Evet daha bir kac aylik evliyim. Görumceler genelde aileyi idare eden tipler oluyo ama benim pek umrumda degil.
Esimin ailesi, yeni evliyiz falan yok anlayissiz insanlar, surekli bizden bi beklenti icinde oldular herzaman. Görumcemi sevmiyorum cunku cok bilmis tip, herseyde heryerde ilgi alaka hep göz önunde olmak isteyen ve benimle idda edip kiskanan tip.
kinam ve dugunumdede bazi davranislari cirkindi yinede idare ettim.
Neyse ben kimseyle fazla icli disli olmuyorum. Kayinvalidemde nerdeyse her cuma onda geciyodu ve ben calistigim halde surekli böyle gelinlik bekleyen tip. Bende yapmiyorum. Son 1 aydirda artik gidersem anca 2 hsftaya bir gidiyorum.
Neyse esimle 4 ayimiz kutladik annelerle beraber görumcede vardi o grupta, okuyup okuyup tek bi guzel söz bile demedi. Sonra bi hafta gecti evime davetv ettim annelerle beraber. Yine ayni gelirim gelmem diye bi cevap bile vermedi. Sonra dogum gunum oldu, tum aile bildikleri halde kutlamadi. Daha sonra sosysl medyayada resimler paylastim, Esimin tum yegenleride dahil kimse kutlamadi. Bende son 1 aydir cekildim artik ilk davranislarindan sonra öyle iki yuzluluk yapmiyorum. Sosyal medyada Hic bi paylasimini begeni yorum stmiyorum. Herkes öyle istedigi gibi davranmamali. Birine bisey yazdiginda görgu kurali cvp verirsin görgu kurali bu.
Egolu ve kibirli biti oldugu icinde yazip cizmedim baska kendisine.
Sizce tavrim yanlismi? Benden buyuk diye istedigi gibi davranamaz. Kayinvalidemde zaten Sürekli surat asan tip bana sonrada bisey yokmus gibi davraniyo. Esimin ailesi dengesiz olduklari icin, nasil davranicagmi bilmiyorum geri durmak en guzel care ve zamanla onlari umursamayinca hayatin tekrar ne kadar guzel oldugnu hissediyorum. Kayinvalideme gidicegmiz zaman kalbim agriyo, tedirgin hissediyorum..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tavrın yanlış değil eksik onu her yerden engelle ve bir daha karşına çıkmasın emin ol beyin olarak rahatlayacaksın
Engel basmak kolay ama esim var ona anlattim herseyi kendide gördu zaten. Hakliyken haksiz yere dusmek istemiyorum. O yokmus gibi yaoiyorum ama bir gun kv gile gittigimde mutlaka denk helicem sonucta onun annesinin evi, orada nasil davranicam? Suratina bakmak istemedigin tip
Bide yeni evliyim birak destek olmayi böyle yaoiyo ya
Biraz dominant ol onun üstünde baskın ol hakkının yenmesine müsade etme dişini göster. Böyle yapmazsan daha çok üstüne gelirler bu hayatın her alanında böyle
Öyle yapiyorum Esime diyorum ben bunlar icin evlenmedim diye disimi böyle bu sekilde gösteriyitum simdilik dahada ileri gitmeden. Kaynanami arauip sormam zaten öyle dengesiz kizi gibi. Gecen hafta yarim saat oturdum 2 hafta glrmemistim, beni görunce yaptigi ilk sey surat asmak oldu sonrada baska misafirler cagormis benim ona mutfakta yardim edicegmi sandi bende benim evde islerim har seni görmeye Geldim dedim yarim saat oturdum gittim. Dogum gunum gecmisti ne hediye ne bana özel bisey. Ben dedim ya esime öyle buyuk kutlama istemiyorum diye ama tek gelinleriyim her hafta birilerine yemege cagiriyo benim icinde yaoabilirdi. Yok istemedim ya hakliydim istememejte nöyle insanlara lanet olsun
Yerinde olsam kaynanamı görmeye bile gitmem bundan sonra, öyle insanlar iyilikten anlamaz kötüye kötü olmak gerekiyor.
Kesinlikle öyle ztn. Esim uzuluyo ama bu konulari ona cok döyledim ailesinin iyi niyerli oldugnu dusundu hep bi sorun gibi görmedi. Ama simdi bana apacik yapilan seyler var anne-kiz ustrlik. Sirf Esimin hatrina gittim ama bundan sonra dahada az gitmeyi dusunuyorum. Benden gelinlik bekliyo
Anneci erkekler de hiç eşini savunmuyor. Öyle insana değil gelinlik insanlık yapılmaz.
Konusuyorum falan diyo ama laftan anlamiyo kadin Sürekli trip yapa yapa biktirdi kendinden. Evlendigimden beri safece kadinlik degil bitmek bilmeyen gelinlik görevimide omuzlarima yuklediler halbuki evlilik iki kisi. Beni gelin olarak görduler hep insan, genc kiz olarak degil
Sanırım muhafazakar bir aileye gelin gittin. Gerici ve zihniyetsiz insanlar bunlar benim çevremde de var çokça bunlardan.
