AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Haklısın. Mustafa Kemal Atatürk sadece 15 yıl cumhurbaşkanlığı yaptı. Recep Tayyip Erdoğan ise ölene kadar cumhurbaşkanı olacak ve o öldükten sonra cumhurbaşkanlığı babadan oğula geçecek. Tıpkı Suriye'deki gibi.
Cok haklısın ne yazikki öyle görünüyor ve halk bunu istiyo saygi duyalim napalim :)
Aslında bir ihtimal daha var.. Erdoğan ve oğulları yerine ileride Suriyeli bir cumhurbaşkanımız da olabilir.
Evet bu beni cok korkutuyor ytube sessiz istila cidden cok net anlatmışlar
Hatta bu dediğim daha olası görünüyor.
Evet. İzlemiştim o videoyu. Gerçekleri yansıtıyor.
Alttaki yoruma bak mesela kadınları sahiplendirecez diyenle bir olana oy veren bir kadın daha ben ne diyeym. d
Okudum onun yorumunu. Evet, haklısın
Ne yazikki keske hakli olmasaydim. s
Keşke
Ah ulan ah
Atamız kendi isteğiyle mi kalmadı veyahut insanlar mı seçmedi bu ne saçma bir kıyas? Üstelik video da ne alaka anlamadım
Yani demek istediğim sürekli aynı şeyleri mi yapicaz başkalarına sans vermeyecekmiyiz
Ben oyumu RTE'den yana kullandım. Erdoğancı mıyım? Hayır. Fakat şans verilecek insan var verilmeyecek insan var. Bir adam peşpeşe girdiği bütün seçimleri kaybediyorsa niçin hâlâ onda ısrar ediliyor ki anlam veremiyorum. Belki yerine başka biri çıkarılsaydı sonuçlar farklı olabilirdi fakat aynı kişide ısrar edip farklı sonuçlar bekleyen de sizlersiniz.
Bende sizin gibi dusunmedim ekonomi kötü durumda gördüm gencler umutsuz gördüm ben vebal alip oy atmadim senin attığına Türkçülüğü ayaklar altina aldim diyene atmadim eleştirdi diye tutuklanan insanların günahına girmemek icin senin attığına atmadim baskasina sans verelim dedim ama halkın kendisi bilir. smali hastalara ne yapılmış 20 yıldır dedim
Türkçülüğü ayaklar altına aldım diyene atmadım diyorsun tamam haklısın peki ya demirtaşı hapisten çıkartacağız diyen adama oy atarken vatanın için can veren şehitleri niçin unuttun?
Anayasa mahkemesi çıkarın demiş yasalar uygulanmazsa suçlusu sen ben değiliz uygulamayandir ve ayrica 20 yıldan fazladır niye tutuklamadilarda son zamanlarda destek vermedi diyemi tutuklandı bir düşün
Anayasa mahkemesi kk'ya mı çıkarın demiş shahsjjss
Hayır genel karar o şekilde oda niye uygulanmiyor diye bence bunu anlarsin diye düşündüm ama sanırım yanlış dusunmusum özür diledim herkes bazı şeyleri algilayamiyor okumak arastirmak yani açılım yapanlar pacavra acanlara destek cikana lafim olmaz :)
Düzgün şekilde yazsaydın anlardım :) misal ben anlatırken küçük çocuğa anlattığım gibi sana anlatıyorum bu yüzden anladın kendi yanlışlarını başkalarının üstüne atma
Anlamiyosunuz ve sizle tartışmayacagim cidden kadınları sahiplendirecez diyenle bir olana oy veren kendi kişiliği olmayan kadına ben ne anlatabilirim ki
O kadar güldüm ki gerçekten 😄 22 yaşımdayım okudum okuduğum bölümün mesleğindeyim şu an. Bizi 20 yıldır sahiplendirmemişler de şimdi mi sahiplendirecekler? Bende teröristle bir olan insanlara anlatmayacağım keza nazarımda aynı yere sahipsiniz :) üzgünüm kandil dağına bahar gelmeyecek
Terörist dediklerin anayasanin ilk 4 maddesini tartismak isteyenler gibi yapmadi yazik cidden
Apaçık pkk yandaşı olduğunu belli eden kimseye günahımı bile vermezdim vermedim de :)
Onlarla açılım yapana verdin. d
Ne açılımı abicim ne diyorsun ya Allah aşkına 😄😄😄
Bir delille bin alimi yendim bin delille 1 cahili yenemedim iyi günler konustukca iq seviyem düşüyor 😀
İşinize geleni anlıyorsunuz sonra böyle ağlıyorsunuz 😄😄 iyi günler efenim mümkünse sevgi ve saygıyla kalın ama tabii mümkünse 😄🙏🏻
Cidden artik katlanamiyorum ben sizin hakkınızı savunuyorum siz sürekli muhalefet elestirisi bu adamlar başa gelmedi ki geleni elestirmiyosunuz gelmeyeni. elestiriyisunuz cidden iq düşüklüğü bu ben kim gelirse elestiririm çünkü böyle düzelir her şey anlayacağını bilsem neler derim
Siz farkında mısınız bilmiyorum ama ülke farklılığı kaldırabilecek bir düzeyde değildi şu an bunu anlamak zor olmamalı farkındaysanız kendim diyorum ki eğer CHP farklı bir aday çıkartsaydı ve terörist sevici olmasaydı son zamanlarda her şey farklı olabilirdi resmen kk koltuk uğruna kendi topuğuna sıktı bu resmen hırs :)
Alakasi yok bu selo niye yıllardır tutuklanmadida bu son zamanlarda tutuklandi bir düşün
Son zamanlar dediğin 7 yıl önce 2016 yılında tutuklandı HDP genel başkanlığına ise 2014'te atandı
2 yılın hesabını soruyorsan da hayatında hiç mahkeme görmemişsindir diye düşünüyorum
Bakin sizin oy verdiğiniz ülkemize katil diyen Barzani ile açılım yaptı atamiza ayyas dedi ulkeyi mülteci doldurdu kadınlara * oy vermeyene terörist dedi osman ocalani trtye çıkardı apoya tv ve kırmızı oda verdi sorarım bunları muhalefet yapsa ne derdin tarafsız ol ve düşün radyosu olan apoya tv ve karisiyla olsun diye kırmızı oda veren mi ülkeyi seven?