enerji akısını bozan şeyler yalan dedikodu, haram yemek vesaire.
Evet doğru. Fakat zaten bu var islamda yalan konuşma dedikodu yapma haram işleme.
Aslında biz hepsine tek tek uysak enerji calısması almaya gerek kalmaz ya da bunu hepsini arastırmıs birisi olarak söylüyorum ki hangi eğitimi aldıysam bu zaten yazılı bu zaten islamda var dedim.
Anladım ki dönüp dolasıp hep kuranın dediklerine çıktı yol. Hem kuran okumıs hemde bu eğitimleri almıs birisi olarak söylüyorum ikisini de sevebilirsin tabiki yanlıs değil ama farkında olmak çok ayrı dediğin gibi
Benim dinden soğumamın sebepleri farklı mevzular eski öğretileri anlatıyor olması bir şeyi değiştirmiyor çoğu din anlatıyor ona bakarsan kabala anlatıyor budistlerdede anlatıyolar yani pek bişey değiştirmiyor
Doğru. Temelde, 4 kitap da Allah'tan indirilmiştir çünkü.
Hepsinde bilgi yazması çok normal.
Yani olabilir inanmayabilirsin herkes aynı düşünceye sahip olucak değil sonuçta.
Kişisel deneyimlerimi paylastım enerji çalışması eğitimleri vesaire bende çok meraklı biriyimdir kuranda okuduğum için tüm kapıların aslında kurana açildigini gördüm. Yani aslında bilginin sonu yok her yerden öğrenebilirsin
Ghostlighting
Uzak dur