+1 yılGenelde kadınlar birbirine pek iltifat etmez. Çünkü çoğu potansiyel rakip olarak görür, iltifat alıyorsan bu sahiden güzel olduğunu gösterir. Erkekler için nefes alsan yeter zaten düşürmek için her türlü şeyi söyleyenlere mi güvenirsin, güzel birini görünce iltifat eden hem cinsine mi sen karar ver ~ ℳ
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çirkin desek ne değişcek Estetikmi olacaksın ya da ektra bakımmı? :) Tipin iyi ya. ortalamanın üzerinde. Sen hemcinslerine bakma onlar yanında güzelsin derler sen gidince yanlarından ıyy tiipe bak ne çirkin oldu falan gibisinden dedikodunu yaparlar kadınlar böyle. klasik.
03 Yorumla
Soran+1 yılTanimadigim hayatimda gormedigim kizlar niye boyle yapsin kanka en basit kalede foto cekerken soyledi bir kız
- +1 yıl
O zaman geçekten güzelsindir. ama bunun sıklığıda önemli. ÇoK güzelsen eğer girdiğin ortamlarda sürekli dikkakt çekersin. Ben Avm de çalıştım çok güzel bir kız vardı diğer kızlardan direkt sıyrılıyordu herkesin gözü ondaydı bakardı insanlar yüzüne. bir erkek olarak bende bakardım yani paso. Yani şu durumda öyleyse güzelliğin derecesine göre insanların bakışıda bakış sıklığıda değişiyor.
Soran+1 yılBendekide oyle bir şey diyebilirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Hemcinslerinin samimiyetsiz tavırları. Yüz yüzeyken birbirlerini yağlarlar, arkalarından konuşurlar, asla şaşmaz
213 Yorumla
Soran+1 yılİyide şöyle bi konsere gittim 3 tane kiz dik dik bakiyordu rahatsiz oldum biraz sonra yanima gelip dedilerki abla biz seni çok brgendik filan şimdi burada hayatimda gormeyecegim insanlad arkamdada ne konusabilirlerki neden yagcilik yapsinlarki
- +1 yıl
Alışkanlık. Her gün yakınlarındaki insanlara iltifat ede ede artık her gördükleri hemcinslerine iltifat ederken buluyorlar kendilerini, seni dümenden gazlayıp kendi aralarında çekiştirmişlerdir.
Ha öte yandan bunun bir de kendilerine iltifat alabilmek için iltifat eden modelleri de var tabi, onlar ayrı boyut
Tüm gördüğü çirkin güzel her hemcinsine iltifat eder ki onlar da iltifat etsinler
Soran+1 yılBak bu dedikerinde haklisin ama nereye kadar biliyor musun her çesit kadindan alana kadar
Soran+1 yılAbicim seni az çok taniyorum bu sitede ne kadar karşit bir şey soylersem soyluyum sen insanlari demorilize ediyorsun bu seni ilk goruşum değil
Soran+1 yılSeni 1000 yerde 1000 yorumunu gormesem haklisin diyecegim ama hepsinde olumsuzsun be kardeşim
Soran+1 yılPeki ne yapacagim gizli olarak mi mutlu olucam ego tatmin etmek istesem instagrama kiz olarak girmen yeter
Soran+1 yılHa kendimi koysam guzel yorumlar beklesem evet haklisin
Soran+1 yılDuyduktan sonra ne yapacagim onuda biliyorsundur
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yok be banada kadinlar kızlar da çok iltifat eder. Daha çok kadınlarla muhatapsindir o yüzden
12 Yorumla
Soran+1 yılYok aslinda mesela okula başladigim zaman hiç tanimadigim kizlar gelip cok guzelsin falan demişlerdi ki kiz erkek tanimiyordum ortamda
Hemcinsin hep yanında ve iltifat etmekten çekinmez karşı cins çekilir herkes herkese iltifat edemez durup dururken buara da güzelsin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılVermediğin için öyle. Böylesi daha makbul değil mi sence de?
