Üniversiteden bir arkadaşım vardı. Çok az görüşürdük şehir dışındaydı. Gelmiş beni aradı. Buluşalım dedik. Mesaj atmış akşam sürtmeye bara gidelim diye onun üslubu biraz çatlak kötü değil bende eşimin öyle bir ortamda olması beni rahatsız ederdi ben de bu yüzden gelemem istersen bir yerde yemek yiyelim bir cafede canlı müzik dinleriz. Dedim eşim mesajı görmüş barı görünce seni Bara davet eden arkadaşın olamaz bitir dedi bende arkadaşımı kendim seçerim ben zaten reddettim dedim siz ne düşünüyorsunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSıkıntılı şeyler bunlar. Seni içirdi, ickine ilaç koydu ne yapacaksın? Bar nedir ayrıca? Bu kadar dusmeyin lütfen.
Bir de evli kadınsın esinin arkadaşlığı yeter insana. Hemcinslerinle de görüşürsun.. genelde dışardan karşı cins girince ilişkiler bozulur
11 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten bara gitmeyeceğimi söyledim bu bir ikincisi zaten Hem biz seninle görüşüyorum karşı cinsle alakam yok
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılSenin hayatın, senin arkadaşın ve senin kararın olması gerekir.. Arkadaşının üslubu bir nebze rahatsız edici ancak var olan durumu sen zaten kendisine izah etmişsin..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
20Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormalde görüş yazmazdım ama insanlara verdiğiniz cevapları görünce yazmak istedim ➡️ hanım efendi madem zorunuza gidiyor insanlara sormayın ben kendi düşüncemi söylüyorum arkadaşınızın üslubu hiç güzel değil ama zaten sizinde verdiğiniz cevaplara bakılırsa sizinde ondan kalır yanınız yok ve bence böyle zorbaca cevaplar çok yanlış bide en son bir cevabınızı okudum baya şaşırdım 😂 comar - köylü - hasta- zihniyetsiz -kartoloz - kendine bak vs - bunları kesin sosyal kibar ilkel görgülü terbiyeli insanlar kullanır ❌ okumak gezmek tozmak görmek bazı şeyleri düzeltmeye yetmiyor maalesef demekki üzüldüm sizin adınıza
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Üslubu hoş değil evlisin buna göre şaka yapabilirdi ben olsam bu üslubun hoşuma gitmedi başka zaman görüşürüz der kestirip atardım görüşmezdim de ya böyle arkadaşım olamaz
13 Yorumla
Soran+1 yılBirincisi ben arkadaşımı çok seviyorum onun uslubu da kendini ilgilendirir uslu Bu da çok tatlı Bence çatlak bir kız o kadar doğal o kadar kendine has ki bayılıyorum onun gibi doğal insanlara kendini topluma göre kısıtlamayan insanlara ona neden görüşmeyeyim çok tatlı bir kız çok cömert bir kız çok akıllı kültürlü üniversite mezunu ayriyetten çok iyi bir şirkette de çalışıyor böyle bir kültürlü arkadaşı niye bırakayım böyle şakalar yapabilir Ben alınmıyorum kocam alınıyorsa da ona böyle şakalar yapmaz olur biter
Soran+1 yılMalı anlatır gibi anlatıyorum bu ülkede hepimiz küfür etmiyor muyuz evli bekar ne alakası var kızın üslubu böyle mesela ben de bazen kaynanamın arkasından sürt ük diyorum. :(
+1 yılEsin haklı değil, erkekler taş devrindemi kalmış android bile bu kadar kasmıyor. Abla sen haklısın ve kendini savunmaktada doğrusun. 18 yaşından küçük değilsin senin hayatın senin kararın.
43 Yorumla- +1 yıl
Hayır, onun hayatı pardon ama hayvan beslemiyor evde ikiside homo sapiens ama eşi ve sen Sahelanthropus tchadensis olabilirsiniz.
Aile & Toplum konusunda 794 cevap paylaştı. Sanki keraneye çağırmış. Neden bu kadar tepki.
30 YorumlaEşinizle sizin aranızdaki mesele. Karı koca arasına Allah bile girmezmiş. Bizim ne haddimize. Mutlu bir gün dilerim.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılTam tersini düşün 👍
Eşinin arkadaşı kocanı davet etti sen ne der, ne yapardın?
02 Yorumla
Soran+1 yılEğer kocam benim gibi gelmeyeceğini söylediyse hiç karışmazdım bile Bu olaya
- +1 yıl
O zaman kocanın sana karışmaması gerekir ama buna rağmen karışıyorsa arada güven sorunu var.
+1 yılEvli birinin barda ne işi olur olacaksa da eşiyle olur
10 Yorumla
+1 yılbugün bara giden yarın başkasının koynunda kendini bulur
00 Yorumla
+1 yılEvli bir kadınsın sen ve böyle bir mesajı atmaması gerektiğini bilmeli
00 YorumlaEvli Kadının & Evli Erkeğin Eşi olmadan Bara gitmesi Aldatmaya Teşebbüstür Benim gözümde barda karşına gelecek olan erkeklerin ve kadınların hepsi potansiyel Avcıdır
13 Yorumla
Soran+1 yılBeyefendi soruyu okudunuz mu soruyu okumadan niye sallıyorsunuz ben zaten arkadaşıma gelmeyeceğimi yazmışım sizin okumanız yok mu işte okumadan atlamayın bence
Soran+1 yılOkusaydın böyle saçmalamazdın soruda yazıyor ya Ben arkadaşıma zaten böyle mekanlara gelmediğimi söylemişim Bak yazıyor soruda yani suçluluğumuzu bu kadar kapatmaya çalışmayın
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçerli bir sebep değil bu ve asla bitirmezdm. Genelev e davet etmiş gbi ne bu saçmalık yani
15 Yorumla
Soran+1 yılYa ayriyetten Zaten ben gitmeyeceğimi belirttim ısrar etmedim
Cevap sahibi+1 yılBar müzikli bir yer sank kerhane gbi yere davet etmiş gbi bu ne tepki yani. Bn eşimle de gittim eşim olmadan da gittm yani dans müzik var ee sen guvendikten sonra hcbisi olmaz ama guvenmiyorsan başka
Cevap sahibi+1 yılEsine sen arkadasinin dedg gbi mi dedin yoksa arkadasm bar a gidelim dio mu dedin. Arkadaşının dedgni direk dediysen adam yanls anlamış da olabilir ama herşeyin bı şeyi var
Soran+1 yılYa öyle bir yer değil canım Zaten saçma işte boş ver
Cevap sahibi+1 yılGereksiz şey yüzünden ara bozmaya gerk yk 😅 düzelir inşallah aranz
Gizli Üye(18-24)+1 yılÜslubun doğru değil bu doğru ve de kocanda kıskanç aranı bozma boş ver tamam de geçiştir
04 Yorumla
Soran+1 yılKocam benimle arasını bozmamak için çabalasın ben kadınım diye sürekli ona alt çekecek değilim ikincisi de ben onun üslubuna bayılıyorum Türkiye küfürde birinci abi hepinizi yeri geldim güzel küfürler ediyorsunuz milleti kınamayın şimdi
Cevap sahibi+1 yılHayır ben küfür kullanmıyorum ve de bence Koca dırdıri çekilmez ondan dedim yoksa sen bilirsin 🤷♀️
Soran+1 yılYani bir dır dır edeceği bir konu yok bana karışamaz
Cevap sahibi+1 yıl👍🤷♀️
Esin haklı ama üslup yanlış bu tür arkadaşının olmasını istemiyorum lütfen konuşma onunla rahatsız oluyorum dese daha uygun olurdu eşinden önemli değil ilk onceligim her zaman esimdir benim icin
03 Yorumla
Soran+1 yılBunu dese de yine aynı şey bunun öncelikle ne alakası var o benim eşim diye benim hayatımı kukla gibi mi yönlendirecek şununla konuşmaya buraya gitme mi diyecek sürekli bana güveniyorsa gerisinin boş olması gerekiyor benim arkadaşım Bu üslup da olabilir Ben ona takılmadığım sürece bir sıkıntı yok Ben onunla gittim mi bara hayır bitti
Soran+1 yılBen arkadaşımın üslubu ile kabul ediyorum eşim bana sürekli karışmıyor bu konuda beni karıştırması sinirlendirdi öyle bir üslup da olabilir Ben insanlar olduğu gibi kabul ediyorum herkesi kısıtlayıp kendi uslubuma çekemem kimisi hakaretli konuşur kimisi küfürlü konuşur kimisi çok İstanbul hanımefensiz gibi konuşur insanlara eğip büyüme huyunuzu bırakın oldukları gibi ya kabul edin
Eşinin fikrini önemsemeyip buradakilerin fikrini mi önemsiyorsun? Entresan değil mi
