• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

Alfa erkekler sevilirken feminist kadınlar neden sevilmiyor?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
32
Yapay Zekaya Sor
İkisinin de amacı güçlü olmak değil mi?
Alfa erkekler sevilirken feminist kadınlar neden sevilmiyor?
Sevgi Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Golumta
    Golumta Takip Et
    Yoda Yaş: 52 , eic 98%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 591 cevap paylaştı.

Feminizmi savunanların çoğu bilinçsiz, feminizmin ne olduğunu bilmiyor, tarihini bilmiyor, hak ve eşitlikten ne kastedildiğinden bihaberler, bilenler de nasıl mücadele edilir onu bilmiyor, organize yetenekleri zayıf, hal böyle olunca ciddiye alınmıyorlar ve iş yine erkeklere düşüyor. Feminizmin en ateşli savunucuları yine erkeklerdir. İşte onlara da Alfa deniyor.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• KahveSacliHeRif
    KahveSacliHeRif Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 46%
    +1 yıl

Ben duruşu olan , kendını hıcbırsekılde ezdırmeyen, tartısmadan kacmayan , zulme sessız kalmayan, bana dokunmayan yılan bın yasasın demeyen , hemcınsının uzuntusuyle uzulen sevıncıyle sevınen garıp hasetlerı olmayan.. kısacası düşünen ve sorgulayan kadını severim... benim hemcınslerımın cogu otokontroldelısı oldukları ıcın sesı cıkan kadın ıstemezler hayatlarında.. onlar ıcın vur ensesıne al peynırı...

ben oyle degılım...

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tebrik ederim çok güzel dedin özgüvenli kendini yetiştirmiş zeki kadınları sevmen ve takdir etmen beni çok mutlu etti. Erkeklerin otokontrol delisi olması nelere yol açıyor görüyoruz kadınlar yaratılış gereği testesteron hormonuna sahip olmadığı ve detaycı olduğu için daha uzun yaşıyor erkekler de bizi bastırıp ilerlememizi istemiyorlar hırçın kavgacı ve tehlikeliler

Yorumla
    • KahveSacliHeRif
      KahveSacliHeRif
      +1 yıl

E. İ. C için teşekkür ederim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Rica ederim

Yorumla
  • jasminlady
    jasminlady Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Ya ben bu cinsiyetçi şeyleri sacma buluyorum ve bunların dış güçlerin oyunlarından olduğunu düşünüyorum. Ülkeyi birbirine katmak için yapılmış bir sey bence. Ama kadınların ya da erkeklerin kendisini ezdirmesini de savunmuyorum tabi ki sadece bu devirde insanlar her şeyin suyunu çıkarıyor yani gereksiz feminizm sacma bende

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Eskiden ben de böyle düşünüyordum ama bir çok erkeğin içinde kadını aşağılama isteği var ve bunu her yerde görebilirsin alfa erkeğin sırtını sıvazlarlar oo kral derler ama feminist bir kadına sokmadıkları laf bırakmazlar sonra da çirkin evde kalmış kavgacı derler halbuki erkekler daha agresif ne kadar belli etmeseler de üstünlük kurmaya çalışıyorlar ve bunu kadını aşağılayarak onu küçük düşürerek duygularını düşüncelerini bastırarak yapıyorlar

Yorumla
    • jasminlady
      jasminlady
      +1 yıl

Evet ve bence bu ahlaki bir bozukluk maalesef hem insanın içinde olan bir şey hem de toplumda olan bir şey ama kimseyi umursamazsak insanlar da bunu bırakır bence şöyle düşün bir çocuğa bunu yapma dediğinde tepki gösterdiğinde inadına yapar ya bence bu da öyle işleyen bir sistem ama bir kere harbi şekilde tepki koyup sonrasında kulaklarını tikarsan insanlar kime anlatiyorum ki diyerek bırakır bu benim düşüncem

Yorumla
    • ButcherBlaviken
      ButcherBlaviken
      +1 yıl

Bencede Batının oyunu bunlar 😂😂😂 @jasminlady

Yorumla
    • jasminlady
      jasminlady
      +1 yıl

Valla sen görmek istemiyor olabilirsin ama bu kadar kriz sorun ayaklanma ve bunun gibi sözde duyar kasilan şeyler tam anlamiyla batının oyunu ben hep söylüyorum ayağım takılıp düşsem batıdan bilirim bu batı hayranlığı ne olacak ben bilmiyorum özümüzü kaybediyoruz Türk törelerini kaybediyoruz uyanın artık lütfen ya

Yorumla
  • catwoman28
    catwoman28 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Alfa erkek yok alfa taklidi yapan insanlar var ;)

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet ve çoğu da geçmişinde hiçbir kız tarafından tercih edilmemiş beş parasız ezik tipler oluyor

Yorumla
    • catwoman28
      catwoman28
      +1 yıl

Ayn canım turkıye alfa )

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

5

Cevap

11

Cevap

• miriiiii
    miriiiii Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 95%
    +1 yıl

feminst değil feminazi olduğunuzdan çünkü hiçbir eşitliği savunan feminstle kaşılaşmadım varsa yoksa biz üstünüz çünkü biz doğruabiliyoruz. Eşit haklara sahibiz erkeklerin yapıp bizim yapamdığımız herhangi bir şey yokken feminstlik de feministlik diye tuturmanın anlamı yok bence

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Erkekler önündeki 15 santim yüzünden kendini padişah sanıyor sen doğurabilmeyi küçümsüyorsun ayrıca erkeklerin yapıp senin yapamadığın bir sürü şey var gece dışarı çıkamıyorsun istediğin gibi giyinemiyorsun yemeğin bulaşığın ütünün onda olmasını isteyemiyorsun çünkü o çalışıyor ya yapamaz (!) Yapsa bile bizim gibi sürekli yapmaz iki gün yapar sonra bıkar ama sen devamlı sana üstlenen rolleri yapmak zorundasın halinden memnunsan tamam bunları görmezden gelebilirsin

Yorumla
    • miriiiii
      miriiiii
      +1 yıl

erkelerin yaptığı her şeyi yapıyorum bak ne güzel dedin o çalışıyor ya ev işlerinden rahatsız oluyorsan git çalış çalışmıyorsan ev işlerini yapmak zorundasın öyle davranan hiç bir erkeğe de kadının gittiğini görmedim öyle davrandıkları için toplum tarafından dışlanıp gymye gidyolar evet doğurmak küçük bir olay sen doğurabiliyorsun diye ondan güçlü değilsin o zmn erkekler daha güçlü erkeklere daha fazla hak verilirsin saçma düşünce tarzı benim atam bana erkelerle eşit haklar verdi ister sokağa çıkaırm gece ceza almıyorum sonuçta ister erkeklerle tartışıtım çünkü eşit haklarım var eğer sevgili olmak isitiyorsan eşit olmaya çalış kimse kendisini küçük gören birini istemez saygılar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yaşının küçüklüğüne veriyorum bunları bir musibet bin nasihatten iyi demişler anlayana.. daha çok şey görecek çok şey yaşayacaksın tecrübesiz olduğun yazdıklarından belli tatlım daha fazla yazıp zamanımı çalmazsan sevinirim

Yorumla
  • denizlide1adamm
    denizlide1adamm Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 97%
    +1 yıl

Hayır, alfa erkeklik değil de feminist kadınlar özellikle feministik anlamını kavrayamadılar kendilerine yontular , buna bir Evrim getirdiler kendi çıkarları doğrultusunda tekrardan bir anlam yüklediler zaten bu yüzden feminist kadın kötü olarak anılıyor.

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Erkekler her türlü taşkınlığı yapıyor ama kadın pozitif ayrımcılık isteyince kötü kadın oluyor

Yorumla
    • denizlide1adamm
      denizlide1adamm
      +1 yıl

Kızım taşkınlık değil, taşkınlık yapan erkeklere keko diyoruz kanka diyoruz alfa erkek tanımı çok bambaşka bir şey mükemmeliyet için , kadınları da ezmez mükemmel erkek giyebiliriz ama kadınlarda bu pozitif ayrımcılık olmuyor artık kadınlar çıtayı öyle bir çıkardı ki artık toksik bir ayrımcılığı çıkıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Etrafımda gördüğüm çoğu alfa erkek kadına yüz vermeyen istediklerini yapmayan cinsel obje olarak gören tiplerdi ne kadar mükemmelliyetçi kadını ezmeyen gibi görünseler de alttan alttan mağara adamı gibi davranıyorlar her şeyi kadından bekliyorlar dizilerde filmlerde de öyle erkek egoist kadın ezik gösteriliyor

Yorumla
  • persona04
    persona04 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Erkeğin normali alfadır zaten. Beta erkek sosyal baskılanma yüzünden veya yanlış yetiştirilme yüzünden beta olmuştur. Kadının normali de feminendir. Alfa kadın, güçlü kadın yalnız kalır çünkü kendini geliştirmiş maskülen alfa bir erkek öyle bir kadının tripleriyle uğraşmaz. Ve hayır erkek güçlü kadın istemez. Karşı cinste güç arayan kadınlardır. Erkekler kadınların feminenliğine ve dış görünüşlerine bakarlar.

0
    16 Yorumla
    • KahveSacliHeRif
      KahveSacliHeRif
      +1 yıl

sigma erkekleri unutmussun kardes.. bir sigma olarak Alfaların hıcbır ortamda ustunluklerını sıgma kadını ve erkegıne uygulayamazlar... sigma nın manıpule gucu cok yuksektır.. alfaya bogun egmez.

Yorumla
    • persona04
      persona04
      +1 yıl

@KahveSacliHeRif haci sigma dediğin alfanın sosyal olmayan hali işte

Yorumla
    • persona04
      persona04
      +1 yıl

@KahveSacliHeRif kadının sigması da olmaz. kadınlar erkekler gibi sağlıklı bir şekilde yalnız kalamazlar genelde. Gençliklerinde yoğun ilgiye alışmış kadınların yaşlandıklarında güzelliklerini kaybettiklerinde o ilgisizliğe katlanabileceklerini mi sanıyorsun? Nietzschenin bir sözü var : "Kadınlar nefreti öğrenir, büyülemeyi unuttuğu ölçüde." :)

Yorumla
    • KahveSacliHeRif
      KahveSacliHeRif
      +1 yıl

Sigma piramidin dışındaki erkektir. Yani bir piramit düşünün Alfalar, Alfayı takip eden betalar ve hiçbir baltaya sap olamamış Omegalar var... Sigma ise piramidin dışındaki erkektir. Alfayı takip etmeye ihtiyacı yoktur çünkü Alfanın bütün özelliklerine sahiptir.

Şimdi gelelim senin sosyal olmayan dediğin yani birşekilde özgüvensiz tanımlamana...

Gayet özgüvenlidir, kendini geliştirmiştir, hayatta bir gayesi vardır ama liderlik etmek umrunda değildir sigmanın. Kadınlarla ilişkilerinde de en az bir Alfa kadar marifetlidir hatta Alfalığın gerektirdiği sürekli ön planda olma durumu olmadığı için bu ona bir gizem ve çekicilkde katar...

Mesela aklıma geldi fimini mutlaka izlemişssindir.. X-men'den örnek vereyim Wolverine tam bir Sigmadır. İstese hayli hayli liderlik edebilir ama bu umrunda değildir.. Geçmişi, acıları olan bara gidip "her zamankinden" diyebilen bir erkektir.

zamanında bunları merak edıp cok arastırdım. ben acaba hangısıne yakınım dıye.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Söylediklerin erkeğin güçlü kadının ezik olduğunu kanıtlıyor yani? Kusura bakma da erkekler iş hayatı dışındaki her şeyi bize soruyorlar biz olmasak ne estetikten anlıyorsunuz ne yemekten ne giyimden ne de kuşamdan. Pis hırçın abaza bencil ve basitsiniz. Ha bir de artık eskisi gibi kas gücü kalmadı güçlü olmanız bir işe yaramıyor ev işi de yapmıyorsunuz o yüzden kadınlar kendi kendine ayakta kalmaya çalışıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neyse siz boş yapmaya devam edin bildirimleri sessize alıyorum

Yorumla
    • persona04
      persona04
      +1 yıl

@KahveSacliHeRif Özgüvensiz demedim. Her sosyal olmayan insan özgüvensiz olmuyor. İnsanlarla ilişki kurmamak kendi seçimi olabilir.

Yorumla
    • persona04
      persona04
      +1 yıl

Ezik tanımını yapan sen kendinsin. İstersen alfa kadın ol ama beta ve evlenmek istemeyeceğin erkeklere kalırsın söyleyeyim. Alfa erkekler sadece kısa bir süreliğine ilgilenirler :) ciddi bir şeyler düşünmezler böyle kadınlarla.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yukarıda demişsin erkekler sosyal baskılanma yüzünden beta oluyor diye eee buradan da iyimser alçakgönüllü evcimen yardımsever bir kişilik ortaya çıkıyor kadınlarda böyle narin hassas kibar yani sen burada kadınları aşağılamış oluyorsun o erkeklere kadın gibi demiş oluyorsun farkında değilsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu saydıklarım da toplumda eziklik olarak görülüyor tıpkı senin yukarıda aşağıladığın gibi

Yorumla
    • persona04
      persona04
      +1 yıl

Erkek kadın gibi olmamalı, kadın da erkek gibi olmamalı. Zaten beta erkekler normal olsaydı tercih edilirdiler. Betalar 30 yaşında evlenememiş kadınların evlilik için son planlarılar genelde. Gram psikoloji bilgin yok hayatta gördüklerinden ders çıkaramamışsın gelmiş konuşuyorsun bana. Bazı gerçekler benim de hoşuma gitmiyor ama öyle dostum. Ben yazmadım kuralları. İstersen alfa kadın ol. Ben kötü bir şey demiyorum buna özgürsün. Ama bir erkek alfa kadınla sadece tek gecelik ilişki yaşar ciddi ilişki yaşamaz büyük ihtimal. Düzgün erkekler feminen kadınları tercih eder. İstediğin seçimi yap sonucuna da sen katlanacaksın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Gram psikoloji bilgin yok derken 😂😂 merak etme ilk dönem yüksek onur belgesiyle sınıfımı geçtim her gün de araştırma yapar muhakkak bir konu hakkında insanların yorumlarını okurum ama sen seviyeli tartışma yapmıyorsun ağlayacaksan oynamayalım neyse zaten uykum var çekemem

Yorumla
    • persona04
      persona04
      +1 yıl

Diploma saçma bir kağıttan öte bir şey değil. Ezberleyerek pekala alabiliyorsun. Düşünce tarzın kalıplardan kurtulabilmiş bir insanınki gibi değil. Psikoloji, felsefesiz tek başına gitmez bence git biraz da felsefe yap lütfen. Öğren demiyorum yap :D. Yine ezberlersin falan faydası olmuyor onun düşünmek lazım biraz da.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sen millete akıl satmadan önce bir psikoloğa görün derim eğitimi bile aşağılayan bir yapın var ben ezber yapmıyorum it gibi çalışıyorum ve şu an seninle uğraşmak istemediğim için konuyu uzatmıyorum ne dersem başka yerlerinden anlayıp yorum yapacağın için zaman kaybı olacak yukarıdaki hemcinsinle bol bol özelden tartışırsın kendini alfa sigma sanmaya da devam et korkunç derecede narsistik hareketlerin var

Yorumla
    • persona04
      persona04
      +1 yıl

Ezber yapıp sınav geçmek hiçbir şey ifade etmiyor :D bu düşünce aşağılamaksa evet aşağılıyorum öyleyse. Ben de mühendislik okuyorum fakat ekstra bir şeyler öğrenmezsem hiçbir işe yaramıyor. Günün sonunda diploma kağıt parçasından başka bir şey etmiyor. Eğitimsiz insanlara hava atarsın anca kağıdınla haberin olsun.

Yorumla
    • persona04
      persona04
      +1 yıl

Duygusallığı bırakıp rasyonel düşünmeye başlamazsan çok sorarsın feministler neden sevilmiyor diye :D. Feministleri de sevenler vardır da onları sevenleri de siz sevmiyorsunuz büyük ihtimal. Sonra erkeğin beta olanını aşağılıyorsun diyorsun. Seleksiyon var oysa ki doğasına uygun olan seçiliyor olmayan seçilmiyor. Alfa kadın ve beta erkeklerin seçilmemesi gibi.

Yorumla
  • Ephoria_
    Ephoria_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 98%
    +1 yıl

Erkekler kendilerine üstünlük kurabilen kadınları sevmez ki. Herşeye evet diyen minnoş kızları beğenirler. Kadınlar da güçlü, sırtını dayayabileceği erkekleri çekici bulur. Evrenin kuralı böyle

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Her şeye evet diyenlere de basit diyorlar ya

Yorumla
    • Ephoria_
      Ephoria_
      +1 yıl

Saygı duymazlar ama öyleleriyle ilişki yürütmek basittir. Zor kadınlar zor ilişki demektir. Çoğu bunu göze almaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklısın valla iyice soğudum erkeklerden bir de bize derler kadınlar karmaşık diye kendileri daha karmaşık ne istediklerini bilmiyorlar herkese mavi boncuk dağıtıyorlar şurada bile kızlar hep sevgilim kızları takip ediyor sevgilim benden ayrıldı sevgilim ilgilenmiyor falan yazıyorlar bunlar hep alfalık adı altında kadınları aşağılama aslında böyle bir akım başladı tüm erkekler uyguluyor

Yorumla
    • Ephoria_
      Ephoria_
      +1 yıl

O yüzden ne yapacaksın. Erkekleri çok da umursamayacaksın. Sen umursadıkça kendilerini değerli görüyorlar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen fazla değer soytarıyı kral eder hiç şaşmaz

Yorumla
    • Ephoria_
      Ephoria_
      +1 yıl

Cümleye imzamı atarım güzel söyledin. Sen bak dalgana kimseyi umursama

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sağol

Yorumla
    • Ephoria_
      Ephoria_
      +1 yıl

Rica ederim 🌸

Yorumla
  • juuachi
    juuachi Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 87%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 635 cevap paylaştı.

Alfa erkekle feminist kadın mı? Hani maskülen erkek dersin feminist kadın dersin tamam. Alfa erkek ne?

0
    0 Yorumla
  • Köprü6çocuğu
    Köprü6çocuğu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 48 , eic 100%
    +1 yıl

Ben, kendisine ve kadınlık onuruna saygısı olan kadınları severim her zaman. İcinde zerre geministlik olmayan bir kadınla asla birlikte olmam

0
    0 Yorumla
  • ouzinyo
    ouzinyo Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 35%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Feminist eşitliği savunuyor. Alfa erkek nedir ya dksjsj

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ben şahsen baskın kadını severim ama her daim da otoriter birini çekemem onun dozunu iyi ayarlamak lazım.

0
    0 Yorumla
  • delidayı0234
    delidayı0234 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 39%
    +1 yıl

Feminist kadınlar boş teneke

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Zor oldukları için böyle demen normal

Yorumla
    • delidayı0234
      delidayı0234
      +1 yıl

Kimse zor değil yavru m herkesin bir fiyatı vardır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yazık kafana diyorum başka da bir şey demiyorum

Yorumla
    • delidayı0234
      delidayı0234
      +1 yıl

Asıl siz feminist kadınlar yazık

Yorumla
  • Regnanspiritus
    Regnanspiritus Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Kontrolsüz güç, güç değildir. o yüzden 😁

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O ne demek

Yorumla
  • Venetor
    Venetor Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Alfa erkek=feminazi=🗑

1
    0 Yorumla
  • tt_Escape_tt
    tt_Escape_tt Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 97%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.

feministliğin anlamını bilmiyor çoğu çünkü

0
    0 Yorumla
  • kralkobrax21
    kralkobrax21 Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 52%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı.

Bunu kadınlara sormak gerekir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bunu anlamıyorum gerçekten

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kadınlar hala 2. Sınıf görüldüğü için güçlü olması istenmiyor bence erkekler eskiden beri hâkimiyete alışmış kadınlar devreye girince rahatsız oluyorlar

Yorumla
  • elaa3938383
    elaa3938383 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23
    +1 yıl

Adalet diye bir sey yok çünkü

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen

Yorumla
  • sccc00
    sccc00 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 21
    +1 yıl

Bilmemmm

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Alfa erkekler sevilirken feminist kadınlar neden sevilmiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler feministleri neden sevmez? 11 cevap verildi
Erkekler neden Dominant kadınları daha çok seviyor? 17 cevap verildi
Erkekler neden feminist kizlari sevmez? 11 cevap verildi
Kadınlar kendi seviyesindeki erkekleri neden beğenmez? 3 cevap verildi
Bazı erkekler neden feministliği sevmiyor? 10 cevap verildi
Neden kadinlar namusluda erkekler degil? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kendinize acıyor musunuz?
  • Küpe taktığınızda nasıl saç modelleri tercih ediyorsunuz?
  • Mesaj mı daha güzel, arama mı?
  • Misafirlikte üşüdüğünüzde "kombiyi biraz daha açabilir misiniz, kombiyi açar mısınız" der misiniz?
  • Dış görünüşe sadece erkekler mi önem verir?
  • Çok yoruldum arkadaşlar ama güzel bir yorgunluktu🥳 yorgunken uyuyabiliyor musunuz?
  • Modunu yansıtan bir şarkı bırakır mısın?
  • İnsan en çok hangi anda kendini sorgular?
  • Geceye gürültülü bir şarkı bırakır mısın?
  • Sitedeki üyelere soruyorum; Size göre 'taş gibi' olmanın tanımı nedir? (Fizik mi, aura mı, giyim mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