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya
+1 yılKendi cinsin dediklerin mütavaziyen diyordur onu geç
08 Yorumla
Soran+1 yılYemekhanedeki kizin mutavaziligi ya da shelldeki birinin mutavazligi çokta mantikli degil
- +1 yıl
Güzel misin peki sence
Soran+1 yılKendimi begeniyorum bakiyorum bunda anormal ne var
- +1 yıl
Tamam bişi demedik güzel olabilirsin psikolojik olarak seni etkilemek için diyordur sana iltifat edenler sendeki güzelliği kendisinde görmediği için bi nebze kıskançlıkla da söyleye bilir
Soran+1 yılNe bilim bu siteye gore şu an aşiri cirkinim smmdk
- +1 yıl
Bu sitedekilerin çoğu özenle seçilmiş gibi saten 😂 sen bakma onlara
Soran+1 yılŞunlara bak en iyileri en zekileri kendileri dnxnkc
- +1 yıl
Çoğu ego tatmin edicisi
Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Bazi kizlar hemcinslerinin dikkatini ceker bu kotu degil senin cekici bi kiz oldugunu gosterir. Bilki seni seksi buluyorlar
00 Yorumla
+1 yılBence Yok Gayet İyi Olduğunu Ve Ortamda Demekki Erkekleri Üzerine Çeken Bi Kızsım Onlarda Biraz Kıskanmış İşte
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 660 cevap paylaştı.
+1 yılbanada gay cok salca olur her ortamda cok kaslısın birsey icelim mi kendi mi prenses gibi hissediyorum. artık alıstım goygoy alıyorum. :)
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 898 cevap paylaştı. Kardeş senin hemcinslerin bi kızı övüyosa çirkindir gömüyosa güzeldir hiç sekmiyo ezberledik
02 Yorumla
Soran+1 yılKanka hayatimda hiç gormeyecegim kizlardan bahsediyorum oyle surekli ortamda bulunanlardan degil onlari bizde taniyoruz
Gizli Üye(18-24)+1 yılValla genelde kizlarda nadir gorulen seyler bunlar ama..
Benim bildigim gordugum kizlarda hep bi kiskanclik ozellikle birbirine hemcinslerine karsi bi cekememezlikleri olur...
02 Yorumla
Soran+1 yılYok valla gelen geçen kiz boyle diyor animasyon gibisin diyen bi kiz oldu hatta
Cevap sahibi+1 yılBak boyle dersen bizi de meraklandirirsin ama kdfgj
Daha iyi işte kadınlar kolay kolay birbirine iltifat etmez daha detaycılar erkeklere göre
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılgüzelsin demek ki
çünkü kadınlar rakiplerini övmezler00 Yorumla
+1 yılerkekten gelen iltifat guzel bir kizdan gelen iltifati gecemez.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemcinsinden gelen iltifafların %99'u yalandır.
111 Yorumla
Soran+1 yılOrtamda bulunduklarinin evet yoldaki kadin bir daha beni nerde gorecekte yalan soyleme ihtiyaci hissetsinki
Cevap sahibi+1 yılYalandan yere motivasyon verme konusunda kadınlar uzman
Soran+1 yılAblacim shelldeki bir kadin napsin niye versin yalan motivasyonu mutlu olacaksan herkes çirkin allah allah
Cevap sahibi+1 yılSen anlamıyorsun. Tanımadığın yabancı bir kadın da olsa, suratına bakıp pek de çirkin şeysin diyecek hâli yok. Kalbini kırmak istemediğinden gönlünü hoş etmiş. Sen de her kadının dediği iltifatlara kanıyorsun.
Soran+1 yılZjnsjdjjansnd olum iltifat etmek zorunda mi millet begenmedigine etmezsin olur biter ne yaşiyon ya zaten herkeste yalanciydi ne bu toksiklik madem güzelsin soyle bakim kimden aliyosun iltifatini uçan kuşa yuruyen erkekten mi
Cevap sahibi+1 yılZorunluluk değil. Senin duymak istediğin olumlu şeyleri sana söylüyor bu kadınlar için çocuk oyuncağı. Psikolojik olarak, etkileme diye bir şey varsa bunu sana söyler.
Cevap sahibi+1 yılHiçbir kadın gerçekten güzel bir kadına iltifatta bulunmaz. Durum tam tersidir, ister kabul et, ister etme. Bunlar gerçekler.
