Selamlar, ben üniversite zamanlarında biri ile tanışmıştım. 2018'den biri bu çocuk ile ara sıra konuşuyoruz
Ama asla flört ya da sevgili değiliz. Bu kişi bana tensel çekim, doyum için yanaşıyor. Dediğim gibi ara ara konuşuyoruz. Cani isteyince yazıyor istemeyince yazmıyor. Önceden bana yazarken sevgilisi vardı, bana sahte hesaptan yazar, sohbet bitince engel atardı. Her neyse, geçen aylarda tekrardan iletisimimiz oldu. En son bana dedi ki karsimda baska biri ile o.. lmani istiyorum, baska birini bulalım onunla gozumun önünde konus. ancak ilerleyen günlerde ona yazdım, mesajımı açmadı. Sabah kalkınca engel yemiştim. Bu kişinin amacı ne? Neden böyle davranıyor?
Ama asla flört ya da sevgili değiliz. Bu kişi bana tensel çekim, doyum için yanaşıyor. Dediğim gibi ara ara konuşuyoruz. Cani isteyince yazıyor istemeyince yazmıyor. Önceden bana yazarken sevgilisi vardı, bana sahte hesaptan yazar, sohbet bitince engel atardı. Her neyse, geçen aylarda tekrardan iletisimimiz oldu. En son bana dedi ki karsimda baska biri ile o.. lmani istiyorum, baska birini bulalım onunla gozumun önünde konus. ancak ilerleyen günlerde ona yazdım, mesajımı açmadı. Sabah kalkınca engel yemiştim. Bu kişinin amacı ne? Neden böyle davranıyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Umursamayın köle değpilsiniz ki siz.
Kıza bak be awk resmen kendisini elemanın metresi haline getirmiş, bizim ciddi konuştuklarımızda pireyi deve yapsın habire kavga çıkarsın
Seni kullanmaktan başka bir şey aklıma gelmiyor. Uzak dur bence
Şimdi anladım 🤔 senin başka biri ile olanı neden ister ki kafadan hasta herhalde 🙄
Onun ne yapmak istediği belli de asıl senin amacın ne?
Tavırları anlamak istiyorum
Ne yapmak istiyor
sen de bi canım var sanki. niye kullandırtıyorsun kendini bu deliye
Yok be
Bu tavırlar ne manaya geliyor
sende hala konuşuyon yani:)
Vay be bu çocuğa hiç hayır demedin mi peki
ş... fsizlik yapmış
Engelle bidaha muhattap olma
Ne yapmak istiyor bu kuzum, bu tavırlar ne mana
Skiyle düşündüğü zaman tek muhattap oluyor hem kullanmak hem kullandırmak istiyor seni sks oyuncağı objesi olarak goruyo insandan bile saymıyor
Sen köle misin
Ne yapmak istiyor ya by
Bu.
O saçmalamış iyice de sen de baya safsın galiba
Değilim tabi, Peki o habire engel atmalari ne mana
Yani birliktemi oluyorsunuz
tensel neler oldu ki