Yani sözde öyleler bende inancliyim ama bunlar geri kafali malesrf. Geri adim atmam. Peki bi soru mitlaka bi gun kv ye gittigimde karsilasicam görumce vs, nasil davranmaliyim?
Ordamisiniz?
Oraya gittiğinde seni ezmelerine izin verme, iş yaptirdiklarında yapma, en fazla 20-30 dk dur sonra evde işler var deyip kalk 😄 Onların anladığı dil bu mümkün olduğu kadar polemikten kaçın
Isten kacmak imkanskz zaten kv onu getir bunu getir yapiyo hep Sanki kendi annemin evi gibi davraniyo bana. Zsten en son yarim saat oturdum evde islerim var dedim ki dogrutdu gittim. Ama her deferinde böyle yapmam dogrumu? Bi 3 hafta sonra gudiyo ztn memlekete bi 1.5-2ay görmicem
Yapacak başka bir şey yok ki, kadınla anlaşıp insan gibi konuşmak fayda etmez anladığım kadarıyla en güzeli he deyip geçeceksin.
Öyle kv zaten piskolojik saglam pabuc degil ve belli kizinin gazina geliyor. Görumceyede gelince umirsamamak dedufin gibi en son gittigimde 1 ay önce onla karsilastik fazla konusmadim kendileri ailece yemek yemis gitmedim yardima vs mutfaga ben ne diye yemedigim yemegin bulasigni yikicam. Ztn kv gittigimizde ben pek bisey yemiyotum yrmrklerini begenmiuorum
😃 Sen şu an doğru olanı yapıyorsun zaten birinden akıl almaya ihtiyacın yok. Böyle devam etmelisin bol şanslar diliyorum 😃
Tesekur ederim Allah razi olsun, bu kadar iyi tespiyler beklemiyodum. Herzaman en Kötu ben olucam ama eminim ki dengesiz bi ortamda ruh sagligmi bizmaktansa esimle huzurlu bi hayat icin elimden ne gelirse yspicam. Kv daha gittigim halde sevinmssi gerekirken surat yapmaya devam etsin
Dediğimiz gibi olmazsan bu sefer ezilir büzülürsün. Söyledikleri şeyleri altta kalıp cevap vermezsen kafaya takarsın geceleri düşünür durursun ve her günün zehir olur. Herkese hak ettiği muamele 😃 Önemli değil kendine iyi bak
Kesinlikle öyle bundan sonra ztn oldugu yerde cbp veriyorum sonrada polemige girmiyorum fazla. Sizde cok tskrler
Ricalar
İlk dk da. Sıkı tut işi
Nasil?
Alttan alma ile ipleri ele vermeyi karıstırma dik dur yani
Öyle yaoiyorum, kusluk mu cikiyo, ciksin. Cevap vermeyi birakan o. Bende geri cekildim. Benden sonra 2 cocugnun dogum gunu oldu, gördum hikayeleri iplemedim bile
Eşinin tavrı ne durumda
Biliyodu oda gördu anlattimda bana hak veriyo konuscam falan diyo ama brnde durduk uerde gerek uok diyotum
Hemen cocuga acele etme derim
Yapmiyorum ztn. Ama Esime ben ta nisanluyken söyledim ailelerle gazla icli disli olmak istemiyorum diye. Ailesi sorun ama ben biliyorum kimsenin degismicegni oyuzden daha resmiyim bundan sonra. Zaten hic sirrimi, sıkıntımı paylasmadim bugune kadar onlarla. Onlarda zaten öyle özel mesaj atip sormaz nasil gidiyo falan diye Hic bisey. Anca öylesine kaynanamda öylesine sormustur. Hep biz samimiyiz samimiyiz dediler samimilik altinda Hic bi zsman sınır bilmefiler. Ya asiri samimi ya asiri soguklar. Bende hep nisanli dönemimden beri geri durdum ama herseylerine gittim, dogum gunu msji bile alamadim. Paralari gitmesin bana 😂
Haha desene cimrilikte zirveler benim ortamı anlattın gibi birden tanıdık geldi, 😂
Öyle öyle. Bundan sonra Hic birinin Hic biseyine katilmicam. Rezil olucak olan Onlar cubku Onlarin yobaz aile ortami var.
Sorarlar gelininiz nerde vs diye
Aynı dünyanın içindeyiz yahu sen bizim ortamı anlatıyon sanki
Valla ya. Senin kendi ailen mi bu sekilde yoksa esinin ailesimi? Sence nasil davraniyim bundan sonra olsun bi kac ay ileri olsun va
Özelden konusmuyotum kimseyle maalesef ama burdan konussbiliriz