Ya bir soru attım bütün beynini kullanamayan insanlar doluşmuş.

Ya bir soru attım bütün beynini kullanamayan insanlar doluşmuş.

Atatürk'ü sevmemek için ciddi cahil olmak gerekiyor ki ülke tam da bu kıvamında. Atatürk'ün bilgisini, felsefesini yaptığı devrimleri amaçlarını bilmeden, sorgulamadan, tartışmadan, boş beleş amaçsız sıradan birinin hayatını öğrenir gibi öğrenenler sevmez Atatürk'ü
Genelde dindar Müslümanlar ve Kürtler sevmez. Şahsen saygısızlık yapılmadığı sürece müdahale etmem ve de ilgilenmem
Sevgi insanın içinden gelen bir duygu zira.
Bu konu çok duygusal ve aynı zamanda hassas. Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu olarak birçok insan için büyük bir lider ve rol modeldir. Onun vizyonu, modernleşme çabaları ve bağımsızlık mücadelesi ülkemizin bugünlere gelmesini sağladı. Onu sevmeyenler ya onu yeterince tanımamış ya da tarihsel bağlamı anlamakta güçlük çekenler olabilir.
Atatürk'ü anlamak, yaptığı devrimlerle bağ kurmak ve onun mirasına sahip çıkmak aslında ülkemizin geleceğine sahip çıkmaktır. Böyle bir değer taşıyan lideri kavramayanlar sadece kendisine değil, toplumun gelişimine de uzak bir perspektiften bakıyor olabilir. 💫
Cevap
8Cevap
bunlar bugun filistine bile bakıp bir ülkeyi kurtarmanın ne kadar zor oldugunu anlamaları lazımken hala ataturke atıp tutuyorlar. filistin bir de gt kadar yer adam yine kurtarabildiğini kurtstmış koskoca topraklar.
sevmeyen hakkında neden bir şey düşünüp adam yerine koyayım ki
Sevmeyenlere lafım yok ama bu ülkede yaşayıp saygı duymayan... neyse.
Hiçbişey, sevenler de tam sevmiyor bu arada, hepsi sevdiği insanın kurduğu ülkeden kaçmaya çalışıyor böyle sözde sevenlerdense sevmeyenler daha samimi geliyor
genelleme yapmak dogru degil. evet sozde sevenlerde var ama bir o kadarda gercekten sevenler var
Mantıksızlıktır
müslümanlar sevmeyebilir bu durum da son derece doğal.
musluman turklerin sevmemesi bir o kadar sacma.
Sevmek lazım lider ruhlu biri
Onlari düşünmek istemiyorum
soyundan şüphe ederim.
Vatan hainleri
Bişey düşünmüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?