Aile & Toplum Türkiyede zengin olmak mi, polonyada orta hal olmak mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben turkiyede zengin olmak derim Güncellemeler+1 yıl Azxxcvvv Güncellemeler+1 yıl Azxccv Türkiyede zengin olmak mi, polonyada orta hal olmak mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Neveragain6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Onu bilmem de, bildiğim şu ki Belçikada'ki orta hal bile Türkiye'de zengin.. 1 2 Yorumla cadıavlayan +1 yıl Ama ona göre gideri var yani Yorumla QueenInTheNorth03 +1 yıl orta sınıf ile zengin sınıfını karıştırıyorsunuz. yıllık geliri 1 milyon dolardan az olan zengin değildir. Yorumla
QueenInTheNorth03 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl türkiye'de zengin olmak > new york'ta orta sınıf olmak 0 0 Yorumla
AmorParaSiempre Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 90% +1 yıl türkiye hariç her yer 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Hindistan? Pakistan, baglades , Kore olur mu? Yorumla AmorParaSiempre +1 yıl Kore olur Yorumla Soran +1 yıl Demekki turkiye haric her yer degilmis dimi Yorumla AmorParaSiempre +1 yıl gerekirse oralarda olur Yorumla AmorParaSiempre +1 yıl Türkiyeden daha beter yer yok Yorumla Soran +1 yıl Bagladesi bi izle gezginlerden korkunc bir yer. Emin ol😂😂😂pakistanda Yorumla AmorParaSiempre +1 yıl sıkıntı değil Yorumla
Mert_488 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Polonyada guzel yer degil 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Italya olsa peki? Yine turiyede zengin olmak der misin Yorumla Mert_488 +1 yıl İtalyayida pek sevmiyorum ben bir iki şehri haric Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Onu bilmem de, bildiğim şu ki Belçikada'ki orta hal bile Türkiye'de zengin..
Ama ona göre gideri var yani
orta sınıf ile zengin sınıfını karıştırıyorsunuz. yıllık geliri 1 milyon dolardan az olan zengin değildir.
türkiye'de zengin olmak > new york'ta orta sınıf olmak
türkiye hariç her yer
Hindistan? Pakistan, baglades , Kore olur mu?
Kore olur
Demekki turkiye haric her yer degilmis dimi
gerekirse oralarda olur
Türkiyeden daha beter yer yok
Bagladesi bi izle gezginlerden korkunc bir yer. Emin ol😂😂😂pakistanda
sıkıntı değil
Ne olursa olsun TÜRKİYE
Türkiyede zengin olmak bence
Polonyada guzel yer degil
Italya olsa peki? Yine turiyede zengin olmak der misin
İtalyayida pek sevmiyorum ben bir iki şehri haric
türkiye