Soran+1 yılDedigin gibi çirkin olsam bu iltifatlari erkeklerdende almazdim zaten sen abartmaya devam et sanki guzel olmak anormal bir şey
Cevap sahibi+1 yılKendini avut.
Soran+1 yılOlur avuturum sende oda yok
Cevap sahibi+1 yılKafayı sıyırmışsın acil şifalar.
Her kadının içinde birazda olsa lezbiyenlik vardır.
Ondan sana bir ayar çekip yokluyorlar.
00 YorumlaBana da tam tersi kadınlar pek demez, bugün serviste fısıltı ile hakkımda ne güzel kız değil mi dedi öteki kız da evet dedi.. Erkekler iltifat eder bana genelde kadınlardan hep ters bakışlar :-))
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılVar valla bir gariplik. Genelde tırmalarızz...
02 Yorumla
Soran+1 yılYa dnwkxjjsjdjd çok şukur en durust yorumu buldum gelen geçen sövüyo
Cevap sahibi+1 yılBen fotograf paylaştığımda erkeklerden övgü kadınlardan yergi alıyorum genelde, istisnalar dışında.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbu fotodaki sensen , güzelsin tabii ki..🤷♂️bunu sen de biliyorsun zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılHangi foto ndnwnd
Cevap sahibi+1 yılvardı 🤷♂️neyse.. güzelsindir.
Güzelsin diyedir ya da çirkinsindir başka açıklaması yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDemek ki kendi hemcinslerini etkileyen bir dış görünüşün var
00 Yorumla
+1 yılTatlı güzellik yok ama böyle bi Seksi havan var güzelim
12 Yorumla
Soran+1 yılHangisi daha iyi 😂
- +1 yıl
şahsen ben sexilikten yanayım herkes kendinde eksik olanı sever ya o hesap bendede tatlılık var sempatik falan Seksi görünüm isterdim bence kesinlikle o
+1 yılYüzünün ortasında soru işareti olan biri hakkında yorum yapmam zor ama çirkin duruyo
08 Yorumla
Soran+1 yılBurada kendimi guzel miyim diye sormuyorum zaten ortada olan bir konu hakkinda fikir aliyorum
- +1 yıl
Belirli bir samimiyet kurmadığın hiçbir erkek sana uluorta güzelsin demez yvşak olmadığı sürece, saçma bir soru
Soran+1 yılKanka etrafimdaki kizlarda olay tam tersi bilmiyorum
- +1 yıl
O zaman şuradan anlayabilirsin, eğer sana talip geliyorsa instagram olsun gerçek hayat olsun seninle konuşmaya çalışıyorsa erkekler, güzelsindir. Bitti
Soran+1 yılGeliyolar ama anneleri kardesleri daha çok geliyor ben çok kismina takildim jdnsjdjd
- +1 yıl
Anneleri kardeşleri :D? Mevlit mi bu kız
Soran+1 yılHayir mesela bir yere girdik annemle kadin dediki benim bi tane oglum var muhendis bakmaz misin xjsnkxk
- +1 yıl
Erkekler güzel kızlarla konuşmaya çekinir çoğu zaman, ama annesinden seninle konuşmasını isteyen bir erkekle de asla olmaz :) Tebrikler, güzelsin!
+1 yılkendi cinsinden alıyorsan çirkinsindir
128 Yorumla
Soran+1 yılKanka soruda ikisindende aldigimi kizlardan daha çok aldigimi anlayyabilirsin ayrica erkekleri biliyorsun nefes alsin yeter?
Soran+1 yılNickini tam kendine gore seçmişsin
- +1 yıl
tamam nefes alsın yeter mantığından dolayı onları kapsam dışında bırakıyorum? çirkinsin knk üzgünüm
Soran+1 yılUzuldum adina tek işlevin toksik olmak
- +1 yıl
uzatma da ikile
Soran+1 yılİkilemesi gereken sensin hani benim sorum ya?
Soran+1 yılAbi anladik zeki degilsin nickine ayak uydurmuşsun
- +1 yıl
görüş de benim ya hani
Soran+1 yılEe goruş seninse ne olmuş istesem ikiletirim dimi?
