Sizce böyle görumceyle ne yapmali?

Evet daha bir kac aylik evliyim. Görumceler genelde aileyi idare eden tipler oluyo ama benim pek umrumda degil.
Esimin ailesi, yeni evliyiz falan yok anlayissiz insanlar, surekli bizden bi beklenti icinde oldular herzaman. Görumcemi sevmiyorum cunku cok bilmis tip, herseyde heryerde ilgi alaka hep göz önunde olmak isteyen ve benimle idda edip kiskanan tip.

kinam ve dugunumdede bazi davranislari cirkindi yinede idare ettim.
Neyse ben kimseyle fazla icli disli olmuyorum. Kayinvalidemde nerdeyse her cuma onda geciyodu ve ben calistigim halde surekli böyle gelinlik bekleyen tip. Bende yapmiyorum. Son 1 aydirda artik gidersem anca 2 hsftaya bir gidiyorum.

Neyse esimle 4 ayimiz kutladik annelerle beraber görumcede vardi o grupta, okuyup okuyup tek bi guzel söz bile demedi. Sonra bi hafta gecti evime davetv ettim annelerle beraber. Yine ayni gelirim gelmem diye bi cevap bile vermedi. Sonra dogum gunum oldu, tum aile bildikleri halde kutlamadi. Daha sonra sosysl medyayada resimler paylastim, Esimin tum yegenleride dahil kimse kutlamadi. Bende son 1 aydir cekildim artik ilk davranislarindan sonra öyle iki yuzluluk yapmiyorum. Sosyal medyada Hic bi paylasimini begeni yorum stmiyorum. Herkes öyle istedigi gibi davranmamali. Birine bisey yazdiginda görgu kurali cvp verirsin görgu kurali bu.

Egolu ve kibirli biti oldugu icinde yazip cizmedim baska kendisine.
Sizce tavrim yanlismi? Benden buyuk diye istedigi gibi davranamaz. Kayinvalidemde zaten Sürekli surat asan tip bana sonrada bisey yokmus gibi davraniyo. Esimin ailesi dengesiz olduklari icin, nasil davranicagmi bilmiyorum geri durmak en guzel care ve zamanla onlari umursamayinca hayatin tekrar ne kadar guzel oldugnu hissediyorum. Kayinvalideme gidicegmiz zaman kalbim agriyo, tedirgin hissediyorum..

Sizce böyle görumceyle ne yapmali?