Beni hep cimri erkekler buluyor. Erkeklerin geneli cimri mi?

Arkadaşlar ben işsiz ya da öğrenciydim ve hep çalışan erkeklerle çıkmama flört edip sevgili olmama rağmen acayip cimriydi hepsi. Hep böyle ay çok pahalı masraf diye söylenen hiç para harcamamakta ya da en ucuza halletmeye çalışan tiplerdi ondan hep kısa sürede bitirdim soğudum irite oldum hepsinden. Ama tamtersi benden çok daha zengin kız arkadaşlarım var 20-30 bin aylık maaşları var ve sevgilisi olan erkekler mesela işsiz öğrenci ve ona rağmen hep kıza ısmarlıyor asla ödetmiyor. Bende ben işsiz olsam herif çalışsa bile 1-2 zorla ısmarlar genel her şeyi almam hesabı yapmaya zorlarlardı. Niye böyle iğrenç tipler bana denk geliyor anlamıyorum. Gayet güzelim isteyen de çok ama hepsi cimri. Arkadaşlarım da anlamıyor bu şansı.
Güncellemeler
+1 yıl
Ve bakin buluşmama gerek yok mesela sanalda ya da gittiğim kursta erkekler sarkıyor bana son birkaç aydır 3-4 erkek sarktı. Hepsi de aynı cimri. 5-10 lira suyumu bile ödemek istemiyor ama bana sulanıp yavşıyorlar. Hepsi çok adi beleşçi pislik geliyor bana. Hani lafları ya da beğenilerinin ilgilerinin hiçbir değeri anlamı yok bana somut bi şey yapmadıktan sonra tamamen dilencilik. Resmen bedava kızla ilişki yaşar mıyız diye şans deniyorlar ben de direk 1-2 buluşmada engelledim hepsini.
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün nişanlı bi çiftle tanıştım. Onlar da diyor ilk birkaç ay erkek ödemeli hesabı kesinlikle diye. Yüzlerce erkekle çıktım hem de çoğu maaşı işi olan erkeklerdi hiç öyle bir ay bile tüm hesabımı ödemek isteyen görmedim çoğu 1-2 ödeyip sonra direk geri durdu. Ondan hiç değer verip emek harcadıklarını düşünmedim. Tamtersi kısa hızlı yoldan kullanmaktı dertleri.
Beni hep cimri erkekler buluyor. Erkeklerin geneli cimri mi?