Dershane de çok dislaniyorum?

Merhaba özel bir dershaneye gidiyorum hocamız var herkesin adını sayıp beni saymıyor herkesi tahtaya kaldırıp beni kaldırmıyor herkesin soru çözümlerine bakıyor bana bakmıyor soru sorunca umursamıyor yüzüme dair bakmıyor kendimi çok çirkin buluyorum buna mı üzülüyorsun demeyin önceden okulda başka hoca yapıyordu aynılarını okul değiştirdim çok üzülüyorum kendimi çok değersiz görüyorum kendimden midem bulanıyor çok mu çirkinim insanlarla konuşmaya hakkım yok mu sınıftaki çoğu kişi bana bakmıyor bile konuşmuyor sınıfa girince günaydın diyorum bir kişi bile yanıt vermiyor herkes grup geziyor sınıfta bir kız var hoca ona durmadan ilgi gösteriyor başka kız var aynı şekil ona o kızlar da çok güzel makyajlı hepsi ben makyaj yapmıyorum sevmiyorum ders çalışmak için gidiyorum oraya çünkü ama hoca böyle yapınca kendimi çok Değersiz hissediyorum kendimi ağlamamak için zor tutuyorum derste hocaya soru sorunca bakıp geçiyor arkadan başkası soru soruyor ona yöneliyor yemin ederim çok yoruldum ayrımcılıktan canım çok yanıyor kimseye kötülüğüm yok

Dershane de çok dislaniyorum?