Aile & Toplum 3 ay Türkiyede zengin olmak mi, polonyada orta hal olmak mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Ben turkiyede zengin olmak derim Güncellemeler3 ay Azxxcvvv Güncellemeler3 ay Azxccv Türkiyede zengin olmak mi, polonyada orta hal olmak mi? Cevapla 7 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
m Neveragain6 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 32% 3 ay Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Onu bilmem de, bildiğim şu ki Belçikada'ki orta hal bile Türkiye'de zengin.. 1 2 Yorumla cadıavlayan 3 ay Ama ona göre gideri var yani Yorumla QueenInTheNorth03 3 ay orta sınıf ile zengin sınıfını karıştırıyorsunuz. yıllık geliri 1 milyon dolardan az olan zengin değildir. Yorumla
QueenInTheNorth03 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 3 ay türkiye'de zengin olmak > new york'ta orta sınıf olmak 0 0 Yorumla
AmorParaSiempre Takip Et Xper 5 Yaş: 20 3 ay türkiye hariç her yer 0 7 Yorumla Soran 3 ay Hindistan? Pakistan, baglades , Kore olur mu? Yorumla AmorParaSiempre 3 ay Kore olur Yorumla Soran 3 ay Demekki turkiye haric her yer degilmis dimi Yorumla AmorParaSiempre 3 ay gerekirse oralarda olur Yorumla AmorParaSiempre 3 ay Türkiyeden daha beter yer yok Yorumla Soran 3 ay Bagladesi bi izle gezginlerden korkunc bir yer. Emin ol😂😂😂pakistanda Yorumla AmorParaSiempre 3 ay sıkıntı değil Yorumla
Mert_488 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 3 ay Polonyada guzel yer degil 0 2 Yorumla Soran 3 ay Italya olsa peki? Yine turiyede zengin olmak der misin Yorumla Mert_488 3 ay İtalyayida pek sevmiyorum ben bir iki şehri haric Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Onu bilmem de, bildiğim şu ki Belçikada'ki orta hal bile Türkiye'de zengin..
Ama ona göre gideri var yani
orta sınıf ile zengin sınıfını karıştırıyorsunuz. yıllık geliri 1 milyon dolardan az olan zengin değildir.
türkiye'de zengin olmak > new york'ta orta sınıf olmak
Türkiyede zengin olmak bence
türkiye hariç her yer
Hindistan? Pakistan, baglades , Kore olur mu?
Kore olur
Demekki turkiye haric her yer degilmis dimi
gerekirse oralarda olur
Türkiyeden daha beter yer yok
Bagladesi bi izle gezginlerden korkunc bir yer. Emin ol😂😂😂pakistanda
sıkıntı değil
Polonyada guzel yer degil
Italya olsa peki? Yine turiyede zengin olmak der misin
İtalyayida pek sevmiyorum ben bir iki şehri haric
Ne olursa olsun TÜRKİYE
türkiye