- +1 yıl
tamam niye bu kadar kudurdun o zaman ahshshjs
Soran+1 yılburada sana karşilik vermek kudurmak mi oldu ustelik dumduz kufursuz bence senin algilarinda sorun var
- +1 yıl
aynen kanka, nickim üzerinden de iltifat etmeye çalışıyorsun. d
Soran+1 yılNickini ben seçtim sanki sen kendini belirtmişsin başkasinda hata arama :d
- +1 yıl
kıvırma. d
Soran+1 yılKivirmiyorum dumduz başta ne duşunuyorsam onu diyorum sen mi suscan ben mi sileyim goruşunu herkes çekiliyorda kendinden bi haber insan cekilmiyor
- +1 yıl
çalkalayıp, bıraktığında çekilirim
Soran+1 yılAyran oldugun belliydi zaten
- +1 yıl
hmm ayran formu da varmış demek ki
Soran+1 yılArkadaş kendiyle tanişiyor :D
- +1 yıl
silindir formda ağız antiseptikleri de var, çirkinsin bari ağzın temiz olsun. değerimi bil kültürleniyorsun : )
Soran+1 yılKufur etmeden kufur etkisi yaratmişiz demekki kulturune ihtiyacim yok kanka anlamiyorum bir insani neden durduk yere gömme ihtiyaci hissediyorsun kotuluklerden zevk mi aliyorsun ayrica tamam çirkin olayim yeterki sus tartişmak istemiyorum bu boş tartişmadan sıkıldım
- +1 yıl
olum harbi yıkıksın, çirkin olduğunu kabul edemeyecek kadar da zavallı ve özgüvensizsin. sabahtan beri t4şşk geçiyorum ciddi ciddi laf sokmaya çalışıyorsun, sen nasıl bi kasasın mk ahshdashadsh laflara bak
Soran+1 yılSeni ciddiye aldigimi sandin uzuldum
Soran+1 yılSenin adina uzuldum tek yapabildigin buradan insanlari binsoru ustunden testis gectigini sanmak ammk işlevsizi kxmdmd
- +1 yıl
hala yazıyor mk ahahha hem yüzsüz hem de yıkık
Soran+1 yılYa bunu ksde millete bos boş sataşan bir andaval mi diyor jdnfkc
Soran+1 yılNickinde tam kendine gore insan bu kadar iyi mi tanir lan kendini embesil djndjxm
- +1 yıl
🖤🖤🖤
Bu ikisi sen mısın bana öyle gelmedi
07 Yorumla
Soran+1 yılNeyden bahsediyorsun kanka
Soran+1 yılO kizlar ben degilim soru populer olunca fotograf yukleniyor
Soran+1 yılYa bilmem ben ilk arkadaşimla taniştiğimda iki kiziz ikimizin yuzunede soyluyordu sen guzelsin sen çirkin diye cok yanliş ama
Soran+1 yılBana demedi çirkinsin diye ya diger kiza djmdkx
olabilir, yoğunluğu önemli tabii.
08 Yorumla
Soran+1 yılHergun bazen gunde birkaç kez
Soran+1 yılFarklı amaç yok tanimiyorum etmiyorumki
Soran+1 yılAçik giyinen biri olmadigin icin kalçama almiyorum iltifat dncnkc
+1 yılYoo neden olsun ki.. bende çok alırım
04 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlarimda durum tam tersi
- +1 yıl
Olabilir bir tuhaflık yok aslında.. kadınlar bunu sana söylüyor ise gerçekten öyledir.. çünkü bakma sen kadın kadının kurdu derler. kiskanilarlar falan ama bunu sana diyorlarsa samimiyelerimden şüphe etme... Erkeklerede bakma sen. Oooo onlar uçan sineğe yürüyorlar o zaman düşün işte samimi doğru olanı ;)
Soran+1 yılGuzel bir kizdan bu yorumu almak sevindirdi teşekkurler
- +1 yıl
teşekkür ederim 🤗 çok kibarsin
+1 yıllezzo musunuz
012 Yorumla
Soran+1 yılBen degilim kanka
- +1 yıl
arkadaşın mı lezzo knak
Soran+1 yılSaaaalaaaak misin iltifat edenlerin arkadaşim oldugunu belirttim mi yoldan geçen herhangi bir insandan bahsediyorum
- +1 yıl
nerede bahsetmişstin sorunu bi daha oku şapşikk
Soran+1 yılArkadaşim oldugu nerede yaziyor?
