Kişilik & Karakter Saf mısınız yoksa kurnaz mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kolayca kandırılabilen biri misiniz yoksa açıkgöz müsünüzdür? 🖤🖤🖤🖤 Saf mısınız yoksa kurnaz mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
7even7 Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kolay kolay insanların her dediğine inanan biri değilim. 0 0 Yorumla
Neyimbenmayki Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Kolay kanabilen biri değilim ama kurnaz olup çeşitli oyunlarda oynamam, ikisinin ortasında bir yerlerdeyim. 0 0 Yorumla
Little_dark_age_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kurnaz derler ama bilemedim ki😂içim saf su gibi su 0 0 Yorumla
Lütfettinizefenim Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Saf değilim ama yeterli delil olmadan kimseyi suçlamam 0 0 Yorumla
dilsizpapağan Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl İkisi de değilim, kimse kolay kandıramaz beni, ben de kalkıp kimseyi kandırmam 0 0 Yorumla
geceyemeyilli Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl uyanık olup saf ayağına yatanlardanım. 2 4 Yorumla EagleSedat +1 yıl Hım? Her şey yalan mıydı insafsız 😂 Yorumla geceyemeyilli +1 yıl Evet seni kandırana kadar😂 Yorumla EagleSedat +1 yıl Düştüm ki ben sana Yorumla Gerekyok22 +1 yıl @EagleSedat 🤣😅 Yorumla
eylulyeșil Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Eskiden çok saftım ama şu an biraz da olsa akladım 0 0 Yorumla
takıntısızadam Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 67% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 525 cevap paylaştı. Şeytan bile benden korkuyor suç ona kalacak diye 0 0 Yorumla
THATMAN Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Saftrik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kolay kolay insanların her dediğine inanan biri değilim.
Kolay kanabilen biri değilim ama kurnaz olup çeşitli oyunlarda oynamam, ikisinin ortasında bir yerlerdeyim.
Kurnaz derler ama bilemedim ki😂içim saf su gibi su
Saf değilim ama yeterli delil olmadan kimseyi suçlamam
İkisi de değilim, kimse kolay kandıramaz beni, ben de kalkıp kimseyi kandırmam
uyanık olup saf ayağına yatanlardanım.
Hım? Her şey yalan mıydı insafsız 😂
Evet seni kandırana kadar😂
Düştüm ki ben sana
@EagleSedat 🤣😅
Eskiden çok saftım ama şu an biraz da olsa akladım
Şeytan bile benden korkuyor suç ona kalacak diye
saf biri oldugumu düşünüyorum
Kurnaz görünümlü safım ://