24 Yorumla
Soran+1 yılEşimin fikr ederken eşimin benim arkadaşımın konusunda fikir olamaz sizin de olamaz Ben sadece eşimin yaptığı yanlış mı değil mi bunu öğrenmeye geldim
Soran+1 yıl
Empati yapıyorum eşimin böyle bir arkadaşı olsaydı o da benim gibi gitmeyeceğini söyleseydi ben hiç karışmazdım Zaten eşim gereğini yapmış derdim
Eşin kesinlikle haklı bende evli biriyim benim eşim böyle bir mesaj görse direk silip engelliyorsun derdi bende olsam eşime hak verirdim
09 Yorumla
Soran+1 yılPardon Yani benim arkadaşlarıma kocam niye karışsın �kincisi de hepimiz küfür ediyoruz ne var bu kadar
Soran+1 yılBen zaten gitmeyeceğimi söyledim arkadaşımın üslubu yani Türkiye en çok küfür edilen ülke seçildiğine göre hepimiz küfür ediyoruz işine geldi mi kız biraz çatlak Yani ben onu öyle kabul ediyorum ve çok seviyorum doğal birisi
Soran+1 yılEğer ki eşim saçma bir şey tepki veriyorsa kendine çeki düzen vermesi gerekir bunu arkadaşlar alakası yok
Soran+1 yılO Beni ikna etmeye çalışsın o benimle kavga etmemeye çalışsın kadınız diye biz alttan çekecek değiliz
Soran+1 yılYani kendi fikrin ama ben kişiliği olan biriyim kimse benim hayatıma karışamaz evlenmeseydi madem karışacaksa
- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılReddettiğin halde böyle söylemesi hoş değil ama mesajda nereye çeksen geliyor
00 Yorumla
+1 yılBence haklı eşin ama kıskandığından çok sinirlenmis sert konusmus
04 Yorumla
Soran+1 yılBirincisi haklı falan değil benim arkadaşlarıma karışamaz ikincisi Ben zaten gitmeyeceğim dedim kıza
- +1 yıl
Ben arkadaşlarına karışmasına haklı demedim ki zaten kiskanmis sinirlenmiş orada haklı demek istemiştim sert konusmus derken de öyle arkadaşın olamaz lafını kastettim
Soran+1 yılKıskanıp sinirleneceği bir şey yok hasta mı Ben onu zaten gitmeyeceğimi söyledim kıskanılacak ne var gitsem kıskansın
- +1 yıl
Aynen
+1 yılbu arada esinin boyle davranmasi sacma olmus zaten red etmissin ne abartiyon ki yani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılaçıkçası s. urtmeye diyen bir kızla arkadaşlığını bitirmeni istemesi normal değil mi eşini anlamakisin
022 Yorumla
Soran+1 yılYa gören de sanacak hiç küfür etme yani hiç ahlaksız konuşmayan hakaret etmeyen bir toplumsunuz ya küfür de Türkler ilk kaçta ilk dörtte biliyor musun en çok küfürbaz ülkelerden birisi sizsiniz e var bunda ya onun öyle bir dili var çatlak bir dili var yani mesela böyle sevdiği insanlara böyle şeyler söylüyor insanlar olduğu gibi kabul etmek lazım değiştiremeyiz herkese ve ben gitmeyeceğimi söylediğimde ısrar etmedi bu kadar
Cevap sahibi+1 yılPeki eşinin arkadaşından eşine böyle bir mesaj gelse ne yapardın
Soran+1 yılEşim benim gibi gitmeyeceğini söylerse sıkıntı yok Ben gitmeyeceğimi yazdım çünkü ya birileri bizi bir yere davet edebilir bizim gitmemrmiz önemli
Cevap sahibi+1 yılPeki normal görüşmesini kabul eder misin
Soran+1 yılBakın ben insanları olduğu gibi kabul ediyorum benim arkadaşım bozuk bir insan değil ki bara giden bozuk bir insan olmuyor ki Türkiye'de kaç tane erkek bara gidiyor bir sürü kız da onları koca olarak kabul ediyor yani ayriyeten eşim böyle biriyle tabii ki de gündelik hayatta görüşebilir ki çok da iyi arkadaşları olduğu söylenemez
Cevap sahibi+1 yılGuvenebiliyor musun
