9 yaşında çocuğum var onun okulu ödevleri ev işleri yemek çamaşır bulaşık temizlikle uğraşıyorum her gün ev mahvoluyo arkalarından topluyorum kocam da bana sen ne yapıyosun ki bütün gün evde yatıyosun diyo çocuğu kaldır yedir okula hazırla götür gel ev işlerini yap okuldan al ödev yaptır uyut yatır kendisi zaten çocukla ilgilenmiyor dışarıya da ben çıkartıp başında duruyorum o da beni ayrı yoruyo isyanlardayım artık bana teşekkür edip kıymetimi biliceğine beni saymıyor bile evi terk edip gideceğim geliyo yerimde olsanız naparsınız
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla aynı durum bende de var. Benim ki daha da öküz.. Hem iş hem ev. Artık yetişemiyorum. Bir de kendi çevresi. Yoruldum yeminle.. Ne çocuklara bakar ne de ilgilenir. Ağlasa bu çocuk neden ağlıyor. Al eline bak neden ağlıyor. Sanki ben tek cikardim çocuğu.. öç.. sinirlerimi bozuyor bu tur p. zevenkl. r... 2 çocuğum var. Ama artık katlanilacak durum değil.. Onu çeken birini alsın. Ağzının kokusunu çekemem. İyi kotu bir işe girer çalışırım diyorum.. Başka da mantığım yok..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende onun gibi iş bul çalış ve böyle demesine fırsat verme, o çalışıp para getiriyor eve gelip biri hiç bir maddi katkı olmaması oda zoruna gitmeye ve dile getirmeye başlamış sende çalışıp demesine engel ol
03 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk var diyorum büyük olsa zaten bunun ağız kokusunu mu çekicem çalışırım da çocuk ne olacak biraz büyüsün diye bakıyorum
Cevap sahibi+1 yılİşte çocuk her zaman sıkıntı çocuk olmasa rahat, ne masraf ne git gel derdi yok eşle sorun mu yaşadın hiç sorunsuz bırakılır istediğin gibi çalış çık çocuk her zaman problem bir neden
Çocuk büyümesini beklersen bunun konuşmalarını da büyüyene kadar çekicen maalesef göze batıcak çünkü
Soran+1 yılBüyüdü zaten 1 senesi var belki
Aile & Toplum konusunda 635 cevap paylaştı. Çocuk hariç tüm işleri bırak. Sonra de ki kocacığım seni o kadar çok seviyorum ki yalan söylemeni istemedim. O yüzden ben de dediğini yapıp yatıyorum.
10 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 591 cevap paylaştı. Bir gün hiç bir şey yapma! Sonraki günde yapma ve sonraki günde... Sorarsa evet haklısın, dersin bütün gün evde boş boş oturmaya karar verdim. 👍
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
28Cevap
Selamlar. Kocan öncelikle sana psikolojik şiddet uyguluyor. Bu yaptığı şeyin yasalara göre de cezası var ancak ülkemizde yasalarımız bu konuda çok güvenilir değil bir avukata danışabilirsin. Psikolojik şiddet hepimizin başına gelen bir durum. Çok onur kırıcı ve özgüven zedeleyici oluyor. Bazen bir çoğumuz ne yaptığımızı bilmeden yapıyoruz maalesef. Sakince anlatmayı ve onun bu yaptığından sonra senin neler hissettiğinden konuşabilirsiniz. Belki biraz farkındalık işe yarayabilir.
23 Yorumla
Soran+1 yılBence de psikolojik şiddet canım bile dedi bana durduk yerde
Soran+1 yılG.. lı dedi
- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÇalış işe gir sen de, o ilgilensin çocukla o zaman. Öküz erkek modeli.
31 Yorumla
Soran+1 yılZaten calısmak ıstıyorum cunku ezilmek istemiyorum bıktım artık ama cocugu napıcam onu dusunuyorum
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEşinin yaptığı büyük nankörlük. Ama size bakış açısı belli adamın, size asla teşekkür etmez. Çok rahata alıştırmışsınız bütün işleri üstlenerek.
