Aile & Toplum Benden 5 yas kucuk biri var, sizce yas farki cok mu. Ben 31 o 26 yasinda? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Sizce bu yas farki ileride sorun yasatir mi? Benden 5 yas kucuk biri var, sizce yas farki cok mu. Ben 31 o 26 yasinda? Cevapla 18 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 4 ay Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çevremde çok örneği var bunun evli ama mutsuzlar🤔 gerçi kim evli ve mutluki🙄😏 0 2 Yorumla Soran 4 ay Dimi, bende heo mutsuz evlilikler gordum. Bilmiyorum sorun degil dedi ama bakicaz Yorumla tortitotilla 4 ay 26 yaş çok genç biraz büyüsün fikri hala değişmezse gerisi gelir zaten. Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 49 , eic 86% 4 ay Aile & Toplum konusunda 907 cevap paylaştı. Kafa yapınız uyuşuyorsa neden olmasın. 5 yaş çok da fazla yaş farkı değil.. önemli olan kafalarınızın uyuşması.. 0 0 Yorumla
Selimcan3460 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 82% 4 ay Ben 10 yaş büyükle olmustum cokta iyidi sonradan bozuldu 0 9 Yorumla Soran 4 ay Neden bozuldu Yorumla Selimcan3460 4 ay Uzak kaldık biraz ten uyumumuz çok iyidi ve kafa dengide çok iyidi Yorumla Soran 4 ay Bakalim. bizdeki ne olacak Yorumla Selimcan3460 4 ay Hayırlısı diyim ama sonu evlilik frlan bekleme Yorumla Soran 4 ay Ama evlilik icin gorusecegiz. Sevgili olmak icin degil Yorumla Selimcan3460 4 ay Zor çok zor öyle düşünerek girme olaya çünkü erkek çok zor oluyor öyle seylerfe Yorumla Selimcan3460 4 ay Anca fbady olur sonra uzak duru Yorumla Soran 4 ay Hayir. Imsan kendinden bilir isi. Ben oyle biri degilim ve oyle birini asla aramiyorum meza o kiside bu sekilde Yorumla Selimcan3460 4 ay Bu yorumu biyere kaydet dedigim gibi çıktıgında tekrar bu konu üzerinden tartışalım😌 Yorumla
Mitsuhide Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% 4 ay Aile & Toplum konusunda 414 cevap paylaştı. 4-5 yaş bence ideal bir fark fazlası kötü ama 0 0 Yorumla
EfeÇerkez Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 4 ay Aile & Toplum konusunda 426 cevap paylaştı. Sevdikten sonra sorun olmaz 0 4 Yorumla Soran 4 ay Bakalim bende bilmiyorum. Acikcasi gulunc duruma dusmek istemiyorum. Yaninda ablasi gibi durmak istemem Yorumla EfeÇerkez 4 ay Öyle bile olsa kime ne? Çevrenin fikirlerini önemseyip de sevdiğin kişi ile kuracağın mutlu birlikteliği kaçırma derim Yorumla Soran 4 ay Tamam da siz erkekler, sonradan iste benden buyuk falan demez misiniz. Ben soeun etmem ama arkamdan benden buyuk falan denmesi hosuma gitmez Yorumla EfeÇerkez 4 ay Sorun edecek kişi zaten evlenmez rahat ol Yorumla
tecrübelimiyiz Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 100% 4 ay Evlilik için mi cinsellik için mi 0 18 Yorumla Soran 4 ay Evlilik icin Yorumla tecrübelimiyiz 4 ay Sıkıntı olabilir Yorumla Soran 4 ay Neden ki Yorumla tecrübelimiyiz 4 ay Anne izin vermez Yorumla Soran 4 ay Vermezse vermesin. Cokta onemli degil. Bende can atmiyorum kendimde kucukle evlenmeye Yorumla tecrübelimiyiz 4 ay Var mı aday Yorumla Soran 4 ay Aday bu iste. Yoksa neden sorayim Yorumla tecrübelimiyiz 4 ay Seviyor musun Yorumla Soran 4 ay Daha gorusmedik. Ama gorusecegiz daha Yorumla tecrübelimiyiz 4 ay Nasıl Yorumla Soran 4 ay Yani tanismak icin gorusecegiz Yorumla tecrübelimiyiz 4 ay Biri mi tavsiye etti Yorumla Soran 4 ay Evet tavsiye uzerine Yorumla tecrübelimiyiz 4 ay Yaş farkını biliyor mu çocuk Yorumla Soran 4 ay Evet. Yasini sorunca ogrendim. Ne dusundun dedim. Bu konu su an onensiz dedi. Yuz yuze goruselim dedi Yorumla tecrübelimiyiz 4 ay Minyon musun Yorumla Soran 4 ay Orta boyluyum Yorumla tecrübelimiyiz 4 ay Orta ne oluyor. Kaç yani Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 4 ay Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. al gitsin elinde büyütürsün ablası :d 0 5 Yorumla Soran 4 ay Ben kimseyi buyutmem sekerim. Buyuyen gelsin Yorumla ElCuco 4 ay şekerin miyim gerçekten? :d Yorumla Soran 4 ay Tabii ki degilsin Yorumla ElCuco 4 ay pff çok safım her şeye kanıyom 😕 Yorumla Soran 4 ay 😅 Yorumla
beyzawell Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 100% 4 ay her şey olur yeterki ayak uydursun 0 1 Yorumla Potdemiel 4 ay Peki. Yorumla
BilenAbi Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 4 ay Aile & Toplum konusunda 635 cevap paylaştı. Uyum varsa niye çok olsun? 0 0 Yorumla
Carpediem0707 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 4 ay Bence daha heyacanlı 0 2 Yorumla Soran 4 ay Hahha neden daha heyecanli Yorumla Carpediem0707 4 ay Çünkü erkeğin heyacanı ve enerjisi kadına olumlu anlamda yansır. Her anlamda.. şahsen ben isterdim Yorumla
eyeyeyge48 Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 4 ay Aile & Toplum konusunda 608 cevap paylaştı. Olmaz 0 1 Yorumla Soran Yeni 4 ay Nedenmis Yorumla
Chelios34 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 4 ay Kafa dengi ise olmaz bence 0 4 Yorumla Soran 4 ay Sana gore 33 yasinda bir bayanla olursun yani Yorumla Chelios34 4 ay 38 yaşında olmuştu 😂 Yorumla Soran 4 ay Ya, peki neden sonunu getirmedin Yorumla Chelios34 4 ay Biraz evlenme niyetimiz yoktu zevk amaçlıydı biraz sanki Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 4 ay Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yaratmaz bence 0 0 Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 40% 4 ay Aile & Toplum konusunda 391 cevap paylaştı. Yok aslında 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 29 4 ay Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 4 ay Amac ne cinsellik mi 0 6 Yorumla Soran 4 ay Evlilik Yorumla Cevap sahibi 4 ay Evlenmez senle Yorumla Soran 4 ay Niye o kisi sen misinde karar veriyorsun Yorumla Cevap sahibi 4 ay Erkekleri tanıyorum ve tecrübe. Aranizda cinsellik var dimi? Yorumla Soran 4 ay Hayir. Benden kucuk olunca hemen cinsellik mi dusundun🤔 Yorumla Cevap sahibi 4 ay Nlck Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Çevremde çok örneği var bunun evli ama mutsuzlar🤔 gerçi kim evli ve mutluki🙄😏
Dimi, bende heo mutsuz evlilikler gordum. Bilmiyorum sorun degil dedi ama bakicaz
26 yaş çok genç biraz büyüsün fikri hala değişmezse gerisi gelir zaten.
Kafa yapınız uyuşuyorsa neden olmasın. 5 yaş çok da fazla yaş farkı değil.. önemli olan kafalarınızın uyuşması..
Ben 10 yaş büyükle olmustum cokta iyidi sonradan bozuldu
Neden bozuldu
Uzak kaldık biraz ten uyumumuz çok iyidi ve kafa dengide çok iyidi
Bakalim. bizdeki ne olacak
Hayırlısı diyim ama sonu evlilik frlan bekleme
Ama evlilik icin gorusecegiz. Sevgili olmak icin degil
Zor çok zor öyle düşünerek girme olaya çünkü erkek çok zor oluyor öyle seylerfe
Anca fbady olur sonra uzak duru
Hayir. Imsan kendinden bilir isi. Ben oyle biri degilim ve oyle birini asla aramiyorum meza o kiside bu sekilde
Bu yorumu biyere kaydet dedigim gibi çıktıgında tekrar bu konu üzerinden tartışalım😌
4-5 yaş bence ideal bir fark fazlası kötü ama
Sevdikten sonra sorun olmaz
Bakalim bende bilmiyorum. Acikcasi gulunc duruma dusmek istemiyorum. Yaninda ablasi gibi durmak istemem
Öyle bile olsa kime ne? Çevrenin fikirlerini önemseyip de sevdiğin kişi ile kuracağın mutlu birlikteliği kaçırma derim
Tamam da siz erkekler, sonradan iste benden buyuk falan demez misiniz. Ben soeun etmem ama arkamdan benden buyuk falan denmesi hosuma gitmez
Sorun edecek kişi zaten evlenmez rahat ol
Evlilik için mi cinsellik için mi
Evlilik icin
Sıkıntı olabilir
Neden ki
Anne izin vermez
Vermezse vermesin. Cokta onemli degil. Bende can atmiyorum kendimde kucukle evlenmeye
Var mı aday
Aday bu iste. Yoksa neden sorayim
Seviyor musun
Daha gorusmedik. Ama gorusecegiz daha
Nasıl
Yani tanismak icin gorusecegiz
Biri mi tavsiye etti
Evet tavsiye uzerine
Yaş farkını biliyor mu çocuk
Evet. Yasini sorunca ogrendim. Ne dusundun dedim. Bu konu su an onensiz dedi. Yuz yuze goruselim dedi
Minyon musun
Orta boyluyum
Orta ne oluyor. Kaç yani
al gitsin elinde büyütürsün ablası :d
Ben kimseyi buyutmem sekerim. Buyuyen gelsin
şekerin miyim gerçekten? :d
Tabii ki degilsin
pff çok safım her şeye kanıyom 😕
😅
Uyum varsa gerisini fauckter et
her şey olur yeterki ayak uydursun
Peki.
Uyum varsa niye çok olsun?
Bence daha heyacanlı
Hahha neden daha heyecanli
Çünkü erkeğin heyacanı ve enerjisi kadına olumlu anlamda yansır. Her anlamda.. şahsen ben isterdim
Olmaz
Nedenmis
Kafa dengi ise olmaz bence
Sana gore 33 yasinda bir bayanla olursun yani
38 yaşında olmuştu 😂
Ya, peki neden sonunu getirmedin
Biraz evlenme niyetimiz yoktu zevk amaçlıydı biraz sanki
Yaratmaz bence
Yok aslında
Olmaz
Hayır gayet normal
Amac ne cinsellik mi
Evlilik
Evlenmez senle
Niye o kisi sen misinde karar veriyorsun
Erkekleri tanıyorum ve tecrübe. Aranizda cinsellik var dimi?
Hayir. Benden kucuk olunca hemen cinsellik mi dusundun🤔
Nlck