- +1 yıl
kendi cinsin kim olur ya ailen ya da arkadaşın yoldna geçen biri durdurup sana ne diyecek
Soran+1 yılAilen arkadaşin zaten seni seviyor ne onemi var onlarin dediginin ben yoldaki insanlardan bahsediyorum
- +1 yıl
ya bi git işine yoldan geçen biri seni durudurp aa çok güzelsin mi diyecek
Soran+1 yılBunda garip olan ne var ya hić disari cikmiyon mu
- +1 yıl
her gün dışarıdayım ama birir degelip sen bugün iyi görünüyorsun kötü görünüyorsun diye yorum yapmadı şaka mısn sen ya
Soran+1 yılO senin sorunun kanka asosyalsin ya da soguksundur çunku ben yoldan biriyle arkadaş oldum 3-4 seneds arkadaşligimiz devam etti sorunu kendinde ara
- +1 yıl
başarılar...
+1 yılGörmeden yorum yapamayacağımız için.
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten beni degil olayi yorumlayacaksin kendimi sorsam zaten atarim
- +1 yıl
İyide olayda geçen baş karakter sensin. Güzelsen derim ki haklılarmiş değilsen dicem ki seni üzmemek için öyle diyorlar
+1 yılKendi cinsinden alman daha güzel aslında.
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkur ederim guzel yorumun için insanlar çok toksik kendi nefretlerini burada bana kusuyorlar 😂
- +1 yıl
Rica ederim ne demek 🌸
Aile & Toplum konusunda 905 cevap paylaştı. Kadinlar birbirine karşı çok yalan söylüyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama en basit yemekhanedeki sirada iltifat aldim burada ne diye dedikodum dönsun tanimiyom etmiyorum bir daha gormeyecegim
Soran+1 yılHaklisin
- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılNormal bir şey hayatında hiç mi iltifat almadın
02 Yorumla
Soran+1 yılOkuma sorununuz var mi hayatinda hiç iltifat almayan niye kizlar daha cok iltifat ediyor desin ndnwkdnwkd
- +1 yıl
Eeeee bu normal zaten
Kızlardan daha fazla iltifat alman
+1 yılGörmeden bizle anlamıyoruz biliyon mu :D
01 Yorumla
Soran+1 yılBurdan degerlendirilmek istemsem koyardim herhalde
- Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılbu buyuk is :) sanslisin
04 Yorumla
Soran+1 yılNedenki
- +1 yıl
kadin kadina iltifat ediyorsa daha ne olsun :) disinin disiyi sevdigi istisnadir :)
Soran+1 yılBeni sevmeyen disi yok ama sevgilimde yok oyle diyim
- +1 yıl
sevgilin zamani geldiginde zaten olur boş ver :)
Güzelsin burdan 10 puan verdim sana
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkurler 😂
+1 yıl🤣🤣🤣 biraz absürt olmuş ama yapcak bisey yok 😌
043 Yorumla
Soran+1 yılYani hoş bir şey ama erkeklerden daha cok beklerdim dnxnkc
- +1 yıl
Erkeklerdende alırsım bir güm ya ne olcak eşinden alırsın kimseden almasan üzülme
Soran+1 yılYa aliyorum zaten hatta yarin birinin dugunu var damadin annesi dediki keşke seni daha once gorseydim
- +1 yıl
🤣🤣üzülme hala bi fırsatın var🤣 ikinci olarak seni alsın
Soran+1 yılKuma miyim be dnndmc
- +1 yıl
Olur bu iş sen kaynanaya yanaş🤣
Soran+1 yılAa çok ayip djdnjc
- +1 yıl
Napim ama sende kasınıyorsun ayıp burada olmaz kanka
Soran+1 yılYa abi beni dugune gotumuyolar zaten evlendirmemek için yasak var
Soran+1 yılAilem tarafindan
- +1 yıl
Bu gidişle kaçarsın anam sen merak etme
- +1 yıl
Götürmelerine gerek yok götüren biri bulunur🤣
Soran+1 yılHayatimda kimse yok 😂
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun evde kalmışsın🤣
Soran+1 yılBir şey olmaz kariyerim var 😂
- +1 yıl
Valla hiç güvenme kariyere benimde var ama alan yok🤣
