Cocukken uğradığım taciz yuzunden karsi cinsle temas kuramıyorum ( ekstradan guven problemimde var) bana ne yapmamı önerirsiniz?

şu an 21 yaşındayım. 12 yaşındayken tacize uğradım (fiziksel olarak cinsel değil) o günden sonra erkeklere karşı tiksintim oluştu. Sadece bu da değil vücuduma temas edilmesinden iğreniyorum. Evlenmeyi düşünüyorum ama bu travmamadan dolayı karşımdaki insana hem nasıl güvenebilirim diye düşünüyorum hemde nasıl temas kurabilirim bilmiyorum. Kendimi hazırda hissetmiyorum. Belki içinizden neden psikolog a gitmedin diyen olabilir buna ceavp olarak şöyle demek istiyorum; benim tacize uğradığımdan ne ailemden ne çevremden kimsenin haberi yok o dönemi çocuk aklımla tek başına atlattım. Benim için hayatımda çok büyük bir eksiklik o dönemi yanlız geçirmem. Ve halen daha kimse bilmiyor yaşadıklarımı anlatmakta çok zor. Evlilik konusunda erkeklerden uzak durmam konusunda ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardımcı olun

Cocukken uğradığım taciz yuzunden karsi cinsle temas kuramıyorum ( ekstradan guven problemimde var) bana ne yapmamı önerirsiniz?