Bazen hormonlardan dolayı kadınlarda aşırı kıllanma olabilir tedavi olabilirsiniz veya azaltabilirsiniz ama kadının vücudunda azıcık kıl olmasını yakıştırıyorum sonuçta doğallık önemli
😂😂😂😂😂😂 şaka olmalı sen bir kızsın kendine gel 😅😅 ağida tavsiye ederim ama her hangi bir ağida değil bence 😂 şu eriyen olanlarda süruyorsun onlar ancak yeter bence
Gozum sakasina yapıyoruz neyine darılıyorsun kıl iyi bisi olsa basta g. tte cikmaz bnde keske kose olsam diyorum ama malesrf degilim elden gelen bisi yok sen gene epilesyon vs yapar gene azaltirdin bnimki genetik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Bu bacak bı kadına ait olamaz Amazon ormanlarında yaşayan ayı bacağı gibi maşallah. whueueeu en kıllı bacağım böyle olmamistir
Hahaha :D
Bazen hormonlardan dolayı kadınlarda aşırı kıllanma olabilir tedavi olabilirsiniz veya azaltabilirsiniz ama kadının vücudunda azıcık kıl olmasını yakıştırıyorum sonuçta doğallık önemli
😂😂😂😂😂😂 şaka olmalı sen bir kızsın kendine gel 😅😅 ağida tavsiye ederim ama her hangi bir ağida değil bence 😂 şu eriyen olanlarda süruyorsun onlar ancak yeter bence
Bu zaten erkek bacağı, yani tamamen kılsız da olsa erkek bacağı. Tipinden belli. Zaten de itiraf etmişsin
Kız bu ne şok oldum sjwbsjsj fake bile olsa nettt bu kızın hormonlarında sorun vardır.
Ben tek başına giremem korkarım, ıssız orman gibi mk
Bence kötü olmaz, biraz farklılık daha çekici geliyor bana, her kadın tertemiz doğallık seviyorum
Kurtulma kalsın önümüz kış sıcak tutar
Erkek galiba, sal gitsin
degilm
Bu bacaklar erkek gibi
Kanka real de bu hoş hele özel bölgede falan bence çekici
ciddimisin
Evetttt
Aşırı hoş yükseliyorum direkt
Koltuk altı falan da aynı 😅
Ah be fske mi:(
Erkek bacağı mi o
Ağda jilet lazer ne varsa yap
Kadınlardan iğrendim yemin ederim
Bu karı bacağısı olamaz ksjfjdjf
Niye kurtulyon kışa hazırlık mis
Lazer, endokrinoloji randevusu
Ay o ne be testere ile kes 🫢
Benim bacaklarım da daha az kıl var
Tam bir libido killer
Hemen yanlış cinsiyetten şikayet ediyorum.
Maşallah kızımıza ormana benziyor
kız olduğunu düşünmüyorum
Bende hiç o kadar kıl yok
Kılları alsan kız sın
Gemini yapmış bunu ya ahahsh
En yakın Orman müdürlüğüne dilekçe ver
wow ya doktora gittin mi hormonal mi sorun ne
bir tek sen bunun normal olmadığını düşünmüşsün diğer tüm kızlara göre bu normal xdsşxd
bu foto bir kıza aitse normal değil ama
İşin zor be Kamuran :D
erkek ayagı bu 😏
boş ver doğallık önemli
baltayla mı gireceğiz asjhaha
Trol bu
size baltayla mı girdiler aynı şey
yol gösterici ok var o yardımcı oluyor xdxs
gaylerde de var onlarada yardımcı oluyor
Mahmut abi 🤣
komikmi
Gozum sakasina yapıyoruz neyine darılıyorsun kıl iyi bisi olsa basta g. tte cikmaz bnde keske kose olsam diyorum ama malesrf degilim elden gelen bisi yok sen gene epilesyon vs yapar gene azaltirdin bnimki genetik
umarım yapay zekadır
ne alaka
Bu kadar salmış olamazsın
erkek bacağı dimi bu
kırıcı
Kadın olduğuna inandır beni o zaman erkek bacağı çekip kadın diye paylaşanlar varda ondan
Erkek by
Erkek bu
Bune ahabsbf
Agda ne İcin uretildi sandın
mahmut abi senmisin
Yuhh
@Petquee pettque
Yakk
Kurt adama dönüşmüşsün
Epilasyona git
Ağda ile
25 yıldır erkeğim bende böyle kıl yok