Özgün yani kendine hasla marjinal karıştırılır birbiriyle siz hangisisiniz? Veya normal topluma her yönüyle adapte bir birey misiniz? Neden?
Marjinal
Özgün
Uyumlu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Her marjinal özgün değildir. Bir başkasının tarzını kopyalayarak da marjinal görünebilir kişi.. Diğer yanda, Özgünlük kişiye has olduğu için daha kıymetlidir ve tabii özgün kişilerin marjinal olma ihtimalleri daha yüksektir. Birbiriyle bağlantılı olsa da farklı kavramlar. Topluma adapte değilim, toplumun kuralları ve sınırlarını sevmem. İnsanların birbiriyle kurduğu maskeli ilişkileri de sevmem. Kendi halimde biriyim.
Nevi şahsına münasır :) katılıyorum
Marjinallikten hoşlanmam farklı görünmek için sırf farklı olma çabasından
Bana basit gelir
Ben olduğum gibiyim. İnsanlar beni özgün de bulabilir sıradan da fazla umrumda değil
Önemli olan benim kendimi özgün bulmam :)
Ortama da uyum sağlarım :)
özgün hissediyorsan özgünsündür :)
yani doğru bir düşünce olabilir senin fikrin sonuçta ben her insanın mantıklı olmak şartıyla haklılığına inanırım. Herkes aynı şeyi konuşsa böyle bir site olmazdı :)
yanlış yazdım özür :)
Cevap
1Cevap
Ortam umurumda değil, dikkat çekmek için aykırı davrananları da sevmem. Doğal olsun özgün olsun.
helal işte bu:)
Bilmiyorum ben benim ve ben olmak imkansız...
Kısacası hiçbiri
tabi bu da bir yaklaşım
Yaklaşım? Senin ki de iyiymiş. :) Ya bir kız beni eksilemiş ne çok çekemeyen var...
yani doğru bir düşünce olabilir senin fikrin sonuçta ben her insanın mantıklı olmak şartıyla haklılığına inanırım. Herkes aynı şeyi konuşsa böyle bir site olmazdı :)
Her zaman marjinallikten yanayım..
aykırı ruh :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar