Çokkk utanıyorum?

Gerçekten kendimi şu an çok yalnız hissettiğim için buradayım. Bunu yazarken kalbimi kadar kötü ağrıyor ki, sadece kafamı dağıtmak için yazıyorum, yoksa kendime bir şey yapabilirim. (İlk önce şunu söylemek istiyorum yaptığımı şeyi savunmuyorum ama bu kadarını kaldıramadım) benim kuzenimin üni arkadaşı var çok yakın (aynı zamanda okuldan arkadaşı) ben onun resmini bir tane uygulamada kullanmıştım, ama gerçekten kötü niyetim yoktu, ve buraya kadar geleceğini bilmezdim. Bugün onun tanıdığı biri görmüş ve bana ulaştı.'kaldır profili, seni polise şikayet edicem' diye. Bazı yerleri kesiyorum özetle şöyle söyleyeyim. Kuzenim beni arıyor işte sen misin falan diye o resmi kullanan. Bende bir şey diyemedim ve kabul etmedim. Benim üni arkadaşım kullanıyor o hesabı dedim o koymuştur falan diye. (Çok saçmaladım biliyoru, bende olsam inanamam) her neyse kuzenimin arkadaşı da diyor ki o kızın numarasını versin falan (argo, hakaret..) e o kızında bundan haberi bile yok ben nasıl numarasını vereyim. Sonra işte kızın sevgilisi falan polise şikayet ettim falan gibi şeyler söyledi. Kuzenim bir taraftan beni aıkıştırıyor numarasını ver kızın diye. ş, ya da sen yaptıysan söyle diye falan. Ben yine kabul etmemeye çalışıyorum, çünki gerçekten çok utandım. Böyle olacağını hiççç düşşünmezdim. Bende kuzenime tamam aynem ben yaptım gibisinden dedim. Benim yerime özür dile falan dedim. (Çünki kız baya sinirlenmişti kızı bulucam işte ümiye gelip saçını başını yolucam tarzı) e kızında suçu yok. Neyse kuzenim beni aşağılar tarzda konuştu bir şey diyemedim. Aynı şekilde daha sonra arkadaşı yazdı. O kadar kötüyüm ki, o kadar yalnızım ki. Kuzenim benim en yakınımdı hatta tek... Kalbim o kadar acıyor ki, kendimi sakinleştiremiyorum. Ben bir daha onla nasıl yüz-yüze bakarım..

Çokkk utanıyorum?