Güncellemeler
+1 yıl
Kızlara aşık olduğum için başıma gelmeyen kalmadı ailem eve kilitledi beni ve bana zarar verip işkence Edip dövüp tehdit ediyorlar psikolga götürüp hastaneye yatıracağız sen sapiksin küpe takacaksin kadın olacaksın kadınlarla konuşmayim bulusmayim diye eve kilitlediler beni ve elimden telefonumda alacaklarmis duzelmezsem kadınlara olan aşkım yüzünden ne hallere düştüm ve şu an hiçbir kadın yanımda değil zor zamanimda sevgililerim kaçtı benden
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Öncelikle ne olursa olsun bir iş bulman ve kendi hayatını eline alman lazım. Çünkü 1) O evden gitmen lazım, 2) Olman gereken tedavi ucuz değil, para biriktirmen lazım. Gerekirse bir süre sularına gidip kız gibi davran. Çok kolay değil olmadığın biri gibi davranmak, biliyorum. Bunu bir savaş stratejisi gibi düşün sadece. Birliklerin yeterli güce ulaşıncaya kadar düşmanla çatışmayıp gücünü toplamaya çalışmak gibi düşün.
Bulunduğun şehirde tıp fakültesi veya devlet hastanesinin psikiyatri servisiyle görüş bir de. Hem trans geçiş sürecinde heyet raporuna ihtiyacın olacak hem de şu süreçte ruhsal olarak gücünü yitirmemen için desteğe ihtiyacın var.
Sabret, biraz kanlı bir mücadeyle olsa da, ait olduğun bedene kavuşacaksın eninde sonunda. Sadece biraz sabret...
Çok ağladım çok aglattilar beni kadınlara aşık olduğum için hergun kemerle dayak yedim polis yardım etmez babamı savunur diye gidemedim polisler herkes homofobik çok zor durumdayim kız gibi davranmak çok zor çok zorlaniyorum hergun translar intihar ediyor çok zor durumdayiz
Birgün babam beni öldürürse kendi intihar etti diyecek bunu biliyorum lgbt bireyi olduğumu bile duyurmayacak kız kardeşim ailedeki herkes düşman tek başıma hayatta kalmaya çalışıyorum mücadele veriyorum ağlamaktan gözlerim şişti hergun psikolojik fiziksel şiddet görüyorum ve kadınlarla birlikte oldum yattım diye sapik ilan ediliyoruz lgbt bireyi olduğunu kızken erkek olmaya çalıştığını akrabalarım toplum duyarsa seni gebertirim sen benim şerefimi haysiyetimi ayaklar altına aldın bende seni kıtır kıtır keserim diyor
Tek bir kadınla daha konuşmanı yakalarsam seni sokağa ormana atarım başına gelirse gelsin pisliksin pislik gibi Çok yaşa ailen yok senin artık sana sahip çıkmayiz diye tehdit ediyor
İş bul hacı, iş. O evden gitmen lazım. Gökten bir mucize bulup seni oradan çekip almayacak. Senin bir yolunu bulup gitmen lazım, onun için de iş bulman lazım.
Sırf size yani kadınlara aşık olduğumuz için trans erkekler olarak başımıza gelmeyen bela kalmıyor bu sadece aile kısmı birde toplum var bizi dışlayan acimayan bu devlet bizi korumuyor ailemizden ve başımıza gelmeyen kötülük kalmıyor sadece kadınlara aşığız diye kız gibi hissetmediğimiz halde rol yapıyoruz ait olmadığımız bedende kızlara olan aşkımız yüzünden işkencelere uğruyoruz sırf kadınlara aşık olduk diye dayak yemek nedir
İş arıyorum en yakın zamanda kurtulacam inşallah öldürmesse tabi iş bulmakta kolay değil çünkü inşallah bana zarar vermeden kurtulurum iş bulup iş aramadigimi kim söylüyor aramadigim yer kalmadı aramayada devam etcem bulana kadar mücadele etcem kendimi kurtarmam lazım benim bir kızla se. KS konusmalarimi mesajlarimi yakaladı ve sesli se. KS sohbetimi kapimi dinleyip öğrendi beni nerdeyse kızlarla se. KS muhabbeti yaptım diye öldürecekti zor kurtuldum kadınlara gidecem diye kadınlarla konusmami yasakladı iş bulmak lazim