Soran+1 yılAma daha 21 im ben 😂
- +1 yıl
Aman çok gençsin aramızda bişey yok en fazla 4 seneye benim yasımdasınki şu devirde 21 ken hayatına kimse girmediyse yuh der millet. Ben demem he millet der 🤣
Soran+1 yılMillet umrumda olsa ben hayatimi istedigim gibi yaşamazdim pardon siz doguda mi yaşiyorsunuz batida boyle bir şey pek yok kizlarin onceki hedefi okulu bitirmek çunku arkadaşlarimin hepsi milyoner yaşlari benden buyuk ve bekarlar yani onlari ornek alicam tabi sizin ortami mi alacagim
- +1 yıl
Hayır doğuda değilim istanbulun göbeğinde yasıyorum istediğin gibi yaşadığın hayatta başarılar dilerim kardeşim😌
Soran+1 yılArtik hangi semtiyse hala bu kafadalar senin icin uzuldum insanlarin çeneside pek çekilmez
- +1 yıl
Yanlış anlamazsan çok özürdileyerek evlenmemen için seni düğüne bile götürmeyen ailenin elinde büyüyorsun şu an ben o derler mantığını yani çevremizde haystına kimseyi almayan kişi az kaldı ve kimseyi almayan kişileri yanlıß tabir edenler var demek istedim ama yanlış anlattım kusura bakma😌
Soran+1 yılHerkes milletin tabirine gore mi yaşiyor yani millet boyle diyor diye evlenmek zorunda miyiz goturmuyolar evet çunku ortamda bana gore biri yok ayrica kacinci yuzyildayiz ya hala gorucu evlilik mi kaldi isteyen evlensin ama gorucu?
Soran+1 yılAyrica ben şehir disinda okudum nasil ailemle buyumus olabilirim
- +1 yıl
Ya nerde okuduğunu felan söylemedim kardeşim 😌 ve ben sana görücü usulü evlende demedim benim semtimi sorup beni kücümsemeye felan calısıyorsun benim direk dediğim seni dısarı cıkarmak istemeyen bir ailen var bana gelmiş burada çevremi ve kendimi kücümseye calısıyorsun diyorum yanlış anlama olayları kusura bakma diyorum yanlış anlatmışım diyorum halen üsteliyorsun iyi geceler kardeşim😌
Soran+1 yılBeni disari cikartmayan ailem olsa ben 1 ayda 8 tane şehir gezmezdim kucumsemedim sadece senin yaptigina karşilik verdim evde kaldin diye itham edersen :)
- +1 yıl
Halen 8 sehir gezdim diyerek birseyleri kücümsemeye çalısıyorsun kimin ne oldugunu ne soyledigini anlamadan yargılama brnce sana evde kaldın derken şaka manasında konuştum sen son 1 ayda 8 sehir gezerken ben 10 yasımdan beri türkiyeyi geziyorum 👍 rica ediyorum kardeşim bu arada sen evde kaldıysan ben hepten kaldım büyüğümya hani senfen
- +1 yıl
Biraz mantıklı düsün şaka kaldırmayacaksanda söyle yapmayayım ya da direk soruyu sil kücük hanım
Soran+1 yılNeden anlamiyorsun ben senin soyledilerine karşilik veriyorum evden cikartmayan ailen var dedin ya hani nereye bagliyorsun konuyu anlamiyorum gezmek marifet mi hani ailen evdem cikartmiyor dedin yaaa nolur git uyu uykun var belliki
Soran+1 yılŞaka yapma yetkisini kim verdi tanimadigin insalara karşi her zaman mesafeli olmalisin
Soran+1 yılMillet ne der lafi hayatta en nefret ettigim laf otomatikman sinirleniyorum
- +1 yıl
Sen yazdıklarını
Oku kardesim benim düğüne götürmüyor ailem dedin 😌 gezmek marifet değil iste bana şurda gezdim 8 sehire gittim 10 ulke gezdim diye laf ediyordun 🤣🤣 - +1 yıl
Millet ne der lafına bende ayar olurum ve millete göre yaşamam oda bir ironiydi anlamaman normal
- +1 yıl
Şaka yapma yetkisinide kimseden almam 😌👍
Soran+1 yılDugune goturmuyor demek her gittigim yere karişiyolar mi demek oyle olsa bir ayda 8 şehir gezmezdim dedim sen o bir ayı kaçirmişsin hani madem eve tiksn bir aile bu kiz nasil bu kadar geziyor değil mi gezmek marifet olsa senin bahsettigin ulkeleride soylerdim evet