Napardım biliyor musun, o yaptığımı görmediği işleri yapmayı bırakırdım. Ozaman herkes yemeğini kendi yapsın, çamaşırını kendi yıkayıp ütülesin, madem yapsam da yapmasam da görünmezim, hadi bakalım…10 Yorumla
+1 yıl1. Hafta sonu evin tüm temizliğini ona bırak. Madem kolay de bundan sonra hafta sonları sende tüm ev işleri. Ne alaka ben çalışıyorum derse de o zaman herkes görevini yapıyor kes sesini dersin.
2. Ev temizliği yapmasını bırak. Laf ederse al yapmayınca böyle oluyor dersin.
3. İşe başla. İkiniz temizleyin.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 789 cevap paylaştı.
+1 yılCamışa bak, aç ağzını yum gözünü pişman edersin kekskak
21 Yorumla
Soran+1 yılCocugu okula getır gotur odev yaptır bunlar bile mesele kolay degıl servis tutsun o zaman okula gıdıyorum dönüyorum sonra tekrar gidip dönüyorum git gel 4 kez aynı yolu gidiyorum karı kışı soğuğu yagmuru bunlar insanı yormuyor mu
+1 yılKendilerini bıraksak ne çocuğa bakar ne eve... Evi bok götürür, çocuk da içinde yüzer...
11 Yorumla
Soran+1 yılBıraksan 1 saatte kafayı yer zaten
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen hem calısıp hem de ev hanımı olmuş biri olarak diyorum ev işi aşırı zor bir olay şimdi okullar 2 ay tatil olacak yine ev hanımı moduna dönücem hiiiiç istemiyorum 🤦🏻♀️ keşke yaz okulu açabilseydim
16 Yorumla
Soran+1 yılKaçıncı sınıfa gidiyo cocuk
Soran+1 yılEvet en zor şey ev hanımlığı hep ezilen biziz
- +1 yıl
Çocuğum yok brn öğretmenim yani yazları ev hamımı oluyorum shksjs eşim çalışırken her şeyi yapıyor bugün bile full ortak ev işi yaptık ama tatile girince yaptırmam rn azından genel temixliği kendim yaparım
- +1 yıl
Ama benim eşim ben bir iiğnryi yerden kaldırsam otuz kere tesekkür eder. Veya temizlik yaptığım günler uygunsa kendi yemek yapar yapamazsa ds dışsrı çıkarır yemeğe
Soran+1 yılÇocuk olsa hepten kafayı yersin o zaman çocuğu hep benim üstüme attı ben çok çektim çocuğa bakan da olmadığı için ben baktım çocuğum büyük olsa bu adamı çeker miyim okula vs tek gidebilse az daha sabrediyorum az kaldı beni ezmeye çalışıyo devamlı
Soran+1 yılBana sen ev hanımısın deyip duruyo çocuğu ben yapmışım ben bakıcakmısım çocuğa bile bakmıyo hep benim üstümde çocuk çok sıkıldım bunaldım
- Aile & Toplum konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılYerinde kim olsa boşanırdı. Konuşarak halledilebilecek problemler için böyle tepki verecekse gitsin kendi gibi anlayışsız biriyle evlensin öküz
10 Yorumla
+1 yılböyle eş bulmuş ta bunuyor hem akılsızlık dahası vicdansızlık bir süre evden ayrılın haline tavrına bakın inşallah kıymetinizi anlar aklı başına gelir
01 Yorumla
Soran+1 yılValla bana hakaret bile etti düşün her gün arkalarını topluyorum bütün yük üzerimde ben bıktım artık ben de dedim git cocuguna baktırıcak kadın bul ben gidiyorum dedim terk edıyorum sizi dedim bu nedir ya bütün evin çocuğun yükünü üstüme atmış bana dıyo ki sen napıyosun ki diyo
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılbir gün senin yaptıklarını yapsın bakalım yarısına gelmeden pes eder s*lak herif üstelik sen her gün yapıyorsun böyle adamla ömür geçmez gülüm bak gençliğine yazık
10 Yorumla Bir gün hiçbir şey yapmasan, anlar ne yaptığını. Çok saygısız ve nankör.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşan. İğrenç ağızlı iğrenç bir tip bundan gelecek hayır allahtan gelsin. Bokunda boğulsun iğrenç mahlukat inşallah acılar içinde ölür kadın düşmanı iğrenç çomar
10 Yorumla
+1 yılAslında ev hanımlığı daha zor. Ev, çocuk, yemek temizlik falan ama kocan anlayışsız biri demekki. İşe gir o kocayıda boşa. Uyuz oluyorum böyle tiplere
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ona yemek pişirme ve kıyafetlerini yıkama kendi işini kendisi yapsın sadece kendine ve çocuğa ait şeyleri yap snaa laf derse kabul edersin bu sfeer hakkıyla laf ye bari 😅
00 YorumlaPeki koçan neden bunu sana söylüyor mesela ne yapıyosun da söylüyor? Yok yere keyfinden söylemiyordur herhalde?
01 Yorumla
Soran+1 yılNe mi yapıyorum her gün bunların arkasını topluyorum kalk cocugu yedır gıydır okula gotur gel bulasık temızlık yemekle ugras cocugu al gel odev yaptır yedır uyut bulasıkları yıka ben napıyım ki cocugu dışarı cıkar başında dur ilgilen kendisi napıyo sadece calısıp gelıyo bu kadar
karsi cik o zaman sende niye daha fazla susarak seni ezmesine izin veriyosun ki üstelik evde ne yaptigindan onanesi o kim oluyo da hangi hakla buna karismaya cüret edebiliyo.
00 Yorumla
+1 yılEksik birşeyler vardır illaki hemen egonuza kulak vermeyin derim bi bakın bakalım dediği eksik var mı
03 Yorumla- +1 yıl
Soran+1 yılEksik bişeyler mi var yaaa bütün gün köpeklik yapıcam eksik bişeyler var öyle mi gidip cocuguna baktırıcak başka kadın bulsun ben evi terk ediyorum kim gelse bir dakika bile katlanmaz bunlara
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir sevgilim vardı bundan iki yıl önce filan bu kafadaydi aynen tak diye bıraktım, kurtulmusum haberim yok. Nefret ediyorum böylesi kişiliklerden. Zarafet en çok ta dilde olmalı diye düşünüyorum.
00 YorumlaBirgün hiç bir iş yapma bakalım.. o zaman dersin ki bugün çalışmadım
06 Yorumla
Soran+1 yılYapmayınca diyo ki ben patronuma bugün çalışmadım yorgundum diyebilir miyim diyo burası işyeri mi ben maaş mı alıyorum maaşsız bedava köpeklik yapıyorum akşama kadar bana soyledı gıne bak Bı gun iş yapmıyım bunu söylüyo
Soran+1 yılKibarlık mı hangi kibarlık ben dinleniyorum mesela pazar günü yanımdan geçiyo ayağımın yanından geçti bana canım diyo ben akşama kadar köpeklik yapıyım beni ezip dursun bana hakaret etsin sen böyle bi adamla evli kalır mısın
Soran+1 yılG.. lı diyo canım lafını ben yazmadım otomatik atmış o söz yasak oldugu ıcın
Soran+1 yılHerşeyi benim üstüme atıyo ben sıkıldım artık çocugu yedir okulu ödevi parkı uyutması bilmemnesi ben yoruldum ben burada eşşek değilim sinirlerim bozuldu artık
- +1 yıl
Senin görevin bellemis onu öküz işte.. o zaman ne yapacaksın sesini yükseltip bende burdayım deyip eline iş alacaksın maddi gücün olacak
Adamı bosayacaksin sonuna kadar hak ediyor.. dinen bile bak ev işi mecburiyeti değil eşim kadının adamına ikramidir.. koy kapıya valla şimdiden böyle olan ileride nelere demez hayal edemiyorum.. senden birtane var dünyada kıymetlisin.. kıymetini bildir.. görsun hunuju
Yaptıgın hıcbırseyı yapmada gorsun ocak kendı kendıne mı yemek yapıyor ya da camasır kendılıgınden mı yıkanıyor asılıyor gorsun
00 Yorumlaebeninkini yapiyorsum istersen aksamada bi güzel kizartmasini yapiim de
01 Yorumla
Soran+1 yılAç karnını ben doyuruyorum bulasıgını pıslıgını ben topluyorum bi de yaranamıyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yıl9 yaş çok küçük değil, iş bulup çalış bence. Benim annem süt izni biter bitmez işe döndü, gayette düzgün yetiştim :d
04 Yorumla
Soran+1 yılSana kim baktı? Benım cocuguma kim bakıcak tek mi kalcak cocuk evde
Cevap sahibi+1 yılOkula gitmiyor mu? Kreş yaşını geçtikten sonra okuldan eve gelirdim, 1-2 saat sonra da annem babam gelirdi. Hiç bir sorun yaşamadım yani, kaldı ki kocaman çocuk, 5 yaşında muamelesi yapmaya ne gerek var.
