Üni gidiyorum 20 yaşındayım.
Sınıfta konuşamıyorum çünkü çok utanıyorum sesimi ayarlayamazsam diye. Kimseyle konuşamıyorum.
Çok kötü hissediyorum.. Napabilirim
Üni gidiyorum 20 yaşındayım.
Sınıfta konuşamıyorum çünkü çok utanıyorum sesimi ayarlayamazsam diye. Kimseyle konuşamıyorum.
Çok kötü hissediyorum.. Napabilirim
Bi topluluğa dahil ol eminim iyi gelecektir çünkü merak etme herkes sana bakmıyor kimseye rezil olmayacaksın bunu aşmaya çalış hayat böyle geçmiyor çünkü
:((Kendimi ezik hissediyorum. Tam konuşuyorum ezik hissetmeye başlıyorum. Ve ezik olarak görülmek hissedilmek çok fazlaaa utandırıyor beni.
İşte bunu ancak bir topluluğa girerek aşabilirsin çünkü tek başına hep öyle düşüneceksin
Cevap
8Cevap
Bence öz güven geliştirin
Arkadaşlarınla biraz sosyalleşme ye iletişim kurmaya. calis onlarla zaman gecirdikce bu durumu atlaticaksin sanırım zaten ilk senen
2. Sınıfa geçicem
Hala aşamadım
Chat sitelerinde karşı cinsle konuşma denemeleri yap, buradada yapabilirsin, açılacaksın.
Ya tek başına üzerine gidip yenmeye calış, ya da bir uzman yardımıyla. Kendine hayatı zorlaştırma yaş geçtikçe daha kötü olma ihtimalini göz önünde bulundur.
sosyal medyada aç kendini. seslii konuşma uygulamaları kullan
Netten konuşmak zaten kolay. Sorun yüz yüze gelince oluyor.
kendinden çok emin olduğun konularda konuş. böylelikle rezil olmazsın. bu da özgüvenini zedelemez. zamanla açılacaksın. kendine gülmeyi bilmen önemli. komik bir şey varsa sen de gül. sorun değil :)
Aslında komik duruma düşmek benim için önemli değil.
Kendimi ezik hissediyorum. Tam konuşuyorum ezik hissetmeye başlıyorum. Ve ezik olarak görülmek hissedilmek çok çokkkk utandırıyor beni.
dert etme öyle görünmüyorsun. dış görünüşünü beğenmiyor musun
Beğeniyorum. Ama ezik niye hissediyorum acaba
Ailem ezik tipler. Yanlış anlama köylü değil hani bazıları utanır ya köylü olmalarından.. Ben utanmam.
Görgüsüz, garip tipler. Karakterleri oturmamış.
Anladım. Yani kendine güvenmen gerekiyor. Belki bir ilişkiye başlayabilirsin. Bu özgüvenini de yerine getirir diye düşünüyorum
Bende bilmiyorum ya üzsrine gidip yenmeye calisicaz
Neden çekiniyorsun burnun havada olsun bırak insanlar senden çekinsin
Kendimi ezik hissediyorum. Tam konuşuyorum ezik hissetmeye başlıyorum. Ve ezik olarak görülmek hissedilmek çok utandırıyor beni.
La rahat ol kasma bu kadar
Kasmasam kasmam
Yapamıyom
Çözümünü söylesen keşke
Sosyal anksiyete var, psikolog oneririm
Gecer yakinda
Özgüvenin neden yok
Kendimi ezik hissediyorum. Tam konuşuyorum ezik hissetmeye başlıyorum. Ve ezik olarak görülmek hissedilmez çok utandırıyor beni.
Hayır.
İfadem bana ezik geliyor dalga geçilicem gibi geliyor.
Aslında her şeye gülerim komik duruma düşmek önemli değil benim için.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?