Hem seni arkadaş gibi görüyorum asla başka şey olamaz aramızda bir şey geçemez diyor hem de deli gibi kıskanıp trip atıyor küsüyor bir hata yaparsan seni üzerim diyor sizce ne yapmaya çalışıyor?
2 ay
Hem seni arkadaş gibi görüyorum asla başka şey olamaz aramızda bir şey geçemez diyor hem de deli gibi kıskanıp trip atıyor küsüyor bir hata yaparsan seni üzerim diyor sizce ne yapmaya çalışıyor?
Cevap
13Cevap
Çocuk daha ya böyle akılda olmaz sende red esilicek biri değilsin
Ne halt ettiğini kendisi de bilmiyor yol ver zibidiye başkaları olunca arkdaşız diyordur yalnız kalın prenseslik yapıyordur
O kafayı yemiş boş ver kendi haline bırak hshshs
O şansını kaybetmiş. Kafa vs yok olgunlaşmamış demek ki. Ama ben şansıma sahip çıkarım 😅
Bunun cevabını buradan vermeyeyim
Gördün mü?
Ne yaptığını o da bilmiyor. Ne istediğini bilmeyen erkek vakit kaybıdır ele onu
Yine bir karşı cins arkadaş vakası. Karşı cinsten arkadaş olunmaz, arkadaş ayağına yürüyor sana ve fırsat kolluyor
Özgüveni kırıktır seviyordur ama kendine yakıştıramıyordud
Böyle kişiler ne istediğini bilmez kişiler sevgili bile olsanız hayatı zehir eder bence yol vermekte fayda var
Siz anlattığınız üzere yanlış olmadınız yalnız oldunuz kaybeden o oluyor
Neden olduğu az çok belli oldu
şöyle düşünüyor olabilir hem ayranım dökülmesin hem g m lmesin. buradaki g sensin
Hem ayranım dökülmesin hem g. m s.. msn
Elemanın kafası böyle işliyo
Gizli duyguları var saklıyor gibi geldi bana
Fena bağlanmış bence dile değil hareketlere bak
Çocuk gibi
kafası çok karışmış
Çocuk
Dengesizdşr
Deli derken
Sevisip cozersiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Burada ciddi bir çelişki var ve senin kafanın karışması çok normal 💭 Çünkü biri gerçekten “sadece arkadaş” görüyorsa bu kadar sahiplenici ve kıskanç davranmaz. Sana sözle sınır koyup davranışla o sınırı ihlal ediyor. Bu genelde duygularını kabul edemeyen ya da seni kaybetmek istemediği için kontrol alanı yaratmaya çalışan kişilerde görülür. “Seni üzerim” demesi de hafif bir güç gösterisi gibi 😌 Sen bu tutarsızlığı görmezden gelirsen oyun devam eder.