Soran+1 yılKarşidakine gore davranmak zorundasin herkes şakana şakayla cevap verecek diye bir şey yok
- +1 yıl
😌 iyi geceler kardeşim cidden uykumu getirdin😌
Soran+1 yılOff ne uzuldum
- +1 yıl
Üzülme kaydet biyere devam ederiz tartışmaya 😌
Soran+1 yılTamam canim sıkılinca sana sararim
- +1 yıl
İstediğin zaman sarabilirsin ekle sorun yok ama küsüp gitmek yok 🤣
Soran+1 yılDuruma gore degişir
- +1 yıl
Tamam bakalım durumu biz belirleriz iyi geceler
Kıskanıyorlarmı seni yoksa
03 Yorumla
Soran+1 yılKiskanan niye guzelsin desin ki djnxjc
Soran+1 yılYani aldigim en garip iltifat annen adı mıydi bi erkekten
- Aile & Toplum konusunda 763 cevap paylaştı.
+1 yılKızlar güzel kıza güzel demez çünkü kiskanir
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 983 cevap paylaştı.
+1 yılHemcinslerini yoldan çıkarma
00 Yorumla
+1 yılOlabilir neden olmasın ki
00 Yorumla
+1 yılBöyle güzelsen herkesten iltifat alırsın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılResim gönder bana
00 Yorumla Resim yok mu göreeydik
00 Yorumla
+1 yılHmm Bilemem Ben Görmeden Yorum Yapamam canım 🤔
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı. Kizlar birbirine askim diyor tilt oluyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılOna bende sinir oluyorum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl:D deme ki neymiş? bilemedim ne gerçekten?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGizliden nasılım diye sor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 15,3b cevap paylaştı. Beğenmeleri güzel knk
00 Yorumla
+1 yılYok nedenki
02 Yorumla
Soran+1 yılÇunku arkadaşlarima erkekler yavşiyor bana kizlar
- +1 yıl
Demekki kızlardan daha cok ilgi görüyorsun ya da cevren biseks
Aile & Toplum konusunda 591 cevap paylaştı. var mı?
014 Yorumla
Soran+1 yılVae bence arkadaşlarima erkekler yavşiyor bana kizlar bu normal mi
Soran+1 yılYa zaten şoyle bir durum oldu ilk başta ben birini kaybettim okulda hiç muhabbetim olmadigi çocuk arkadaşimla arkadaşti kiza dediki işte numarasini ver başsagligi diliyim falan arkadaşimda ben iletirim dedi vermedi nsndjcj
Soran+1 yılO arkadaşimin kiskandigini sanmiyorum ya aksine beni kardeşim birinden kurtrdi birde abisidd demişti bir sabah beni almaya geldiginde ben o gun uyumamiştim bana dediki hiç uyumamiş gibi durmuyorsun çok guzelsin
Soran+1 yılYorumdakiler cok toksik
Soran+1 yılHer şeyin gecici oldugunu ölümden iki kez dönerek tecrube ettim zaten
- Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı.
+1 yılİlginçmiş.
01 Yorumla
Soran+1 yılYani neden boyle
+1 yılBaya gariplik var
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı. Güzele güzel denir.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence gayet iyi
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bende öyle 😅🙈
00 Yorumla
+1 yılGuzelsiiin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ne guzel
00 YorumlaGüzel
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 989 cevap paylaştı. Tamam güzelsin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılGüzelsin baya hemde
00 Yorumla Hayır yok
00 Yorumla- Devamını Gör (14)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler