Bir kadin olarak bende bazi kadinlari begeniyorum. Mesela yasak elmayi ilk basta senaryo falan icin izliyordum, o yalilar, o kombinler falan acayip iyiydi dizide. Sevval sam, nesrin cavadzade, eda ece gercekten izletiyordu. Cok guzel hatunlar. bir ara senaryo sarmasa da o kiyafetler, o guzellikler ugruna izlemeye devam etmistim.
Bu kadin da eskiden bodrum masali, gunesin kızları gibi dizilerde oynadi. Oralarda gordum yani ilk. O zaman boyle guzel ve çekici gelmiyordu ama simdi kizilcik serbetinde oynuyor. Dizi gecen seneden beri cok izleniyor ama ben izlemedim. Bu sene biraz biraz bakiyorum ve bu kadin acayip bir sey olmus. Bu dizisinde baya cekici duruyor.
Yani erkeklere derler ya yas aldikca karizmatiklesir diye. Bu kadina resmen ondan olmus. Sac rengi falan cok yakismis. Daha da guzellesmis, disilesmis sanki. Galiba diziye de bu kadin yuzunden baslayabilirim her an. Galiba bir de dogal guzellik bilemiyorum ama. Guzel hemcinslerimi izlemeyi seviyorum biraz da imreniyorum. Su guzellik su aura vs bende olsaydi diye ama yapacak bir sey yok. Ama bu kadin onceden boyle degildi sanki. Bu yeni dizisinde bana bir kadin olarak cekici geldi, siz erkekleri hic bilemiyorum artik ne durumda oldugunuzu😅 mesela mine tugayda cok beğenilir ama ben pek begenmem. Bu kadin daha iyi.