Evet teknoloji lazımdır herhalde. Ama o zamanlarda oldukca yüzyıl geçmesine rağmen çok fazlalaşmazdı. Ve eski zamanlarda dünyada bu kadar sorunlar vukuatlar yaşanmazdı insanların yaşamında çünkü dünyada insan azınlık olduğu için suç oranlarıda o kadar düşüktür.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Elimde mızrak, g. tumde yaprak gezeydim de bu devre denk gelmeyeydim
Ahahaaa 😂
Görüş yazmaya gelip bunu görmek 😂🙈
😃😃
Yaşadığım çağ dan memnunum 100 yıl önce ki çağ da yaşamak isteyenler 100 yıl önceki teknoloji ile 15 gün yaşasın da göreyim
Ancak eskiden dünya nüfusu bu kadar kalabalık değildi. Ne kadar fazlalaşırsak o kadar çok teknolojik imkan gerekli birçok insan için
Dünya nüfüsü fazla ama az olsa da teknoloji lazım
Evet teknoloji lazımdır herhalde. Ama o zamanlarda oldukca yüzyıl geçmesine rağmen çok fazlalaşmazdı. Ve eski zamanlarda dünyada bu kadar sorunlar vukuatlar yaşanmazdı insanların yaşamında çünkü dünyada insan azınlık olduğu için suç oranlarıda o kadar düşüktür.
@met96 derler ya hani nerede çokluk orada zorluk diye
Kılıç / kalkan devrinde yaşayıp itin uğursuzun cezasını kesen, zenginden alıp fakire veren bir eşkiya olmak isterdim.
Bizi yetiştirenler bile bu cağda tam olarak neler yaşayabileceğimizi bilemedikleri için bizde böyle hissediyoruz sanırım.
Ben mutluyum yaşadığım zamandan şikayet niye ediyim ki, bazı sıkıntılar olmasa tabi daha iyi olabilir ama gene de mutluyum.
Cumhuriyet in kuruluş yıllarında yaşamak isterdim.
Orta çağın kapanıp yeni çağın başladığı günde yaşamak isterdim
Bu devirde olmadaydı da eski dönem hangisi olursa olsun öyle lanet bir devirdeyiz
Hani şu Çalıkuşu kitabındaki gibi bi dönem olabilirdi… çoğu zaman bu çağa ait olmadığımı düşünürüm…
Daha öncelerde yaşamak isterdim ben buraya ait değil gibiyim çünkü
Bu çağda yetişiyor, bu çağda nefes alıyor, bu çağda yaşamak için çabalıyorum fakat bu çağa ait değilim, bu çağa ayak uyduramıyorum. Mina Urgan.
Biz geri dönelim 2000 lerin başına
Miladi 7. yüzyıl olabilir 601-700 yılları
Her çağın bir zorluğu varmış şuanda kalayım ben
Evet bende bazen öyle hissediyorum..
Ben komple yanlış gezegendeyim
Hiçbir çağ herhalde bele 😀
Gelecekte isterdim
2003 yılına ışınlarmısın beni
Geçmiş çağlar da isterdim sanırım.
Yeşilçam döneminde yaşamak isterdim.