Ben 27 yaşında üniyi birinci bitirmiş bir öğretmenim. Annem herşeye çok karışıyor. Arkadaşlarım yemeğim, konuşmam eleştiriyor?

Gerçekten o kadar bunaldım ki, kendi paramı kazanıyorum hesap veriyorum anneme. Eline para da veriyorum. Çocukluğumdan beri eleştiriyor her şeyi başkasının çocuklarını örnek gösteriyor hala daha. Aşırı mükemmelliyetçi biri. Azcık grip olsam kızar, kendime sırf beğendiğim için bişey alamam israfçısın der. Karışma anne bu kadar desem haftalarca trip atar. Ünideyken derslerine odaklan derdi arkadaşım olmasına izin vermezdi şimdi sosyal değilsin diyor. Arkadaş edindim ben de bu sefer arkadaşımla her buluşmama ablamı da gönderiyor yanımda. Ayıp oluyor arkadaşıma. Herşeye karışıyor, kızıyor, hala memnun olmuyor. Ağzından ne çıksa yapıyorum. Evde benim kadar sözünü dinleyen yok. Napıcam gerçekten bilmiyorum. Azcık tavır koysam önünü kesmeye çalışsam karışmasın diye uzun süre tavır yapıyor. O kadar bunaldım ki. Hala küçük çocukmuşum gibi davranıyor ama benim öğrencilerim var. Özgüvenim sıfır oldu sayesinde. İşim gücüm var en az 4-5 sene daha biriyle evlenemezsin diyor. Biri olsa da izin vermem diyor. Ne yapmalıyım bana yol gösterin ne olur. Saygı duysun bana birey olarak istiyorum. Annemi seviyorum ama böyle yapması da gururumu kırıyor, onu kırmadan nasıl bir yol izleyebilirim.

Uzun oldu kusura bakmayın. Yardımlarınız için teşekkür ederim şimdiden.

Ben 27 yaşında üniyi birinci bitirmiş bir öğretmenim. Annem herşeye çok karışıyor. Arkadaşlarım yemeğim, konuşmam eleştiriyor?