Ben bir anneyim. 5. sinifa giden kizim var,11 yasinda. Bir oglan sinifinda rahatsiz ediyormus. Detaya gore ne yapmaliyim?

Cocugum benim daha cocuk. Ergen bile degil. Akli ermiyor daha. Bir cocugun sinifinda surekli ona "benimle arkadas olurmusun"dedigini ve bundan rhaatsiz oldugunu sinir oldugunu soyledi. Ben de okulum rehberlik servisine gittim. Tamam cagirip konusacagim cocukla simdi dedi. Cagirmis konusmus. Aksama dogru yeniden aradim. Bana cocugun ona duygusal anlamda ilgisi oldugunu, hoslandigini o yuzden cocugun uzerine gidemedigini soyledi. Tamam dedim. O gun cocuk hic rahatsiz etmemis. Ama sonraki gun yine baslamis. Kizim cok sinirli geldi eve ve yine basladi dedi. Bugun onu izlemek icin gittim. Bahceden baktim. Kizim beni gorunce yanima geldi, sevindi. O cocuk ve arkadaslari beni gormesine ragmen , kizima seslendiler ben varken bunu yaptilar.." gelirmisin bisey soyleyecegiz" dediler. Kizim basini cevirdi ama gel dediler.. bunu benim gozume soka soka yaptilar. Ayrica kizimi okuldan aldim dagilma zili calinca arabaya koyuyo4dum, cocuk yanimizdan gecip , iyi tatiller dedi kizima...
kizim sinirleniyor..
Bu boyle devam eder mi?
Bu cocuk ne cesaretle benim yanimda kizima seslenebildi uyari almasina ragmen?
ne yapmaliyim sizce
Güncellemeler
+1 yıl
erkeklere de sorum, 11 yasindaki cocuk kizimi sıkıştırıp bir pislik yapabilir mi? Cidden korkmaya basladim
Güncellemeler
+1 yıl
babasina soyledim, bana soyledigi " ben ne yapabilirim, yasiti cocuk, o da cocuk " dedi.. Bir de " o yaslarda bizim sinifta bizlerin arasinda el sakasi da yaparlardi, kizlarin rokasini akip kacardik, sonra pandik atardik" , yapacak birsey yok kendini koruyacak, kufur eden de cikacak dedi... bu nasil baba sizce
Ben bir anneyim. 5. sinifa giden kizim var,11 yasinda. Bir oglan sinifinda rahatsiz ediyormus. Detaya gore ne yapmaliyim?