Arkadaşım neden böyle davranmıştır açıklar mısınız?

Bu kız arkadaşım 2 gün önce İstanbuldan geldi erkek arkadaşı, ilk defa görüşecekler , bugün buluştular giderken çok mutluydu 1.5 saat sonra suratı baya düşük olarak geldi geldiğinde tuhaflarınışları vardı. Ben çocuğu hiç görmedim oda beni görmedi. Beraber avmye geldik bana dediki sen dedi 1-1.5 saat gez ben çocukla buluşacağım geleceğim dedi avmnin önünde ayrıldık. Ben 1,5 saat avmde bekledim oda çocuğun arabasına bindi gitti. Kahve dünyasına gittim kek yedim kahve içtim sonra ipekyola gittim kendime bir şeyler aldım o gelene kadar bir baktım bu beni arıyor ben avmdeyim gel dedi. Yemek katında buluştuk. Dedim çocukla ne konuştunuz oda dediki çocuğun 5 yıllık ilişkisi varmış çocuğun eski sevgilisi ile patronu dost hayatı yaşamış eski sevgilisi hamile kalmış sözde çocuk bunu duyunca ağır depresyona girmiş. Benim arkadaşım zeynepede çocuk demiş ki ben insanlara güvenmiyorum seninle sevgili olmak istiyorum ama önce psikolojimi düzeltmem lazım demiş. Bizim arkadaşta bu duruma çok üzülmüş. Neyse bu geldi. Tuhaf tuhaf davranmaya başladı.
Yemek katında yanıma oturdu beni baştan aşağı, aşağıdan yukarı gözleriyle süzdü sonra yüzüme 10 dakika boyunca baktı. Sonra bir şeyden pişmanlık duyarcasına alt dudağını dişleriyle ısırıp durdu 3 kere sonra biz yemek yedik çıkışta metroya giderken yanımda yürüyordu. Bana baktı önüne baktı tekrar baktı önüne baktı sanki bir şey söylemek istermiş gibi sonra gözlerini kıstı geri açtı gözlerini kısıp geri açtı bende bu tepkiden bir şey anlamadım. Sizce ne olmuş olabilir? Bu bakışların manası nedir? Bir arkadaşıma anlattım seni resimlerde yiyecekmiş gibi bakıyor dedi? Bir kız bir kıza neden yiyecekmiş gibi baksın açıklar mısınız bu ne anlama geliyor?
Arkadaşım neden böyle davranmıştır açıklar mısınız?