+1 yılBence seni yemliyor, ona şey demeni bekliyor tamam başka platformdan konuşalım demeni bekliyor kadınları da örnek vererek kıskandırmaya çalışıyor kendisince. Engeller geçer rahatsızsa niye uygulamayı silsin ki, üstelik 3 aydır konuştuğu, tanıdığı çok güzel bir kız varmış o uygulamada. Yani flörtöz konuşmadığın için onunla, o da konuşmamaya çalışıyor ama sana ilgi de duyuyor, sadece eğer senden bir şeyler isterse niyetinin flört etmek olduğunu anlarsın ve onunla arana mesafe koyarsın ve konuşmazsın diye düşünüyor sanırım böyle.
246 Yorumla
Soran+1 yılBen ona flörtöz bir şekilde konuşmadım. Söylediklerine katılıyorum hem de noktası noktasına ancak ben ona başka bir platformu önermem kadınlardan madem ki rahatsız oluyormuş onun beni bırakmak istememesi gerek. Bir de içimde kötü bir his var demişti sonra nedenini sorunca kadınlar rahatsız ediyor dedi
Soran+1 yılAllah senden razı olsun insan gibi yazan tek kişi sensin.
Soran+1 yılOysaki ben de o rahatsız olmasın diye o şekilde konuşmadım hic. Ve ek olarak hiç sevgilim olmadı kendimi hafifmeşrep göstermek istemedim erkekten bir adım bekledim
- +1 yıl
Tanışma sitelerinde birileri ile tanışmandan anlamıştım hiç sevgilin olmadığını zaten. Yani saçma, kadınlar bir erkeği niye rahatsız eder konuşmak için, konuşmak istemiyorsa rahatsız oluyorum der anlamadı engeller geçer bu kadar basit. 3 aydır konuştuğu, bir kız için sadece o uygulama da kalabilir mesela, 3 ay boyunca konuşuyorsa sana değer veriyordur. Olay tam olarak böyle, sizin sohbetinizi bir adım ileriye taşımak istiyor, ama teklif etmekten de kaçınıyor çünkü kendisi teklif ederse sana ilgisi, sana muhtaçlığı açığa çıkacak. Sen de bundan hoşlanmayabilirsin ya da istemeyebilirsin o da bu hayal kırıklığı red edilme hissini yaşamamak için bunu yapmıyor zannımca. Sadece bekle bana sorarsan kafana da takma, seven birisi, gerçekten isteyen birisi zaten böyle şeyleri önemsemez, kim teklif etmiş, kim açıklamış, bunlar ilişki de her daim ipleri elde tutmak, üstün kalma çabalarıdır hafif egoist diyebilirim. Bekle ve gör kendisi seni çok istiyorsa başka bir platformda konuşmayı teklif eder konuşup konuşmamak da sana kalmış.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim yazdığın her şey için 🌹 öyle yapacağım bakalım ne olacak. Hatta onun mesajından sonra buraya yazabilir miyim? Sen beni dinliyorsun diğer yazanlar bana önyargı ile yaklaşmışlar bu beni biraz üzdü... Tavsiyelerine ihtiyacım var sana da uygunsa son durumu yazsam buraya değerlendirsek olur mu?
- +1 yıl
Olur neden olmasın, gönder 3-5 dakika da inceler, açıklarım kolay benim için.
Soran+1 yılTeşekkürler 😊
Soran+1 yıl🌺🌺🌺
- +1 yıl
Mühim değil, iyi geceler.
Soran+1 yılİyi geceler
Soran+1 yılBunu okurken biraz üzülüyorum ama bu benim kararım, bu doğru.
Soran+1 yılI don't want to ask you for another application, this feels a bit weird. So I wish you the best and may Allah wa ta'Ala always bless you Aslı 😊
Soran+1 yılSizden başka bir başvuru istemek istemiyorum, bu biraz garip geliyor. Bu yüzden size en iyisini diliyorum ve Allah ve ta'Ala sizi her zaman korusun Aslı 😊
(Yukarıdaki ingilizce için kusura bakma unuttum ingilizce halini çevirmeden attım.)
