Arkadaşlar Trans Kadın Anneyim? Sizce Ne Yapmam Gerekiyor? Bu Kadını Nasıl Bizden Uzak Tutarım? Ondan Nasıl Kurtulurum?

Gençler başlıkta bahsettiğim gibi Trans Kadınım. Ben Muğla'lıyım. Benim gençliğimde Muğla şimdi ki gibi değil küçük, kasaba gibi bir yerdi. Küçük bir yerde olunca ailem ve çevreden çok fazla sorun yaşadım bunun üzerine 2000 yılında İstanbul'a geldim. İstanbul'a ilk geldiğimde yaşlı ve bakıma muhtaç bir kadına bakıyordum yani kızımın anneannesi oluyor. Hem paramı kazanıyor hemde evinde kalıyordum. Bu kadının kızıyla da çok iyi arkadaş olmuştuk. Birgün kızı eve perişan bir halde geldi "Sevgilisinden hamile kaldığını ve sevgilisinin öğrenince reddedip terk ettiğini" anlattı. Ne yapacaksın? dedim "Gizlice doğurup yurda vericem, devlet baksın" dedi. Bende vicdanen 'yapma yurda verme' dedim. Bu sefer bana vermek istedi. Yani nasıl olur? Nasıl bakarım? Nasıl annelik yaparım? Derken en sonunda almaya karar verdim. O bebek şuanda 21 yaşında güzeller güzeli genç bir kız oldu. Bugüne kadar bende eşimde o iyi olsun, refah içinde yaşasın diye elimizden ne geliyorsa yaptık. Çok seviyoruz, hep yanındayız o da bizi çok seviyor. En iyi okullarda okudu, özel hocalar.. Ki şuanda özel bir üniversitede burslu Tıp fakültesinde okuyor ama çok büyük bir derdim var. Birkaç gün önce o kadın yani kızımın annesi Almanya'dan döndü ve "Vicdan azabı çektiğini kızıma gerçekleri anlatacağını söyledi belki affeder beraber yaşarız" dedi. Bende haliyle karşı çıktım Bu ne yapmaya çalışıyor Allah aşkına? Kızım beni öz annesi eşimi de öz babası biliyor. Yıllarca ona ben baktım. Doğurmasam bile ben büyüttüm ilk bana 'Anne' dedi. Şimdi nasıl bizden alırlar? Gerçekleri duyunca kabul mü edeceğini sanıyor acaba? Belki bizi de silecek. Arkadaşlar bu kadından nasıl kurtulurum? Yani ne yapmalıyım? Kızımı ona vermem, veremem. Lütfen bir fikir verin?

Arkadaşlar Trans Kadın Anneyim? Sizce Ne Yapmam Gerekiyor? Bu Kadını Nasıl Bizden Uzak Tutarım? Ondan Nasıl Kurtulurum?