Kızlar, Transerkegim ben ve ailem bana hergun şiddet uyguluyor ne yapmam lazım yardımcı olacak var mı ?

Doğuştan kız dogdum kendimi erkek gibi hissediyorum ve ameliyat olmak istiyorum erkek olmak istiyorum bedenen ama ailem beni tehdit ediyor kızlarla konuşmamı yasakladı sen kızdın kiz olarak yaşayacaksın saçını uzatacaksin makyaj yapacaksın yoksa zorla bir erkekle evlendiririm ya da evden kovarim sokaklarda kalırsın diyor işim yok gidecek yerim yok ve sürekli beni öldürmekle tehdit ediyor ve benim aşık olduğum kadınların hiçbirisi şu an bana destek olmuyor ben kadınlara aşıkken kadınlar beni ailem nerdeyse öldürecek ölsem ölüm haberimi bile almayacaklar dün bir kızla konuşurken ailem beni yakaladı kamerada kızla sevişirken yakaladı burası pavyon. nmu elin kızlarıyla birlikte oluyorsun bir daha gorursem seni öldürürüm dedi polis savcı bile elimden alamaz seni dedi beni dövdü öldürmeye çalıştı sonra kız gibi olacaksın deyip zorla makyaj yaptılar bana işkence yaptılar sonra zorla işkenceye uğrattılar tehdit ettiler internet integi bilgisayar telefon yasağı kızlarla konusmami tamamen yasakladı lgbt bireyi ve trans cinayetlerine veya lgbt ailelerine gereken ceza verilmediği için şiddet görüyorum ne yapmalıyım ve ailemi şikayet edersem devlet lgbt düşmanı ben ne yapcam beni kim koruyacak çok korkuyorum öldürülmekten

Güncellemeler
+1 yıl
Kızlara aşık olduğum için başıma gelmeyen kalmadı ailem eve kilitledi beni ve bana zarar verip işkence Edip dövüp tehdit ediyorlar psikolga götürüp hastaneye yatıracağız sen sapiksin küpe takacaksin kadın olacaksın kadınlarla konuşmayim bulusmayim diye eve kilitlediler beni ve elimden telefonumda alacaklarmis duzelmezsem kadınlara olan aşkım yüzünden ne hallere düştüm ve şu an hiçbir kadın yanımda değil zor zamanimda sevgililerim kaçtı benden
Kızlar, Transerkegim ben ve ailem bana hergun şiddet uyguluyor ne yapmam lazım yardımcı olacak var mı ?