Mustafa Kemal Atatürk'ü laf eden babam olsa affetmem.
Bu nasıl bir insanlıktır ya sana Cumhuriyet kurmuş sana memleket bırakmış 7 kıtayı hükmeden Osmanlı'dan bir avuç toprak parçası kaldığı halde sana devlet bırakmış bir insanı sen sevmiyorsun yaşama kardeşim o zaman yaşama O memlekette, İngiliz gemilerine bir öp memleketini terk edip kaçan anlaşmalarla elindeki toprak parçasını yabancılara kaptıran, Osmanlı'nın son döneminde Türklere ihanet eden insanları savunuyorsun Atatürk'ün kurduğu cumhuriyet'te yaşamayacaksın.

Bak bak Atatürk cumhuriyeti kurarken demokrasi gibi insan haklarına saygı duymamış tüh cumhuriyet'e karşı çıkan insanları astırdığı için kubilay'ın kafasını kesenlere astırdığı için insan hakları mı olmuş, madem osmanlı'yı bu kadar çok seviyorsanız buyurun gidin hanedanlarının birçoğu Avrupa'da yaşıyor yaşayın orada sizi tutan yok bu eleştiriyi yaparken bile Mustafa Kemal Atatürk'ün sayesinde yaptığının farkında olmayan insanların var olduğunu gördüm. Cumhuriyet kurulduğu dönemde Ağrı'da ayaklanma yapan şeyh Sait kafasındaki tipler mi insan haklarıydı,

Ben de kendisine gerekli cevabı verdim bir engelledim.
#GeceMuhafızı
30 Mayıs, 2023 Salı 01.52
En İyi Cevap