AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bunu da sorun edeceksek yandık valla amaç atılan mesaja güldüğümüzü belirtmek sanki ha random atmışım sjsjsjsj ha emoji 😁
kanka sen 21sin istesen palyanço at kimse yadırgamaz :D
Kanka random u bizim nesil üretti. Random ve emojiyi baya sık kullanıyoruz. Sadece 24 altı neslin mi kullandığını sanıyorsunuz? Garip cidden
Bundan 10 yıl önce random mu atıp gülüyordun ben hiç rastlamadım da
İlk xD vardi sonra :) ::DD oldu sonra emoji en sonda random djdhjdjshdhsjsn
Xxxddd yi bile gülücük yapmış::)))))
Biraz suyunu çıkartmışlar gibi
Pekte umrumda değil. İsteyen istediğini kullansın
Randomun yaşı olduğunu da öğrenmiş olduk djajdjsajdjakdadw
Sizin jenarasyonda böyle bir şey yok yok 14 yaşındaki çocuklar başlattı bu akımı
Hııı peki sen sadece "senin jenarasyonun olduğu dönemin" ıvır zıvırlarını mı kullanıyorsun sadece? 🤔 Baz aldığın nokta buysa tek bir örnekle puf ederiz bunu 😂😂😂 Savunacak başka tez bul genco 😂
Ne 14 yaşı biz 10 sene önce kullanıyoduk daha z kuşağı ortada yokken fhvbfvb
Beni bağlayan ortak bir kültür yok kimseyi taklit etmiyorum o yüzden benlik bir sıkıntı yok 30 yaşındaki kadın 14 yaşındaki çocuğu taklit ederse bu cringe yani teze ne gerek var. d
@VarsayalımNil 10 sene önce wpde sjsjsdjsjsjsj yazsaydın klavyene su mu döküldü ya da anlamadım cevabı alırdın muhtemelen :D
Kişisel görüşünü topluma mal etme o zaman yoksa böyle "teze ne gerek var" deyip cringe hale düşersin verecek cevap bulamayıp djaswdjajsdjajdwskwasd
hayır 10 sene önce liseden mezun oldum. onun öncesindeki lise dönemimde full random atıyoduk kimse de klavyene su mu döküldü demiyodu. kullan ya da kullanma o ayrı bi şey de bu yaşta z kuşağına uymuyoruz yani onlar bizden öğrendi
@tortitotilla kişisel görüşüm toplumun yaptıklarına dayalı neden topluma mal etmeyeyim. mantıksız değil mi :D açık platform
Şu kurduğun cümleyi bir 50 kere daha oku sonra gel "mantıksız değil mi" bunu 50 kerenin üzerine oku😂 Kendine gülmekten random atacaksın jdjasjdjadsj
Bakıyorum aslında cevap açık toplumun yaptığı bir şeyi neden topluma mal etmiyeyim demişim ne var bunda jajajaja
@VarsayalımNil Ben hiç rastlamadım siz azınlıksınız o zaman klipleri izliyordum eksiden kalma kimse random atmamıştı dikkatimi çekti sorayım dedim şimdi oto süte atıyorlar şekil tortdaki gibi :D
gayet normal abartma. utandırıcı diyceğine cringe yazmışsın bu normal mi?
Normal çünkü cringe kelimesinin kelime olarak türkçe tam karşılığı yok sadece utanma anlamına gelmiyor
peki bakalım öyle olsun :D
Öyle zaten kanka mesela bu :) bunun iki anlamı var ya kızlarla konuşurken kullanan ılık erkek tiplemesi ya da gay gülüşü. :D bu normal olan
yoo emoji daha cringe ve saçma bence
Emoji anlamlı ssjsjsjsj ne
hayır emojiyi bizim baba grubu kullanıyo artık gençlerde emoji diye bi şey kalmadı yaşlı itemı direkt. Dikkat et emoji kullananlar kalitesiz varoş tayfa hep jfjfbjfb sözüm mecliste dışarı
Daha çok %75lik kısmının kore hayranı olan 13-14 yaşındaki çocukların oluşturduğunu düşünüyorum
Normal, yaşla ilgisi yok
Çocukça
Sanki sizler çok olgunsunuz. Alt tarafı bir random attı diye, hüküm vermene gerek yok.
Ooh. senin gecen iyi geçmiyor. anladım 👍
Bence hiç bir b*k anlamıyorsun. Soruyu soran sensin bizler cevaplıyoruz, hakkımda en ufak bir bilgi kırıntısına sahip değilken, saçma sapan bir karşılıkla "gecen iyi geçmiyor" demen ahmakça. Hahah.
Artık iyi bir gece geçirebilirsin :D
Sen de saçmalamaya devam edebilirsin. Çünkü gidiyorum güle güle. 😆
Normal bnce
jajajaj