Bu cinsel tacizi soylemelimiyim?

Kisilik karakter meselesi iste. Lutfen usenmeyin okuyun !!!
Ben şu an 18 yasinda genc bir kizim. Gizli kullaniciyim yalan soylemeye gerek yok, begenilen guzel bir kizim. 9 10 yaslarda cinsel tacize ugradim. Kucukkende dikkat ceken bir kizdim. Bunu ben istemedim. Enistem beni cok severdi, teyzem evde yokken beni evlerine gotururdu yok diyemezdim, annem kizar sanardim. Beni defalarca taciz etti. Igreniyorum.. o siralar pek anlamiyodum ama şu an hatirladikca anliyorum. Beni bir kadini oper gibi operdi dudaklarimin ilk sahibi oldu yemin ediyorumki dilini bile kullaniyordu. Aglamak istiyorum. Hayatimi olumsuz etkiliyor. Bize gelirdi diger kuzenlerimle oyun oynamis gibi ypardi beni odaya alirdi odada taciz ederdi. Oynarken ellerdi omzuna alirdi, malum bolgeyi boynuna surerdi. şu an bunlari hatirladikca cinsel taciz oldugunu anliyorum. goguslerim belirginlesmeye baslayinca birakti ama zaman zaman bakislariyla beni beceriyodu sanki. Firsatini buldukca vucuduma dokunurdu. şu an ben yurtdisindayim onu enistem olarak cok seviyorum ama yaptiklari igrenc. bana mesaj atiyor sosyal medyada fotolarim var, guzelligimi gormus olmali, seni isiririm diyo. Bende sakaya aliyorum oyle bise yapamazsin diyorum. Senin dilin cok uzamis dedi seni isirdigimi hatirlamiyomusun yine isiririm dedi. Guya tacizleri hatirlatiyo.. yok dedim. Keske hatirliyorum allahin belasi senden nefret ediyorum deseydim.. bu olanlar olup bitmisken anneme ve teyzeme anlatmalimiyim? Ailenin duzeni cok guzel bozulmasindan korkuyorum napayim?
Bu cinsel tacizi soylemelimiyim?