Aarkadaşlar bu vesveselerden nasıl kurtulurum?

Öncelikle Eselam Aleyke ve Rahmetullah ve Berekatuh Arkadaşlar biraz uzun olucak

Ben Mart ayı yani bundan 3ay önce hocalarımı izlemeye başladım sonra ise bir vesveseye tutuldum sonra ertesi günü baya bi kötü oldum vesveseler şöyleydi Haşa ALLAH (c. c) yoksa Dini reddeduyodu yani bunlar durup dururken oldu Dizi izlerken neyse sonra ertesi günü şeytanın bu vesveseleri verdiğini öğrendim ve baya bi ferahladım bunu duyunca sonra 3hafta tekrar vesveseler başladı ama hiç umursamadım fakat bir vesvese daha oldu bu vesvese beni öyle bir yedi ki ilk defa bu kadar vesveseye takıldım şimdi sonra zar zor kurtulduydum fakat bugün çok kötü vesveseler geliyor sanki içim intahar ett kurtul diyo ama ALLAHIN (c. c) verdiği canı ancak ALLAH (c. c) alır

Bi ara ise RABBİME (c. c) çok yakın oldum her zaman dua ediyodum her zaman zikir çekiyodum RABBİMİ (c. c) çok yakın hissediyodum fakat şimdi zikir bile huşu içinde çekemiyorum RABBİMİ (c. c) düşünerek ne yapmam lazım arkadaşlar bi yol gösterin yani ne yapım azalması için vesvesenin Müslüman Kardeşler yazsın.

Aarkadaşlar bu vesveselerden nasıl kurtulurum?