Ben 8 kardeşin 7. siyim.. Anneme her seferinde erkek çocuklarını hep kayiriyorsun dediğimde.. saçmalama anneler evlat ayırımı yapar mı diye kızardı.. ama evde herkesin işine ben koşturuyordum ilk yardım kiti gibiydim yani.. herkes beni kullanıyor, yengem hasta olsa mesela anne ve babam bana sormadan benim adıma söz verip yengene git yardım et derlerdi, hepsinin tek tek çocuklarını bile büyüttüm ablalarım da dahil.. sohbeti açılsa herkes beni ne kadar sevdiğini söyler bende seversiniz tabi bulmuşunuz ben gibisini ben olsam bende severim der gülerim. hayatim boyunca hep başkaları için yaşadım sanki benim bir hayatım yokmuş gibi davranıldı. Kendim için bir şey yapsam çıkıp gezsem mesela akşam mutlaka o gezmemin hesabını verirdim. Yani hayatım boyunca hesap veren herşeyi gizli yapmak zorunda kalan ve başkaları için yaşayan biri oldum, şimdi ise kafam rahat ama bu sefer de geçmişim kâbus gibi üstüme çöküyor, içimdeki boşluk her seferinde yüzüme tokat gibi iniyor...
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Herkesi eşit sevemez bu normal bir şey senin de saygı duyman lazkm az seviyor diye kalkıp kızmak da ne. Bilim barınma ihtiyacını görüyorsan tamamdir
Saçma bı yorum, kız erkek ayrimindan bahsediyorum
Kızı hizmetçi gibi kullanıyormuş? Ayrıca bu kız mı dedi ona 8 tane çocuk yap diye
Kaderi degistiremezsin yazgin bu
Yap yap sonra kader, kaderi insanlar çizer
Ama aşkım sevilmiyosun napabilrsin kurtul evden çilen bitsin
Tamam aşkım
Bak şimdi sen kendin küçük yaşta her şeye kostirmussun şimdi de kendinden kaynaklı sorunları başkalarına atıyorsun her işe koşmak. ayrimcilik. mi. brnce değil. enayilik. olir olsa olsa muhtemelen fedakar ve vefakar birisin ya da pisirik hayır demesini bilmeyeyip ezdirmissin kendini bunlardan kaynaklı fikrimr göre ayrmcilik yaşamış bir olarak söylüyorum. cunku ben keşke. bunlari yasasam. sukrimu eder yoluma bakarım ayrımcılık çok. farkli. bor şey mesela ben uniler acildinda bu sene ben hariç bütün kız kardeşlerim okula gitti ben gitmedim annemin yanında duraym. yardim edeyim içim el vermez arkamda bırakıp gitmeye evde o kadar çok üstüme geldi ki okula gitmek istedim ve benj çiğneyip gidemezsjn diyo valizimde gördüğü elbise için saatlerce küfür etti aldı vermedi babana gostercem dedi eskortluk yapmaya gidiyor diycem dedi okula gidersen amcana oldurtucem bidaha gelme diye diğer üni okuyan kardeşim okullar açılmadan gitti birlikte valiz hazırlıyorlar kız kardeşimin şort etek ve crobuna yorum. yapiyor mesela yakimis kızıma diye keza seçim için eve gittimde hoş geldin naislsin bile demiyo gittimde dikkat et demiyo ben çok hasta olduğum halde al sunu iç şunu ye iyi gelir üşütme bile demiyo kardeşim de de oy kullanaya gelmişti mesrla o kardeşim bir saniye mindersiz kalsa hemen getirin usutecek diyo ayrımcılık yanlzlik bu yani varlığının bir önemi yok bunlar hepsi sırf okula. gittm için zaten evdeyken d değer yok daha binlerce buna benzer şey yaşadım napabilrsin ki kabullenmekten başka
Ayrımcılıktan kastim herkesin işine koşturmak değil benim herkesin işine koşturmaktan kastim hiç bir sekilde farkedilmemdi sadece bu yüzden herkesin beni aradigiydi. Evet haklısın çok ezildim buyuzden ezik kaldım çünkü nezmaan hakkimi savunmaya kalksam ya siddet gördüm ya da tehdit.. hiç bir şey olmasa bile annemin evde bana uyguladığı piskolojik baskı bile yeterdi.. ayrımcılığa gelince ben kız çocuk olduğum için hep arka plana atıldım, evdeki erkek kardeşlerim benden değerliydi onlarin sözü dinlenir benim konusmama bile tahammül edilmiyordu, onlar istediği herşeyi yaptı ama bana her şey yasak neden çünkü kızım. Abim benden su istediğinde duymadim diye dayak yedim, böylesine saçma sapan birşeyden dolayı düşün. Her giydigime karışırlar kiyafetlerimi çöpe atıp yakarlar ama iş sevgililerine gelince götü gözüken kızlarla birlikte olurlar... daha bunun gibi bir sürü örnek var ama dedim ya herkes kendi yaşadığını bilir..
Sevilmenin tek ya da çok çocuk olmakla bir ilgisi yok Ben de tek çocuğum benimle de ailemle ilişkim sıfır gerçi ben de onların hiçbir işine koşmuyorum herkesin canı cehenneme
Ben sayı belirtirken bunu kastetmedim zaten, orada kastettiğim şey erkeklerin kayrildigi gerçeğiydi aslında
Ailenin tek cocukmusun
@Karaoglan-01 evet
e yapmasaydın silah zoruyla mı yaptırdılar
Öf ne saçma bir yorum, yaşamadan nerden bileceksiniz ki tabi, herkesin evi farklı herkesin hayatı doğruları farklı, bazen istemesen de zorunda kalıyorsun
ne alaka bende yapmıyorum
zorla yaptırmaya çalışan olursa kalbini kırarım
En son yapmak istemiyorum dediğimde babamdan dünyanın dayağını yemiştim
saçma falan değil sen boyun eğ o zaman
valla bende az dayak yemedim ama karşılığını da verdim
kolay kolay pes edicek biri değilim
burada şiddeti yaristirmiycaz herhalde, kim ne kadar şiddet görmüşe döndü, sen yaptın ben yapamadım olabilir herkes aynı olacak diye bir şey yok, herkes kendi yaşadığını bilir saygı duyuyorum
valla o zaman boşu boşuna konuşmak oluyor bu ya katlanırsın ya karşı koyarsın bu kadar iki seçenek var fazlası yok
Sekiz nedir yahu insan bazılarını unutur😄
😂😂
Kaç abin var 😄
4 😂
Ben kaçar😄
Seni beslediklerine dua et bence:)
8 nedir ya.
Besliycekler tabi
Degilim
Büyük aile
Büyük ailenin büyük sorunları oluyor
Haklisin kac yasindasin