Soran+1 yılAnlamadım niye güvenmeyeyim eğer eşim güvenilmez biriyse bunun arkadaşlar alakası yoktur ki kendi ile alakası vardır bara giden kötü biri olmuyor ayrıyetten eşimin bara giden bir arkadaşı olabilir Ben hiç takılmıyorum bara gidenlere neyine güvenmeyeceksin bara giden niye bozuk olsun eğlenmeye gidiyor ne var bunda
Cevap sahibi+1 yılBen bara gitmesini demiyorum ki surtelim diyin biriyle diyorum
Soran+1 yılBen de sana diyorum ki o gerçek anlamda değil onun üslubu öyle çatlak bir kız böyle uslu bu çatlak Ben ona olduğu gibi kabul ediyorum
Cevap sahibi+1 yılEşin öyle anlamamış olabilir açıkladin mi
Soran+1 yılNasıl anlarsam nasıl o bar kısmına takıldı bu arada
Cevap sahibi+1 yılCanım ne diyim ki esim olsa bende istemezdim gitmesini biliyorsun ortami
Soran+1 yılYok Ben yine sinirleneceğim Ben zaten oraya gitmedim ben zaten gitmeyeceğimi yazdım sorun burada değil benim gitmeyeceğimi yazdığım halde uzuyor olay ben de buna sinirleniyorum zaten ya gerçekten anlamıyorsunuz ya da anlamak istemiyorsunuz kıza yazdım ki ben gelmek istemiyorum Ben öyle yerlere gelmiyorum yazdım
Cevap sahibi+1 yılEee tamamda esin dışarıdada gorusmeni istemiyor mu
Soran+1 yılEşim arkadaşlığını bitir diyor bara giden insanlar bizim arkadaşlığımız olamazmış Yani bildiğin çomar Türk erkeğim işte benim haberim yokmuş
Cevap sahibi+1 yılBence çomar falan değil kıskanıyor sadece normal bence
Soran+1 yılAnlamadım Beni kız arkadaşımdan mı kıskanıyor ya da bana güvenmiyor mu Allah aşkına bunu kıskanmakla alakası yok bunun çomarlıkla
Cevap sahibi+1 yılGüvenmiyor demekki
Soran+1 yılİşte ben de beni bana güvenmeyen birini istemiyorum hayatımda bunu açıkça söylerse derhal boşanacağım
Cevap sahibi+1 yılSen sevmiyorsun zaten adami
Soran+1 yılBen anlamıyorum sen birine ne kadar seversen ses sana güvenmediği sürece sen evliliği sürdürür müsün ben bu kadar gurursuz bir kadın olamam onu çok seviyorum ama bana güvenmiyorsa kapı orada benim sevgiden daha değerli şeylerim var namusun ve gururum sizi bir erkek için her şeyi yapın bana yakışmıyor
Cevap sahibi+1 yılEn ufak olayda ayrılıyorsan bu sevgi değil
+1 yılArkadaşın erkek mi kız mı
02 Yorumla
Soran+1 yılKız
- +1 yıl
Yine de bara gitmemelisin kocan haklı
+1 yılO adamla hayat geçmez
00 Yorumla
+1 yılBence çok doğru davranmışsın canım
00 YorumlaAdam doğru söylüyor haklı
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılYapılması gerekeni yapmışsın.
00 Yorumla
+1 yılEşin abartmışş ne var ki bunda
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBide soruyonmu gitme, sıkıyosa konuşma
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. eşin haklı
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 921 cevap paylaştı. Evli mi
00 YorumlaKocan hakli, seni koruyor.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl.
00 Yorumla
+1 yılEşinle gitseydin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 591 cevap paylaştı. Kocan haklı.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hakli eşin
00 Yorumla
+1 yılHaklı
00 YorumlaErkek miq
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen olsam bitirmem arkadaslıgımı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıleşin abartmış
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılHaklı
00 Yorumla Doğru
00 YorumlaEşin çok haklı
00 Yorumla
+1 yılAdam hakli
00 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşim, arkadaşım beni bara davet ettiği için onunla arkadaşlığımı bitirmemi istiyor. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler