evet gelsin cevaplar hangi çağda olmak yaşamak isterdiniz hangi çağa ışınlanmak isterdiniz
İLK ÇAĞ
ORTA ÇAĞ
YENİ ÇAĞ
YAKIN ÇAĞ
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
evet gelsin cevaplar hangi çağda olmak yaşamak isterdiniz hangi çağa ışınlanmak isterdiniz
İlk ya da orta çağ.
Elektrik faturası yok, tel ft derdi yok, maaş derdi yok, enflasyon derdi yok, dış güçler yok, mafya yok, trafik yok, güzel ve bakımlı olma derdi yok 😂😂😂
Misss gibi hayat beee...
Cevap
16Cevap
Ben gelecek de yaşamak isterdim
oda olur yakında
Ülkemiz bence orta çağa dönüşüyor ben o karanlık çağda yaşamayı istemezdim en aydınlık çağ hangisiyse o çağa gitmek isterim
Yaşamak çok yorucu, sorsalar ben yaşamamayı seçerim çağ falan farketmez
Yorucu tabii ki, ben böyle söylesem de söylemesem de
Genel anlamda yorucu. Özel bir sebebi yok ki. Doğuyorsun, büyüyorsun, okul sınavlar ev iş maddi sıkıntılar sağlık ölümler, hayata dair her şey yani.
Tabii amin :D yaşıyoruz işte Allah Allah ya
Yeni çağ dönemindeki Osmanlı'da yaşamak isterdim
Saray hayatinda mi
@ezcaanrijwaaa Evet, ben de sultan sjsjsj
Ben istemezdim her gun olum korkusu cariyeler entrikalar ustelik tip o zmnlar cok geri yinede gunumuzde yasamayi tercih ediyorum
Yaşadığımız çağda her şeyin bu kadar hızlı ilerlemesi, ulaşılabilir olması avantajlı olabilir ama bana oldukça sıkıcı, bazen korkutucu geliyor. Hiç bir şeyden lezzet alamıyormuşum gibi. O yüzden daha durgun dönemi tercih ederim
İlk çağda dinozorlarla yaşamayı bu devirdeki insanlara tercih ederim
Hangi çağ olursa olsun da, bu çağ da yaşamak istemezdim. Bu çağı tüm kalbimle reddediyorum.
Şimdiki çağ iyi bence 😃
Gelecek Çağda, çünkü ilerde ya sorun diye bir şey kalmaz ya da dünya yok olur, ikinci ihtimalde zaten yaşayamamda, ama ne olursa olsun gelecek çağda yaşamak isterdim.
Rönesans döneminde yaşamak isterdim aydınlanmanın yeni yeni gerçekleştiği , orta çağ skolastik düşünce yapısından uzak.
Orta veya yeni cezbedici dursa da cinsiyetim bakımından hayatta bile kalamazdım :D
Geçmişe karşı çok meraklı deilim geleceğe karşı çok meraklıyım
Ortaçağ'da yaşamak isterdim.
Hangisini desem ki hepsinde cadilikla suclayacaklar
Orta çağ ile yakın çağ arasında kalan o rönesans döneminde yaşamak isterdim..
2008 - 2018 arası yıllara dönmek çin herşeyimi verirdim
Orta çağda yaşayabilirdik aslında fikren hoş geliyo
Osmanlı'dan ziyade dünya tarihinin en büyük olayları en büyük bilim ve sanat adamları o dönemlerde yaşamış var demekki biseeyler
Sadece osmanli yok osmanli en önemlisi ama Çin var arap alimler var Avrupalıların var
Yaşadığım çağdan memnunum
Yalnız 80'lerde cocuk olmak isterdim
Yeni çağ hep merak etmişimdir.
İlk çağda çıplak gezmek isterdim. Siyasette yoktu oh ne güzel
Orta Çağ'da yaşamak isteyenleri de gördüğümüz başlık.
Çağı mağı bilmem ben ben geçmişe gidip geçmişimi temizlemek isterim. O kadar çok hata yaptım ki?
Ben böyle henüz dilin oluşmadığı, insanların maymun gibi koca ayaklı koca kafalı ve yeni yeni ateşin icat edileceği bir çağa gitmek istiyorum ya. Tek derdim yemek ve barınmak olurdu ne güzel.
Ateş icat edilmemiştir keşfedilmiştir. Zaten ateş keşfedilmeden önce insanların tek derdi yemek bulmak ve bunu sindirmekti ateşle etler pişirilebildiği için insan mide yerine beyine odaklanmaya başlamıştır. Böylece insanlık gelişmiştir
@Alican23_33 teşekkürler
Şu an olduğumuzdan çok çok daha önce
Cumhuriyetin ilk dönemleri
İlk çağ kesinlikle
Bu çağ olmadigi kesin
İlk çağ abi süper bir şey ne bulsan icat oluyor 😅
Hangi çağ olursa olsun külkedisi olacağım kesin
Adı bende saklı
Elbette
babaannemin caginda 14 yasinda evlenmenin yaygin oldugu caglarda
Taşı taşa vurup ateş yakmaya çalışsam bu kadar küçük başla aynı yerde olmasaydım
Çağı mağı boş ver direkt orta dünyaya atın beni mümkünse Shire olsun tşkler
Yakın çağ olabilir
Orta Çağ
YENİ ÇAĞ
Yeni çağ
İlk çağ miss gibi
Buz devri
yakın çağ
Yakın çağda
Orta çağ
90 lı yıllarda yaşamak isterdim
Yakın çağ dedigimiz bugunku çağ sanırım?
Hiç biri niye yok😂😂
Merci...
Orta çağı merak ediyorum aslında
Günümüz ve gelecek çağ
Ben hiç yaşamak istemezdimde neyse...
Çok sebep var bee...
İlk çağ garip olurdu. Orta Çağ olabilir.
1500 lü yıllarda bir Türk olmak isterdim.
ilk çağ daha mantıklı geliyor.
Orta çağ
Orta kesinlikle
Yeni çağ yeni şeyler
Yaşamak istemezdim
rönesans dönemi 🥺
hımm oda iyi yani
1500lerde
Taş devri
Dinozor olsaydım da 21. yyda yaşamasaydım😏
Dinozorlar tarih öncesi çağlarda milyonlarca yıl önce yaşayıp yok olmuşlar yani ilk çağdan da milyonlarca yıl önce :)
Tabii ki milat dediğimiz 0 yılı zaten. Evrenin oluşumunun, canlıların oluşumunun, dinozorların yaşadığı dönemlerin yanında insanların bilinen tarihi okyanusta su damlası gibi bir şey :)
Mağara dönemi 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?