Ailem benı mahvetti?

Merhabalar içimde cok fazla savaş verdıgım bu günlerde buraya yazmakta buldum careyı ben 21 yasımdayım babam yok ailemde annem ve ben varız annem çalışmaz kumar oynar ben ise bu zamana kadar mağazalarda çalıştım annemden hep şiddet gordum dengesiz bi annem var ne yaptığı nasıl davranacağı ne diyeceği bilinmez sanıyesı sanıyesını tutmaz cok fazla psıkolojık sorunu var kime sinirlense kime kızsa ofkesını hep benım uzerımde dındırır her sanıye kötu laf eder bana hersey suçtur yemek yemek oturmak ağlamak gülmek vs herneyse konu degıl güçlü olduğumu düşünüyorum ben kendımı bilerek hareket ederım herseyı düşünürüm her ihtimali unıversıtede biriyle tanıştım benım gibiydi cok benziyorduk aşık olduk ona cok guvenıyorum uzak bi şehirde yasıyor nişanlandık annem karşı çıksa da kabullendı hepsi cok iyi insanlar ilk kez böyle bi sıcaklık gordum bu insanlarda tabi o kadar kolay kırılmaz kaderin kılıcı annem nişanda takılan takıları sattı ve ben bunu nişanlıma söyleyemedım annem ısrarla bilezik vs istemıstı bilemedim satmak ıcın isteyecegını sahip çıkamadım inanırmısınız başlık parası bile istedi ve. Hepsını kumarda kaybetti bense sadece sıcak bi yuvam olsun pislikten haramdan uzak bi evim olsun istemıstım bunu nişanlım öğrendi tepki verdı tabı en cok da üzüldü anneme karşı saygı duyuyordu ama anneme bunu sorduğunda annem onu suçladı biz nişan yapmasaydık böyle olmayacakmıs vs. Vs. Şu an dugune 10 gün kaldı ve o insanlar benı alıcaklar altınlar alınmaz ise rezillik cıkacak herkes o kadar anlasyıslı degıl nişanlım ise cok duygusal bi yapıya sahip ailesıne cok değer verıyor eğer alınmaz ise kendını oldurecegını söyledi ailesının basını ilk kez o yere egdıremezmıs benı suçlamıyor ama çaresiz cunku kendı imkanı olsa yenıden alıcak az bi para da degıl yaklaşık 100 bin ve ben ne yapsam ne etsem bilmiyorum öyle boşluktayım ki kaybolmak istiyorum yaşadığım seylerı gecmısımı bi kenara bırakıyorum geleceğime tutunmaya çalışıyorum annem elimden alıyor galiba hıcbırseye hakkım yokmuş bu dünyada sizce ne yapmalıyım ölmeyı düşünecek kadar güçsüz degılım ama ölecek cesaretim de var Şu an

Ailem benı mahvetti?