Soran+1 yılseni tanıdığıma sevindim
Soran+1 yılBunları yazdı...
Soran+1 yılOnun mesajlarına görüldü bıraktım uygulamaya girmemiş daha sonra da. Ne yazsam bilemedim. Yani o başka bir platformu sormamış çünkü garip olacağını düşünmüş acaba garip olmaz vs diyip ben teklif etsem mi? Hoşuma gitmedi keşke daha cesur olsaydı
- +1 yıl
Nesi garip ki? Senin hiç mi bir önemi yok mu ki seninle başka bir platformda görüşmek istemiyor? Sana gerçekten değer verse, gerçekten bırakmak istemese o uygulama da sonuna kadar kalırdı zaten kalmak istemiyorsa bile başka bir platforma geçmek isterdi. Sen bir yere gitmiyorsun veya seni rahatsız eden herhangi birisi yok kız olmana rağmen. İlginçtir ki birden fazla kadın tarafından rahatsız ediliyor neden acaba, ayran gönüllü olduğundan olabilir belki de. Bana sorarsan eğer bu arkadaş sana yol veriyor, sohbetinize yol veriyor. Hİç bir şey söyleme, bırak uygulama da köşede kalsın silme geri açıp sana yazarsa olur bir şeyler yazmazsa da seni silmiştir zaten.
Soran+1 yılBeni de rahatsız eden oluyordu o yüzden profil fotoğrafı koymamistim. Ona özelden fotoğrafımı atmıştım. Yani çekiniyor sandım başta direkt istemediği garip kalır dediği için. Ama senin yazdıklarını okuyunca da gerçekten istemiyor da cepte olup olmadığımı mi test ediyor diye düşündüm... Sadece ben hiç ilgimi belli etmedim. Dedim belki ondan adım atmamıştır ama bilmiyorum açık açık sorabilirdi. Belli ki benden bir adım bekliyor
Soran+1 yılYazık bana 😂
Soran+1 yılBen tutup da hadi başka bir mecraya geçelim desem ona garip geldiği için teklif etmemiş yine saçma olur ya i teklif etmem.. 😂 yurt dışı maceram burada son buldu aahh ahh Samy biz çok farklı olabilirdik aptal 🤦🏻♀️
Soran+1 yılEvet ilgisi yokmuş demek ki şimdi daha mantikli düşününce öyle sanırım. Teşekkürler
- +1 yıl
Bence de senin adım atmanı, senin ilgi göstermeni bekliyor. Sen de ilgini belli etmediğin için başka bir platforma geçmenin garip olduğunu düşünüyor olabilir. Şimdi kendisi başka bir platformu teklif etse sonuçta ilgisi olmayan birisin başka bir platforma geçmek istemezsin diye de düşünüyor olabilir. Ya da bilerek test ediyor, gitmeye kalkarsa, gitmemesini isteyecek misin, onunla başka bir platforma geçme fikrini sen mi teklif edeceksin, bilerek gidiyormuş gibi yapıp ilgi göstermeni de istiyor olabilir. Bir çok teori çıkarılabilir, birden fazla konuşma stilini göz önüne getirip istişare edilmesi lazım. Ama gereği yok, bana sorarsan gitmek istiyorsa gitsin, gerçekten seven birisi ya da ilgi duyan birisi diyelim gitmezdi böyle ufak tefek oyunlarla uğraşmazdı duygularını açıklar ve karşılığı var mı yok mu buna bakardı yoksa yoluna giderdi varsa ilerletmeye çabalardı. İlerletme çabası olsa mesela başka bir platform teklif edebilirdi. Onun ise yaptığı, her yerim kız bak beni kaçırma, rahatsız bile ediyorlar bak, senin gibi çok var, bak gidiyorum he gitme de, başka bir yere çağır. İlgi bekliyor bence.
Soran+1 yılEvet ilgi beklediğinin ben de farkındayım. ancak böyle olsun istemiyorum sonuçta iki arada bir derede kalmak bu. Biz hiç flortlesmedik hayatımda biri yok mu bilmiyor mesela keza bende onun için öyle bilmiyorum hayatında kim olmus ne bekliyor bir ilişkiden mesela. Çok askıda kalan bir durum. Başka bir uygulamayi istemek istemiyorum garip geliyor demesi istiyor aslında ama dile getiremiyor gibi. Ama bunu teklif eden de ben olmak istemiyorum. Şimdi şu var o bana hep yazdı ancak ilk tanışma mesajını da atam bendim
Soran+1 yılO bana neden profilimde fotoğrafım olmadığını sormuştu ben ise ona profil yapmamamin sebebini başkalarının istemediğim mesajları olduğunu dahi söylemiştim. Yani diğerleri taciz etmesin diye yapmıyorum demiştim. Ama benden fotoğraf istememişti gerçi 😂ben sonra fotoğrafımı atmıştım sana atmam da bir sakınca yok iyi bir insansın demistim. Fotografima da yorum yapmamıştı gerçi hahahah
Hayal dünyamda yaşıyorum sanırım
Soran+1 yılAcı gerçekler ile yüzleşmek iyidir bence ilgisi olsa sorabilir bu kadar dolandirmamasi gerekir. Canım sıkıldı ama gerçekler iyidir.
Soran+1 yılSezgilerim kuvvetli olduğunu söylemişti hatta annesine benzetmisti beni. Yani bu yazdigiyla başka bir uygulamayı benim teklif etmemi de bekliyor olabilir ancak böyle yaparak kaybetme korkumu ölçmesi canımı sıktı. Evet kaybetmek istemiyorum ancak ben adım atmak da istemiyorum
- +1 yıl
En iyisi sadece bekle, bak bakalım tekrar yazacak mı hep yazan oymuş sonuçta. Belki sana geri dönmek ister, çok güzel bir kızım diyorsun senden iyisini bulamazsa niye dönmesin. Ama tabii flörtöz olmamışsınız hiç belki de seni silmiştir sen ilgi göstermeyince bilemezin. En iyisi uygulamayı kapat ama silme aç bildirimini dursun bir köşede bir gün dönerse yazarsa ona göre konuşursun. Ve ilgisi olduğunu anlarsın sen de ilgini gösterirsin.
Soran+1 yılUygulamadan bildirim gelmiyor kötü tarafı bu. Ama bence o bana ilk defa geç saatte mesaj yazmıştı aleyküm selam aslı nasılsın demişti ben o mesajı bildirim gelmedigi için göremedim. Aradan iki gün geçmiş buradan gidiyorum içimde kötü bir his var demiş. Ben o mesajın üstüne akşam gördüm girme gereği hissettim. Belki de ilgim olmadığını düşünüyor
Soran+1 yılAncak şöyle de bir gerçek var o da başlar da girerdi akşam üzeri konuşma fırsatımız olurdu ancak akşam üzeri girmez oldu sabah bir mesaj atar diğer gün ikinci mesajı atardı. Sürekli bir ieltisimiz olmuyordu sadaka gibi mesajlasir olduk. Canımı sıkıyordu bu durum zaten
Soran+1 yılTabii benim de ara ara uygulamaya hiç girmedigim zaman oluyordu ya da bazen başka saatlerde girerdim onadan başkasıyla da konuştum ancak dalga geçiyordum kimseyle bu şekilde ciddiye alarak konuşmuyordum. Herhalde önüme geçeni dalga geçip engelledigim için evren karmasini yarattı 😂
- +1 yıl
İçimde ukte kalır diyorsan, sen de diyebilirsin çocuğa başka bir platforma geçelim diye. Sizin aranızda iletişim kopukluğu varmış, senin bildirimleri görmemenden dolayı cevap vermemeni şeye yorumlamış olabilir, konuşmak istemediğine zaten halihazırda ilgi de göstermiyorsun direkt bu gelir kafasına. Başka bir uygulamaya geçmeyi teklif et bir şey olmaz ne olacak sana ilgisi varsa, gitmesinin sebebi sensen zaten sevinçle karşılar konuşmak istediğini görür o zaman da sık bir iletişimde anlarsın niyetinin ne olduğunu. Niyeti sadece gitmekse sen değilsen zaten istemiyorum der yoluna bakar sen de hayatına bakarsın ilerleyen zamanlar da aklına gelip acaba başka bir yer teklif etsem ne olurdu diye de düşünmezsin.
Soran+1 yılHaklısın. Benden yana pişmanlığım olsun istemem. Ben başka bir uygulamaya geçmenin bana göre garip olmayacağını söyliyeyim. Ancak kararı ne olursa olsun saygı duydugumu da dile getireyim
- +1 yıl
Güzel fikir.
Soran+1 yılYazdım bakalım
Soran+1 yılBu aynı zamanda senin seçimin. Çoğu zaman işle meşgul olduğum bir sorununuz yoksa iletişim halinde kalabiliriz. Bip ve Telegram'ım var.
Soran+1 yılÇapkın biri değilsin zaten, bu harika haha 👍
Soran+1 yılBunları yazdı bu ne demek?
Bip veya Telegram ne ya. İnsan bir Instagram derdi
Soran+1 yılBİP uygulamasını yabancılar kullanabiliyor mu?
Neyse bence benden kurtulmak istediği için yazmış gidiyorum diye.- +1 yıl
Telegram veya Bip ikisi de hızlı iletişim uygulamaları telegram daha münasip bence. BİP Türklerin yaptığı bir uygulama çoğunlukla Türkler kullanır yabancılar değil. Demek ki bu arkadaş da avcılık yapıyor böyle uygulamalar da çapkın birisi olmadığına emin misin ki? Senden kurtulmak istese niye açıklama gereğinde bulunsun ki direkt konuşmak istemiyorum der çeker gider ki böyle hisssetse 3 ay mı sürer ilk aydan yoluna bakardı. Telegramda konuşabilirsin bence, bak test et nasıl davranacak neler yapacak, neler isteyecek ona göre de kurtulmak mı istiyor, ilgi mi istiyor, ilgi mi göstermek istiyorsun anlarsın ya da hiç bir şey yazma çıkar hayatından sen bilirsin. Senin aşağıda kalır bir yanın yok şu an yani muhtaç ya da kör kütük aşık durumu yok o yüzden sorun yok telegramda konuşman da ama kullanıcı adını sen ver o yazsın.
Soran+1 yılBelki bana çapkın davranmamış olabilir dediklerine harfiyen katılıyorum
Soran+1 yılTelegrami veririm sıkıntı yok. İlerleyen süreçte bakarım.
Soran+1 yılİçimde bir kuşku oluştu bu bip ten dolayı ancak şimdi hemen peşin hüküm vermek istemiyorum teşekkür ederim tüm yorumların için.
- +1 yıl
Türk kızlarını hedef alaraktan indirmiştir o uygulamayı muhtemelen BİPİ Yani, tabi konuştuğunuz uygulama da arkadaşlık edilme uygulamasından tanıştığın birinden ne bekliyorsun ki. Bir şeyler bekliyor ki böyle siteler de geziniyor kendisi. Yani konuş, iyice niyeti nedir öğren sizin sorununuz iletişim sıkıntısı mı yoksa uyumunuz yok mu konuşarak anlarsın.
Soran+1 yılHaklısın teşekkürler
Soran+1 yılTelegram geçtik ama sohbetimiz olmadı sadece eklestik. Sonra bir şeyden dolayı acilen silmem gerekti Telegramı ona haber veremeden sildim. Sonraki gün dil uygulamasından yazmış. Ben o kadar stres oldum buradan gitmedim sen silmissim uygulamayı diyerek. Ona durumu yüzeysel olarak açıkladım özür diledim ama hani aradan bir gün tek geçmişti zaten yazacaktım ancak fırsat bulamadım. Ona yazmak için uygulamaya girdiğini de dile getirdim. Ki gerçekten doğru. Neyse sonra uygulamayı silmeden ona haber vermem gerektigi bu yüzden özür dilediğini söyledim. Ancak ani gelişen bir durumdan dolayı sildigimi de dile getirdim. O da ara ara dil uygulamasına giriyordu hesabını silicegini söyleyip girdiğini bı kaç defa yakalamaistim. Yani otomatikman bende girmiş oluyorum son görülme değiştiğinden dolayı. Neyse gereksiz bir ayrıntıyı çünkü kimseyle konusmamistim. Ve bugün cevabını görmek için telegrama girdiğimde sohbetimizim kaybolduğunu gördüm. Yani beni engellemiş bu yüzden oyun bitti : )
Soran+1 yılTelegramdan benim ona mesaj atmamamin sebebi giderken çok meşgul olduğu için o uygulamadan gittigiydi. Eklesmek için mesaj attım ancak sonra atamadım. Ve gerçekten de benim mesleğim ile ilgili girdiğim bir grupta üyeler arasında ayrışmalar olduğu için ve özelden bizi rahatsız ettikleri için çıkmak zorunda kalmıştım. Bu süreçte tabi telegramda da aktif oluyordum. Ama ne olursa olsun onu hayatımdan çıkartacak olsam neden diğer uygulamadan da silmiyim değil mi? Ben engeli hak ettiğimi düşünmüyorum ve gerçekten üzüldüm. Vaktinizi aldıysan özür dilerim. Buraya her şeyi en başından eklemiştim diye yine size yazarak bir nevi içimi dökmek istedim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
+1 yılDemek çok güzel bir kızsın hmm
09 Yorumla
Soran+1 yılYa okuyup düzgün bir şey yazar mısın lütfen? Onu önemsiyorum
Soran+1 yılO da çok yakışıklı
Soran+1 yılOldu mu?
- +1 yıl
Önemsiyorsan farklı bir platformdan konuşmayı sen neden teklif etmiyorsun?
Soran+1 yılOnun teklif etmesini istiyorum. O bana flörtöz konuşmadı hiç arkadaş da olsak bir erkek olarak onun bunu giderken önermesi gerekmez mi? Diğer kadınlardan rahatsızlik duyuyormus ona yazdıkları için ve eğer ki benim yerim ayriysa o da beni kaybetmek istemez.
- +1 yıl
İşte bu yüzden güzel ilişkiler başlamadan bitiyor. Yaz gitsin uzatma
Soran+1 yılYarınki mesajına göre bakıcam
Soran+1 yılBunu okurken biraz üzülüyorum ama bu benim kararım, bu doğru.
Sizden başka bir başvuru istemek istemiyorum, bu biraz garip geliyor. Bu yüzden size en iyisini diliyorum ve Allah ve ta'Ala sizi her zaman korusun Aslı 😊
(Başvuru istememesi başka bir uygulama anlamında...)
seni tanıdığıma sevindim
Soran+1 yılBana bunları yazdı. Sence gerçekten çekindiği için mi adım atmıyor. Aslında belirtmiş de garip olur diye. Düşüncelerini merak ediyorum sen de bir erkeksin
Uygulamının ismi ne söyleye bilirmisin?
013 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yılSpeaky
Soran+1 yılRica ederim
Soran+1 yılTürk olduğun içindir belki
Soran+1 yılEvet olabilir çünkü Türklerin ismi çıkmış zaten
Soran+1 yıl😂 türk erkekleri uygulamada adını çıkarmış napalim
Soran+1 yılAmcaya helal
+1 yılNormal
018 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yılBenim gibi düzgün güzel bir kızı neden bırakıyor ki?
- +1 yıl
Konu uzun biraz
Soran+1 yılOku lütfen
- +1 yıl
Okudum zaten de
Soran+1 yılGünceli de okur musun
- +1 yıl
Tek anltm
- +1 yıl
Okudum
Soran+1 yılBeni sevmiyor benden hoslanmamis değil mi :(
- +1 yıl
Detaylı anltym dm gl
Soran+1 yılYa burdan yaz işte nolur sanki
- +1 yıl
Hayır
Soran+1 yılOnun mesajına cevap veremediğim için mi böyle yaptı? Ama zaten online olmamıştım. Abi zaten şans niye bana gülsün ki ben ne zaman sevildim.
- +1 yıl
Dinlersen anltcm
Soran+1 yılDinliyorum?
- +1 yıl
Burdan degip
Soran+1 yılKalsın.
- +1 yıl
Sen bilirsin
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri