Kişilik & Karakter Saf birimisiniz yoksa kurnaz birimisiniz? Ecenazkasarcioglu Takip Et Xper 6 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Cok saf bir insanimdirrr hocam yalan yok hep iyi niyetle yaklasirim kotu niyet bulurum karsiliginda hep olmasada cogu zAman boyle olduSaff insanlari uzmeyin len Saf birimisiniz yoksa kurnaz birimisiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Eskiden çok saftım iki tatlı söze kanardım , şimdi akıllandım üç tatlı söze kanıyorum 🤣 1 3 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Eeee ne degismis sadece uce cikmis gulum hgfgh Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Demekki tam akillanmamışım 😂😂😂 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl sjdfdg bencede gulumm Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. kurnazım ben 1 2 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Olamazzzz hgfgh u Barış_LonelyForever 1 yıl sdfsdf
Wantutriforooo Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Fazla karşı tarafın iyiliğini düşünürüm hala da öyleyim ama kötüyü de iyi burnundan getiririm 1 10 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Heee hee inandim Yorumla Wantutriforooo 1 yıl 😅😅 hele hele yalan mı diyim ben Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Yokk yaww senin kadar durustunu gormedim bn hggf Yorumla Wantutriforooo 1 yıl 😅😅 naptim ula ben Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl boş ver demim simdi yeri degil hgfgh Yorumla Wantutriforooo 1 yıl 😒😒 ayıp ayıp hakkım yeniyor burada Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Aaaa ne yaptimda ayip oluyo neyseee saka yapmistim yusufi laf olsun diye hgfg Yorumla Wantutriforooo 1 yıl 😂😂 dalga geçiyor bide Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl sadfg sende hmn inanion sakadanda anlamion puuu sana Yorumla Wantutriforooo 1 yıl Tükür tükür 😒 Yorumla
__Esport__ Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl yerine göre değişir. karşımdakinin kazanmasını istersem safım. kaybetsin istersem kurnazım. 1 1 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Yani mantikli geldi Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Ben baya saftım düşmanlarım sayesinde akıllı uyanık tedbirli oldum 1 1 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Hee bu dusmanlar degistirdi seni hkjh napican dusmansiz insan yoktur Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı. Saf görünürüm.Öyle derler ama kurnazda değilim.Yerinde ve zamanında yapar , söylerim.Ne eksik ne fazla. 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl kurnazlık bende 0’ın bile altında yemin ederim 😂 1 1 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Vayy gizzz hgfgh daha iyiii boylesi
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Saflıktan kurnazlık evresine geçtim diyelim. 1 1 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Diyelimm diyelimm hghjh Yorumla
carafairy Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kurnazın önde gideniyim 1 1 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Ooooo Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Safin en önde bayrak sallayaniyim 1 1 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl sadfgf estegfurullah Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bence ikisi de değilim ama saf diyorlar 😒 1 3 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Aaaa saf kurnazdan iyidir canisi kurnazmi desinler istiyon hgfgh Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sjjds haklısın Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Tabii gizz hgjkjgh Yorumla
cansublahblah Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl yerine göre değişiyor benim ki 1 3 Yorumla CaptainVenture 1 yıl Baya kurnaz saf gözüken ama Yorumla cansublahblah 1 yıl @CaptainVenture ben melek demeyi tercih ediyorum Yorumla CaptainVenture 1 yıl Melek hmm 🤭 Yorumla
yigithiim Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 98% 1 yıl Kurnaz 1 4 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Oooooo vay yigit ne sandim ne ciktin hgfg Yorumla yigithiim 1 yıl ne sanıyordun 😂😂 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Saf bir cocik ama kurnaz ciktin vaybee hgfgh Yorumla yigithiim 1 yıl 😂😂 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Orta halli 1 2 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Heya herseyiin ortasi iyidir Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 yıl Tabi Yorumla
Høøpss Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 373 cevap paylaştı. İkisinin ortası 1 0 Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 59% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. İkiside değilim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Eskiden çok saftım iki tatlı söze kanardım , şimdi akıllandım üç tatlı söze kanıyorum 🤣
Eeee ne degismis sadece uce cikmis gulum hgfgh
Demekki tam akillanmamışım 😂😂😂
sjdfdg bencede gulumm
kurnazım ben
Olamazzzz hgfgh
sdfsdf
Fazla karşı tarafın iyiliğini düşünürüm hala da öyleyim ama kötüyü de iyi burnundan getiririm
Heee hee inandim
😅😅 hele hele yalan mı diyim ben
Yokk yaww senin kadar durustunu gormedim bn hggf
😅😅 naptim ula ben
boş ver demim simdi yeri degil hgfgh
😒😒 ayıp ayıp hakkım yeniyor burada
Aaaa ne yaptimda ayip oluyo neyseee saka yapmistim yusufi laf olsun diye hgfg
😂😂 dalga geçiyor bide
sadfg sende hmn inanion sakadanda anlamion puuu sana
Tükür tükür 😒
yerine göre değişir. karşımdakinin kazanmasını istersem safım. kaybetsin istersem kurnazım.
Yani mantikli geldi
Ben baya saftım düşmanlarım sayesinde akıllı uyanık tedbirli oldum
Hee bu dusmanlar degistirdi seni hkjh napican dusmansiz insan yoktur
Saf görünürüm.
Öyle derler ama kurnazda değilim.
Yerinde ve zamanında yapar , söylerim.
Ne eksik ne fazla.
kurnazlık bende 0’ın bile altında yemin ederim 😂
Vayy gizzz hgfgh daha iyiii boylesi
Saflıktan kurnazlık evresine geçtim diyelim.
Diyelimm diyelimm hghjh
Kurnazın önde gideniyim
Ooooo
Safin en önde bayrak sallayaniyim
sadfgf estegfurullah
Saf birisiyim tabii ki..
Hmmmm
Bence ikisi de değilim ama saf diyorlar 😒
Aaaa saf kurnazdan iyidir canisi kurnazmi desinler istiyon hgfgh
Sjjds haklısın
Tabii gizz hgjkjgh
İkiside arada oluyo