Kızım neden fiziksel kavga edecek kadar sinirlenmiş olabilir?

37 yaşındayım 15 yaşında kızım var 2 tane daha çocuğum var hangisine yetişeceğimi şaşırdım artık kızım normalde sakin saygılı bir çocuktur 1 seneye yakın süre önce kızımı yakın arkadaşı sattı kızım çok üzüldü dövüş kursuna verdim özgüvenli olması için şimdi bayağ ilerledi bu süreçte özgüvenide arttı son birkaç aydır beni satan o kıza ayar oluyorum görünce bile sinirlerim hopluyor resmen bir şey demeyerek kendimi aptal yerine koyduruyorum ben bu kızı döveceğim diyip duruyordu kaç defa eşimle birlikte konuştuk hayır öyle fiziksel kavga etmek yok dedik kızım bugün dışarda arkadaşları oturuyorken kızla konuşmuşlar sonra kızım bu kızı dövmüş ben bir sürü iyilik yapmadım mı sana hayır artık geçmişte yaptığım hataları yeniden yapamam kendimi aptal yerine koyduramam senin için duygularımı bastıramam ve başka şeylerde söylemiş kendimi daha fazla tutamadım anne dedi küçükkende arkadaşlarından kazık yemişti ama o zaman karşılık vermiyordu üzülüp unutuyordu ama şimdi gitmiş kızı dövmüş ya bir şey yapacağından şüphelenmiştim ama bu kadar kendini kaybedeceğini düşünmemiştim öğretmenleriyle konuştuğum zamanda arkadaşlarına karşı sinirlenince agresif tutumlar sergiliyor demişlerdi sinirlenince kendini kaybediyor çirkefleştiği oluyor ben bu olayda ne yapacağım ya o kıza aşık olan bir çocuk var kızıma vurmasından korkuyorum çocuğumla nasıl konuşmalıyım nasıl koruyabilirim onu eşim evde değil geldiği zaman eşimede söyleyeceğim
Kızım neden fiziksel kavga edecek kadar sinirlenmiş olabilir?