Erkek arkadasim tarafindan cinsel saldiriya ugradim. Karsi koymaya calismama rağmen basarili olamadim. Aglayip yapma dememe rağmen, kacmaya calismama rağmen rizan vardi dedi ve suçunu kabullenmedi. Olay iki kere yasandi ve iki kez oldugundan sen suclusun diyerek beni sucladi. Ayni seyleri 3 kiza daha yapmis. Simdi hepimiz sesimizi cikarmak istiyoruz. Resitiz ve ailelerimiz bilsin istemiyoruz. Ne yapmaliyiz? Nasil bir yol izlenmeli? Yardimlariniz icin simdiden cok tesekkur ederim
Cevabın nedir?
eğer iddia ettiğin gibi bir olay meydana geldiyse ceza kanununudaki cinsel dokunulmazlığa karşı suç kapsamına girer... cinsel amaçla size karşı sözlü veya eylem şeklindeki rızanız dışındaysa vücut dokunulmazlığını ihlal etmekten ve alıkonulma varsa zorla alıkonulmaktan sulh ceza mahkemesine gidip olayı beyan ederek suç duyurusunda bulanabilirsiniz.. bahsi geçen suçlamalarıda beyannamenize ekleyin savunmanızı ve davanızın nedenlerini açıklayın.. davalı yani o cinsel istismar eden kişinin meni varsa kan sizde darp ve zorla yapıldığına dair hastane raporunuda ekleyin..
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekür ederim.
En İyi Cevaplar
hadi lan ordan zorla yapmışmış kimse kimseyi öyle zorla altına alamaz. insanın kendinden olmayınca kimse gelip bişey yapamaz. 2 kişi olsa neyse. tek kişi ile bas edemedinmi elin ayağın ne işe yarıyodu bağıramadınmı? kaybedeceğini etmişsin geçmiş olsun.
12 Yorumla
Soran+1 yılSöylüyorum iste bagirdim diyorum. Zoraki kacmayi basardim diyorum. En fazla kiyafetlerime dokunmasina engel olabildim. Irza gecme durumu yok. Her cinsel saldiri irza gecmekle sonuclanmiyor. Bilin bunlari.
Aile & Toplum konusunda 339 cevap paylaştı. Site yönetiminde görevli arkadaşlar bu kesin kez adli bir vaka olup gerekli mercilere haber vermenizi rica ediyorum. IP numarasından arkadaşı bulurlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de rica ediyorum ki gizliligimi saklamak icin çok uğraşıyorum. Bir seyler yapmak istiyorum fakat kimligimi aciklayabilecek kadar göze alamiyorum her şeyi
- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılHepiniz gidip skayet edin. Ayrica madem 1kere saldiriya ugradin nedn ikinci kez tekrar olmasina musade ediyorsun ki neden onunla gorusuyorsun ki?
45 Yorumla
Soran+1 yılKonusma vaadiyle cagirdi ve konuyu halletme dusuncesiyle gittim. Kendimi koruyabilecegimi dusundum fakat koruyamadim.
- +1 yıl
2. kez gitme konusunda haksızsın kusura bakma da. İstemiş olsan 2. kez gittiğinde gayet koruyabilirdin kendini. Mesla yanına bir biber gazı spreyi alarak, veya sana saldırıda bulunabileceği bir ortama gitmeyerek. Neyse yine de dediğim gibi kızlarla toplanıp şikayet edebilirsiniz.
Soran+1 yılKaçmaya caliştım ve kacarken yere düştüm. Boy ve kilo olarak 2 katım bir insandı. Arastirdigima göre kandırma yoluyla suçu islemis sayiliyor. Konusmanin icerigine göre yani. Evet gitmesem daha hakli konumda olabilirdim fakat su an ne yapilir onu ogrenmeye calisiyoruz. 4umuzde zor durumdayiz her acidan. Sikayet durumda ailelere haber verilir mi?
- +1 yıl
Ailelere haber verilir mi bilmiyorum ama muhtemelen aileler bir şekilde durumdan haberdar olur. en azındna mahkeme kağıdı geldiği zaman vs.
- +1 yıl
Hayır ailen kesin haberdar olur. Abimin davası vardı eve kağıt geldi. Hicbirimizin haberi yoktu. Malesef öğrenecekler?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
38Cevap
Artık taciz vs gibi suçların çok büyük cezası var sadece faceden bir erkek kıza senden hoşlanıyorum dedi ve 3 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı 3 ünüz bir giderseniz polise o adam müebbet olarak içeri tıkılır ve emin ol onun tacizci sapık birisi oldugunu bilirlerse içerdekiler anında şişlerler hiç acıma yoktur hapishanelerde o konularda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3unuz birden suc duyurusunda bulunun ve cezalarini biz vermek istiyoruz diyin. 4unuzu bir hucreye kapatsinlar ama o serefsizin el ve ayaklari bagli olsun. Acimasizca cinsel organina eziyet edin. Lutfen beni oldurum dedirtecek kadar cok zarar verin. Kesinlikle oldurmeyin ve sonrasinda da agir bir hapis cezasina carptirilsin. Zaten hapiste tecavuzculere ozel muamele var, hayati zindan ederler ona.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBir zahmet ses cıkarın be
Ama ciddi anlamda vicdanın varsa ve cidden sana saldırdıysa sevgilin bile olsa tecavüze girer.
ama vicdanlı mısın? sana saldırdı ve 2nci kez yaptıysa 1nciden sonra ne diye onunla sevgili oluyorsun ve onun evine mi gittin bilemedim de 2 kere üstüste biraz ilginc02 Yorumla
Soran+1 yılKonusacagimizi soyledi ve ozur diledi. Konusacagiz dusuncesiyle oradaydim yani.
Cevap sahibi+1 yılAhh ah.
konuşacagız diye evine mi gittin
bravo ya.
akıllanmayacaksın
gidilir mi hiç?
- Aile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı.
+1 yılkumdan kaleler yapın aşkınız üstüne
1 kere oldu hadi neyse 2 kere nedir yav bağımlı mı oldun?
darp raporu almadıysan olay karakol ve hastaneye intikal etmediyse bundan sonra yapılacak tek şey var ölmediğin ve hamile kalmadığın için Allaha dua etmek02 Yorumla
Soran+1 yılIrzima gecmedi. Kiyafetlerimi cikarmasina engel olmayi basardim. Bir sey de gormedim. Sadece kendisine dokunmam icin zorladi. Olay bu. Tecavuz demedim ki ben. Saldiri dedim.
- +1 yıl
bende cinsel saldırırdan bahsettim zaten
işi abartıp tecavüze ulaşmadaığı için dua et dedim
arada kafana da mı vurdu bu eleman
söylemek istedğim cok sey varsa önermek istedgm yollar var ama özelden yazma ihtimaln varsa iyi olur.
11 Yorumla
Soran+1 yılMesaj atma hakkım yokmuş. Ama yardimci olabilirseniz gercekten memnun olurum
+1 yılSiz de razısınız, şimdi mızıkçılık yapmayın. 3 kızı nerden biliyorum? 2. Olaya da izin vermişsin. Sen zaten sağlam ayak olsan adam gibi tipler bulursun ve hadi ilki oldu ikincisinin olmasına nasıl müsaade ettin ki. Demekki gönlün varmış
02 Yorumla
Soran+1 yılTip diyorsunda adama baksan adam gibi adam dersin. Bu isler tiple olmuyor. Adamlik tipten anlasilmiyormus. Gönlüm azicik bile yoktu. Bugune kadar el tutturmamisim bir de gönlüm mü olacaktı?
- +1 yıl
Geçmiş olsun
+1 yılTacize mi uğradın tecavüze mi? İkisi çok ayrı şeyler. Ama biz burdan ne yazsak boş. Adliyeye git dava açin uçunuz bir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl* ne mal insansin ya dediklerine kimse inanmaz kusura bakma neymis 2. Defada yapmis e sen mal misin bikere yapti nuye hala onla berabersin hakediyosun tabi gercekse anlattiklarin
26 Yorumla
Soran+1 yılÖzür dilemek istedi. Bu yuzde gittim diye haksiz olamam. Kendini tutmayi bilmesi gerekirdi.
Cevap sahibi+1 yılYa kizim bir git allasen sana tecavuz eden birinin evine tekrar gidiyorsun
Soran+1 yılTecavuz demedim saldiri dedim. Bakin siz de bilmiyorsunuz neyin ne oldugunu. Kalkmis yargiliyorsunuz. Kiyafetlerime el surdurtmedim engel olmayi basardim en azindan. Ama saldiri iste. Dupeduz saldiri. Biraz düşünün. Ne kadinlar helak oldu bu zihniyetten.
Cevap sahibi+1 yılE ozaman daha ne o cocukla gorusuyorsun bu gidisle tecavuze de ugrayacaksin yakindir.
Soran+1 yılGorusmuyorum zaten. Son olaydan sonra okula bile gidemedim gormemek icin.
Soran+1 yılBiraz vicdanli düşünün rica ediyorum
Bir kere o hareketi yapan adamla nasıl beraber olmaya devam ediyorsun ikinciyi yapma olanağı tanıyorsun?
10 Yorumla
+1 yıl2 kez cinsel saldırıya mı uğramışsın?
1. si hadi neyse de, bir kız cinsel saldırıya uğradığı bir adamın yanında 2. kez ne için bulunur?20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOna ne yaparsınız bilemem ama bunu başka hiçbir erkeğe anlatma öyle bir kafaları var ki onlar için de suçlu sen oluyorsun.
03 Yorumla
Soran+1 yılBu konuda sessiz kalmak istemiyoruz. Hak ettigini bulmasi icin elimizden geleni yapmak istiyoruz
Cevap sahibi+1 yılYasal olarak yapın yapacağınızı tabii ki. Ben özel hayattan bahsettim
Soran+1 yılIsin korkutan kismi o zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılversem mi vermesem mi demiş cici kızımız. bir geri çekilmiş bir de ağlayak sallanmış sonra yine istek gelmiş kaçmış yine yakalanmış suç duyurusunda bulunuyor... :))
25 Yorumla
Soran+1 yılBir bayan olarak nasıl böyle konuşabiliyorsunuz anlamak zor. Sirf bu tarz tepkiler yuzunden kac kadin sikayetci olamiyor. Ve suç örtülüyor. Ciddi bir durumdan bahsedip yardım almaya çalışıyorum. Rica ediyorum bu şekilde yardımcı olmayip ic yuzunu bilmeden yargilayacaksaniz yorum yapmayin.
Cevap sahibi+1 yılAma hep başkalarında suçbuluyosunuz sizin gibileri çok iyi bilirim gerçi kavga edecek değiliim burada. kaçma ihtimalin vardı tecavz değilse kaçabilirdin.. Arıza çıkaranı şikayet edeceksiin sessiz değilsen şikayet et sessiz kalma ayrıca diper kadınlara bakma sen kıç baş açıp tacize uğradım diyenler onlar
Cevap sahibi+1 yılmamy1971 sanki olaya tanık olmuş gibi yorum yapmış yaptığımız ayıpmış, sanki yardım eli uzatan bir bey... Anca moral bozarsınız. Güvenmesin erkeğe güvenilir mi aklı yokmu. ?
Soran+1 yılE sirf bu yuzden saldiriya mi ugramamiz gerekiyor. Ikinci kez gorusuyoruz diye istedigini yapma hakki mi doguyor nedir yani
- Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılKarakola ihbar edersin. Son yasa değişikliğinde cinsel suçların cezaları çok artırıldı.
00 Yorumla Peki neden baş başa kaldın_? hadi bir sefer oldu ikinci sefer neden_? kendi düşen ağlamaz
13 Yorumla- +1 yıl
İstiyor demek ki hacı.
Soran+1 yılMadem bu şekilde yorum yapacaksiniz yazdiklarimi dikkatlice okuyup yorumda bulunmanizi rica ediyorum. Aksi takdirde yorum yapmayin lütfen.
Doğru yapman gereken aynı gün muayene olup şikayetçi olmandı , emniyet gizli tutardı , madem üstünden zaman geçti üçünüzde şikayetçi olup birbirinize şahit olun
00 Yorumlahemen suç duyurusunda bulun canım. hepiniz birden. bir daha cesaret edemesin böyle şeylere
00 YorumlaEn yakın karakola başvurarak bilgi alabilirsiniz 3 kız olarak, oradan yol gösterirler.
02 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederiz
Gizli Üye(30-35)+1 yılPlanlayarak suç işlemek. Zorla cinsel istismar. Aynı suçu çok kez tekrarlamak. Kişiyi tehdit ederek adaletin sağlanmasını engellemek. Kişinin psikolojisini bozmak. Aynı suçu çok kez tekrarlamak.10 yıldan aşağısı kurtarmaz bana kalırsa.
00 Yorumla
+1 yılBu tip erkeklere aşık oluyonuz işte onlarda böyle kullan at yapıyor. Git polis merkezine durumu bildir şırıngayla kan alsınlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 tane gay ayarlayın. biriniz o adamla tekrar yapmak istediğini söylesin eve çağırsın. yatak fantezisi diye yatağa bağlayın sonrasını gay lere bırakın sizde videoya çekin
10 Yorumla
+1 yılhahaha siz de gidip öyle erkekler bulursunuz hep, sizin hatanız hep
00 Yorumlabugün birisi ile tanıştım kanka kız okadar çok yalan söylüyorduki anlatamam o yüzden inanmıyorum artık bunlara
00 Yorumlagit polise soruşturma başlatsınlar resmen tecavüze uğramışsın.. nerden buluyosunuz böyle adamları onuda anlamak zor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsendede suc tatmın oldun tabıı ses cıkarmadın ses cıkarsaydın bı bok yapamazdı bozdumu barı senı sende ıstemesındır kesın durduk yere bu devırde kımse kımseye dokunmaıyor kolay kolay neyın kafasını yasıyorsun sen
04 Yorumla
Soran+1 yılKiyafetlerimi cikarmasina engel olmayi basardim. 90 kilo adam 43 kilo bir kiza gayet de saldirabiliyor. Yasadim gördüm. Ses cikarmamak ne. Bagirdim bagirabildigim kadar. Kacmak icin cok ugrastim. Nitekim o soyunduguyla kaldi ve kacabildim. Anliyor musunuz. Bunun neyinden tatmin olabilirim? Gozlerimi bile acmadim.
Cevap sahibi+1 yılee pekı sana bsy yapabıldımı o adamıda cıplak gordun yanı oylemı
Soran+1 yılEllerimi yuzumden zorla çektiğinde bir kac saniye. Sonra da kucaklayip yatagina atti ve ustume ciktiginda kacma sansim azaldi. Yine de kurtuldum ama şu anda tedavi görüyorum. Durum cinsel saldiri kapsaminda sonucta. Tek bildiğimde bu.
Cevap sahibi+1 yılanladım ıyı kurtulmusun vermıs kgazabın varmıs az daha yıyormustun penısı yanı bozacakmıstı senı dırek polıse gıdıp sıkayet et bence ıkı gun sonra dısarda yakalar sızı ınsaat ta hallaeder
Bak simdi git sikayette bulun tecavuzden hukum giyer hapishanedede onu bir guzel s... krler
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılkesinlikle savcılığa gidin. eğer bu olmaz diyorsa yanına kalmasın. anladın sen.
00 Yorumla Yapılacak tek şey var savcılığa şikayet etmek. Ama aileler bişekilde öğrenebilir.
00 Yorumlatatlım madem istemiyodun hadi birincisinde yaptıda ikincisinde nasıl oldu...
10 Yorumla
+1 yılBirincisinden kurtuldun ikinci kere niye gidiyosun ikincisinde nasil kurtuldun ne beceriksiz adammis.
00 YorumlaGönlü namazda olanın kulağı ezanda ollur
MALESEF KİMSE KİMSEYE ZORLA BİŞEY YAPAMAZ
GÖNLÜNDE VARKİ YAPMIŞSIN11 Yorumlagideceksiniz savcılığa suç duyurusunda bulunacaksınız.. aileleriniz bilsede olur artık..
00 Yorumla
+1 yılOlayda uc kisi varsa igtimal artar ama ailenizden nasil saklarsibiz bilemem illaki belli olur
00 Yorumla
+1 yıltecavuz sayılır bu sorusturma acın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızlık zarına birşey olmadıysa salla gitsin uzak dur hattını deiştir.
00 Yorumla
+1 yılla yürü git troll seni iyi olmuş sana beyaz peynirsin çünkü
00 YorumlaYa şikayet ediceksin ya da birkaç kişiyi toplayıp onun hastanelik ediceksin. 2 seçeneğin var.
00 Yorumlabir araya gelip bir avukata danışın
12 Yorumla
Soran+1 yılDanişmakta ücretli mi oluyor? Aile destegimiz olmadigi için bu konuda ciddi yardima ihtiyacimiz var.
Kesinlikle suç duyurusunda bulun.
00 Yorumla
+1 yılRapor al ve polise git dememize gerek var mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılUzerinden zaman gectigi icin rapor alamiyorum. Ise yarayi yaramadigini bilmedigim tisort var bir elimde.
- +1 yıl
Sen işi zorlastirmissin. Bence konunun peşini bırakma. 3 kişinin ifadesi ciddi bir ifade.
+1 yılPolise gidip şikayet edin.
00 Yorumla
+1 yılya birlikte oldumu içine boşaldımı şerefsiz
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır. Kiyafetlerimi cikarmasina engel olmayi basardim.
- +1 yıl
iyiy ya en azından bişey yapamamış şerefsiz dikkat t devir kötü
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞikayet edin. Allah yardımcınız olsun
00 Yorumla
+1 yılhahahaha :))))))) sesli güldüm :)))))
00 Yorumlahiç birşey yapamazsınız
01 Yorumla
Soran+1 yılMutlaka bir seyler yapilir yeterki yardımci olan birileri olsun
Tecavüz kaçınılmaz ise zevk almaya bakacaksın.
10 YorumlaBen olsam oo geris ekaliyi oldururum
00 Yorumlaşikayet et en az 15 yıl yer
00 Yorumla
+1 yılkarakola yallah
00 YorumlaPolise git.
00 Yorumla
Devamını Gör(34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi