Her yaştan her insan çekici gelebilir, bu doğal bir sey. Ama bu kadar yaş farkli varken buraya yazacak kadar takma. Bak kızı da varmış, boşu boşuna üzüldün şu an.
Adamın baban yaşında olması ve bir kızının olması koymuyor ama karısı olsaydı koyu öyle değil mi çok tuhafsın ayrıca belki evli ama karısının fotoğrafını koymuyor ölüleri de var
yani başımda belalar vardi onlar varken biriyle evlenip onu üzmektense evlenmemeyi seçtim ama belalalar bitti nerdeyse inş yakın zamanda evlenirim bakalım kısmet
Bence evli değilse sana hoş geldiyse kaçırma. Olgun erkekler kendilerini hoş bulan kadınları sever. Senide hoş buluyosa tamamdır. Kafa olarak sana çok olgun gelmiyosa anlaşabileceğini düşünüyosan en ideali olgun erkektir. Aklını alır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
En az 42 yaşında olmalı. Aranizda bu kadar yaş farkı varken nasıl hoşuna gitti? Görünüşü mü kişiliği mi?
İkiside gitti ya bide kızı varmış az önce facede gördüm ayıp bana of😔
Çok çekiciydi
Her yaştan her insan çekici gelebilir, bu doğal bir sey. Ama bu kadar yaş farkli varken buraya yazacak kadar takma. Bak kızı da varmış, boşu boşuna üzüldün şu an.
Yok üzülmedim be garip hissettim aşık değilim sonuçta
Benzer şeyi lisede kimya hocama karşı hissetmiştim bir hafta boyunca😅 o geldi aklima bak
İlk 1999'da oy verdiyse 1999'da 18 yaşında olan biri 2023 yılında kaç yaşındadır 18'e 24 ekle yuhhhhh
😂😂😂 yuh bana be
Harbi yuh sana
1981 li la
Ay facebookunu buldum kızıda varmış Allah beni kahretmeye valla😞😅
Tovbeeeee ajshshhs
🤣🤣🤣 cidden tövbe ya o kadar da sohbet ettik bir sürü evli ise ayıp bana
Evli ise mi kızı var diyorsun ve adam 80 darbesini görmüş hala tutmuş söylüyorsun 50 yaşına 4 yıl var
Karısı ile foto yok hiç bi tek kızı ile var ya evli olsa koyar
Adamın baban yaşında olması ve bir kızının olması koymuyor ama karısı olsaydı koyu öyle değil mi çok tuhafsın ayrıca belki evli ama karısının fotoğrafını koymuyor ölüleri de var
Ya zaten görüşecek halim yok beğendim bitti işte
Bitse buraya yazmazdim ahshsh bide arastirmazdin
Aklıma takıldı öyle sadece
Kendini kandir
40 yşlarında
Ben 99 da üni kazanmıştım. İlk oyumu da o zaman kullandım.
uzak dur. Olgun iyidir
ama seninkinle aranda 20 yş var
Kızı varmış zaten olmaz
O zaman sen başkasına bak
1999 - 18 = 1981
Bu da demek oluyor ki kişi 42 yaşında.
Yuh ya genç duruyordu ahahah
Yaşı önemsiyorsanız olmaz zaten
1999 da 20 olsa şimdi 44 yaşında beğendin ise devam et
Kızı varmış evlidir Allah bilir neyse
Öyledir belkide amacın ne
1999-18=1981 doğumludur 😄 2023-1981= 42 oluyor. Ay farkıyla 41/43 olabilir. Yas farkı baya var.
İnsan babası yaşında adama, kızı yaşında birine yavsayan sübyancı ortama bak ya
Elinde olmadan hoslsnmis olsbilirsin cok takma kafana
45 Yaşından Büyük
sıkma canını herkese olan bir şey
42 filan
evlen kurtul
Sen evli misim
değilim.
Niye
yani başımda belalar vardi onlar varken biriyle evlenip onu üzmektense evlenmemeyi seçtim ama belalalar bitti nerdeyse inş yakın zamanda evlenirim bakalım kısmet
Var mı aday
yani aday çokda benim karar verebilmem önemli
1980li mi 😅
Glb
42 43 yaşlarında. Olur mu sence 😅
Kızı varmış ya
Evli mi. Yaş farkı çok önemli değil bnce gayet hoş
Değil galiba hiç karı ile foto yok
Neyi çekici grldi sana. Nasıl öğrendin ismini
Tanıştık sandıkta
Bence evli değilse sana hoş geldiyse kaçırma. Olgun erkekler kendilerini hoş bulan kadınları sever. Senide hoş buluyosa tamamdır. Kafa olarak sana çok olgun gelmiyosa anlaşabileceğini düşünüyosan en ideali olgun erkektir. Aklını alır
Yazışıyor musunuz özelde sosyal medyadan
hayır