İnsanlar neden bu kadar gözü dönmüş ve nefret dolu? bu kadarına gerek var mı sence?

#mutlugünler
İnsanlar neden bu kadar gözü dönmüş ve nefret dolu? bu kadarına gerek var mı sence?

#mutlugünler
Bu sonuclar beni ürkütüyor. Bende depremzedeyim ama buranın çoğunluğu chp dedi bende chp ye verdim ama mesele bu değil akparti kazanacağı belli iken 2 taraftan da sıkıstırılıyor gibi hissediyorum büyük bir savas çıkıcak ve bunu gerçekten hissediyorum içim sıkılıyor son zamanlarda bu deprem önceside oluyordu bu kötü his.. Biz zarar göreceğiz 2000 li nesil olarak hayatımız kaydı biz hayatta geleceğimiz için çok endişeleniyoruz. İyi olacak derken her gün daha kötü oluyoruz. Ben ölmek istemiyorum en güzel hayatımın dönemlerinde en kötü günleri yasadığım için kimseyede hakkımı helal etmiyorum
Ya bi dur allasen hemen felaket senaryoları yazma
Siyasette nezaket kalite insanlık sıfır. Toplumun yarısını terörist ilan eden nefret dili başka ülkelerde yok. Devletin geleceğine yerli halk değilde ithal seçmen Suriyeli tatil için gelen yabancılar karar veriyorsa o ülkede bir sorun vardır ve o ülke uçurumun kenarına hızla gidiyordur. Allah sonumuzu hayır etsin
Bu görsel üzücü ve gerçekten utanç verici ama her bir chp seçmenini aynı kefeye koyup nefret etmek bana saçma geliyor çünkü chp seçmeninin içinde ahlaklı, dürüst, efendi ve kaliteli insanlar var, insanlara merhametli, anlayışlı ve sahip çıkan👍🏻
Hepsi aynı kefede değil elbette ama genelde karşılaştığımız tipler böyle. Tesettüre karşı kendinden olmayana saygısız, yobaz, çağdışı insanlar. Tesettüründen dolayı sıkıntı yaşayan çok arkadaşım var çok şükür ben karşılaşmadım hiç
İnsanlar istediği gibi giyinip gezebilirler buna kimsenin karışmaya hakkı yok, hatta bu ülkede kimsenin kimseye karışmaya hakkı yok çünkü laik, cumhuriyetin olduğu, özgür bir ülkede yaşıyoruz👍🏻
her şey sözde kalıyor bu yüzden hükümetin ellerinde olması beni aşırı korkutuyor açık söylemek gerekirse
Korkunun ecele faydası yok, korkma bence😄
Hayırlısı neyse o olsun diyoruz hep 🤷🏻♀️
Amin 🙏🏻 hayırlısı ne ise o olsun
Çok yanlış bir şey bu tür insanların genelde duyguları da olmazlar. tek amaçları da ortalığı karıştırmak olur. ama tek bir tarafı göstermek de doğru değil. yani her iki tarafta da kötü insanlar ve yaptığı pis şeyler vardır.
Cevap
7Cevap
Önceden öyle değildik.
Yabancılaştık, kutuplaştırıldık. Öfke dilini benimsedi toplum. Tahammülü bohçasına koyanı bulmak zorlaştı her geçen gün. Kaba, saygısız, empati yeteneği olmayan bireyler olduk.
Rezil insanlar.. Adî ş*refsizler..
Bunlara insan demek utanç verici.. Geberseler de istediklerini alamayacaklar, alamadılar da..
Midemi bulandırıyor bu chp seçmeni. Saygısız ve yobazlar
Aslında bu yüzden kaybediliyor ama bu açıdan olaya hiç bakılmıyor. Aynı görüşte olmayınca, sürü, koyun, makarnacı, cahil, yobaz, çoban... vs. yakıştırmalar hiç hoş şeyler değil...
Resmi görünce aklıma şu söz geldi: "Kötülük pek çok kostüm giyebilir. Ama hiçbiri iyilik kadar tehlikeli değildir." Söyleyecek başka sözüm yok ~ℳ
artık bu iş tamamen siyasetten çıktı bu nefret ne kadar insan olamadığımızı gösteriyor başka bir şey düşünemiyorum!
İnsanlar artık öfke dolu. Nereye saldıracağını şaşırdı.
Sorsan demokratik ve özgür bir ülke. Ama kime göre neye göre tartışılır tabi.
İnsanlar neden bu kadar saf? Vitaminsizin ekmek kapısı tabii, ihtiyacı var.
Bazi insanların acilen tedavi olması gerekiyor. Bu nasil bi zihniyet böyle pess..
Abi çok ayıp ya böyle bir şey olamaz seçim konusu kavga mevzusuna dönüşmemeli ki
Sözde insanlar…
Az bile. Haram zıkkım olsun
Bu saçmalık
sorun ne
Görsel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?