Soran+1 yılŞimdiki ortam eskisiyle aynı değil ortam kötü artık
Cevap sahibi+1 yılSokakta kalmıyor sonuçta, servisle gidip sevisle gelse, sıkıntı olmaz. Ben çocukken ortam çok iyi sayılmazdı, büyük şehirde büyüdüm. Şimdiki çocuklar sanki hep bebek kalıyormuş gibi davranıyor anneler, gelecekte sorun olur bence bu. Kendi kendine yetmeyi küçüklükten öğrenmeye başlamaları lazım yavaş yavaş.
- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılEteğini ver al sen de otur de🤔 Hak edene hakettiğini vermezsen böyle kendini bi poh sanar🤔
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılbir pazar günü ev işlerini ona bırakın anlasın densiz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimkide diyo sanane lan sen beni yargilayacak son adamsin gotundeki boktan haberi yok daha diyom
03 Yorumla
Soran+1 yılYa mesela ben desem ki hava cok yagmurlu mesela ya da yuruyemıyoruz kırk yılda Bı desem bızı okul cıkısı al dıye bana yuz tane laf soyluyo beni mi gelip alıcakmıs bılmemne ben her gün cocugu getir götür 4 kez getir götür yapıyorum yürüyerek ama kendisi kırk yılda bi bizi almaya laf yapıyo boyle sacmalık olur mu boyle bı adama kim katlanır
Cevap sahibi+1 yılHer erkek boyle bacim kucumsemeye alismislar sevgiden de insanlikdanda anlamazlae bazen bakiyorjm millet karisini bebek gibi seviyo çatlıyorum sinirden
Soran+1 yılDoğru
Gizli Üye(36-45)+1 yılbigun hastalan kalkamiyorum de bunlari esin yapsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiz evlenebilmek mutlu olabılmek için çırpınıyoruz bazılarıda neler yapıyor hiç kıymet bilmiyor
00 Yorumla
+1 yılBunu neden yapıyor? Sen de çallış para kazan mı istiyor? Dışarıda çektiklerini sana mı çektiriyor? Derdi ne!
05 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ben çalışıyım istiyordur belki çocuk nolcak nasıl çalışıcakmışım sokağa mı atayım
- +1 yıl
Açık açık sor. Kİmsenin seni ezme hakkı ya da lüksü yok. Eşin dahil.
- +1 yıl
Çocuk evde kendisi uslu uslu dursun, 9 yaş küçük bir yaş değil.
Soran+1 yıl@upstean ne yapsam yaranamıyorum bütün gün arkalarını topluyorum bütün yük bende. kadın ev işlerini yapsın cocuk baksın cocuga okula getirip götürsün ödevlerini yaptırsın cocugun herşeyiyle ilgilensin beyefendi bişeye elini sürmesin sonra da beni ezmeye kalksın begenmeyip cocugun ödevlerinden bile haberi yok okula götürüp ödev yaptırma diye geçmeyin çok zor
- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu söze kabaca hadi ordan gitsin değil ev işi cidden sorun
00 Yorumla Çalış sende bir işe gir ona muhtaç olma çocuğa oda baksın
01 Yorumla
Soran+1 yılCocugum buyuk olsa calısıcam kendini kurtarmış olsa bekliyorum 1 ya da 2 sene bakacak kimse yok ki napayım cocugu hep kadınlar eziliyor çocuklarım kucuktu çalışamadım hep ezildim diyolar
+1 yılKadınların yaptığı göze gelmez hiçbir zaman takma kafana
00 Yorumla
+1 yılYatma sende eve destek ol biraz
06 Yorumla
Soran+1 yılSenin kafan mı iyi ya ben cocuguma bakıyorum diyorum cocuguma kim bakıcak sokaga mı atıcam cocugu
- +1 yıl
Babası baksın
Soran+1 yılNasıl bakıcak cocuk okula gıdıyo kım goturucek okula getırıcek yalnız kalmaması lazım evde nasıl olucak
- +1 yıl
Babası götürür ya aglams
Soran+1 yılCocuk buyuk olması lazım benım calısmam ıcın ben hep calıstım ayrıca bıraz da kendi baksın karısına cocuguna
- +1 yıl
Baksın oylseyse
kendi bütün gün dışarda ne yapıyor?
01 Yorumla
Soran+1 yılMesela ben bi gün evişi yapmasam bana diyo ki ben patronuma bugün iş yapmadım diyebilir miyim diyo ne alaka Allah askına burası iş yeri mi evişi yapmaktan arka toplamaktan bıktım insanın hiçbişey yapmak istemediği zaman da olur patron ne alaka ben maaş mı alıyorum burada bedava hizmetçilik yapıyorum başka bişey değil
+1 yılbir gün çocuğu ona bırak gezmeye git
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapmak lazım nasıl oluyomus görsün iki dakikada kafayı yer
- +1 yıl
kız arkadaşın yok mu gün yapın
Soran+1 yılYok yapmam öyle şeyler sabah kalkıyorum cocugu doyur kıyafetını cantasını hazırla al okula gotur gel yemek temızlık toparlama yap sonra git cocugu al gel yedir bulaşık ödev yaptır uyut bunlarda ne varmıs cok kolaymıs dışarı cıkmak ıster dışarı çıkar başında dur vs. yıka pakla ama ben ne yapıyomusum ki bütün gün
- +1 yıl
Sen kendini şartlandırmışsın.
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yıltüm evlilikler böyle bu ülkede
02 Yorumla
Soran+1 yılEzilmekten bıktım artık çocuğum küçük diye katlanıyorum o da bunu fırsat biliyo
- +1 yıl
evlenmeyin
evlenirken iyidi!
+1 yılAslen en zor meslek ev hanımlığı
10 Yorumla
+1 yılBenim yerime geç bir gün de
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 911 cevap paylaştı. Yemek mi yapıyon
00 Yorumla
+1 yılEvliliğn nasıl gidiyor
00 Yorumla
+1 yıl1 gun ise gitmesin ev islerini o yapsin
00 Yorumla
+1 yılYok sayması hoş değil
00 Yorumla
+1 yılSende onu ez aynı şekilde
00 YorumlaEvi terk et git anlar değerini
00 Yorumla
+1 yılhiçbi şey yapma ne yaptığını anlasın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapma hiç. bir şey ne yaptığını anlasın işte
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılBirkaç gün uzaklaş, anlasın neler yapıldığını
01 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyesiz ya annenin evine git falan diyo kendisi defolsun gitsin
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2 gün aç bırak anlar değerini
00 Yorumla
+1 yılkamera tak seyret de
00 YorumlaAlttan al zarar görmezsin
00 Yorumla
+1 yılSeks yapıyorum der sende
03 Yorumla- +1 yıl
Git anana dor
- +1 yıl
Bak anan orada
- +1 yıl
Ananda aynısı hadi git anana sor
Evi terk et
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 482 cevap paylaştı. ayrilmak
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ayrilirim
00 YorumlaTerk edip giderim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKulaklarını çek
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılEzdirme
00 Yorumla
+1 yılNe yapıyorsun evde
00 Yorumla
+1 yılSıkıntı büyük
00 Yorumla
+1 yılSelam iyimisn sen
00 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kocam bana "bütün gün evde ne yapıyorsun" deyip beni ezmeye kalkıyor, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler