9 aylık evliyim severek evlendim eşimin babası başka bir kadınla evli ve ayrı yaşıyor. Eşimin annesi bir kız kardeşi ve bir görme engelli ablası tek başlarına yaşıyorlardı. İki abisi var ama biri evli yurt dışında diğeri başka şehirde memur sadece kendi hayatıyla ilgileniyor. Eşim annesini bırakamadığı için eşimin ailesiyle yaşadık evlendikten sonra ama maalesef ailesiyle anlaşamadık çünkü anne baba olmadığı için çocuklarına çok düşkün ve maalesef paylaşamama durumu vardı. Tartışmalarımiz oldu eşime ayrı eve çıkalım dedim annene de bakarsın bende destek olurum ama aynı evde yaşayamiyoruz dedim beni dinlemedi kız kardeşinin bir atama durumu vardı o olursa bizde ayrı eve çıkacaktık. Ama maalesef tartışmalar bitmiyordu eşimle sürekli ailesi yüzünden tartışıyorduk eşimde arkamda durmuyordu. En son dayanamadım evi terkettim ailemin evine gittim. Konu ailelere kadar gitti herkese duyuldu. Eşimle kötü olduk zaten kötü olan durum daha da berbat bir hal aldı ne bir arada yaşayabiliyorduk ne de bosanabildik çünkü birbirimizi seviyorduk iki buçuk ay annemde kaldım şu an iki hafta önce evime geldim eşimin annesi ve kız kardeşi Antalya'ya gittiler görümcemin kadrosundan ötürü görme engelli ablası da evlendi başka şehirde biz tek kaldık ama eşim ailesinin yokluğuna alışamiyor sürekli birilerini arayıp konuşmamı istiyor oysa ben bu süreçte en fazla hayal kırıklığı yaşayan ve haksızlığa uğrayan tarafken benim eşimde haklı diyemiyor ve beni anlamıyor ailesine toz kondurmuyor ama biz onlar yüzünden bu hale geldik yıprandık ama hala eşim evlendiğinin benim onun eşi olduğumun ailesinin ben olduğumun farkında değil bu bizim evliliğimizi çok olumsuz etkiliyor eşim dün gece annen burada evine geliyor ziyarete ama benim annem yok kimsem yok dedi. Hem çok üzüldüm hemde anlayamıyorum onu ben kimseye bir haksızlık saygısızlık yapmış değilim ki benim yüzümden de kimse gitmedi ama birlikte de yaşayamadık. Evliliğimizi hiçbir şekilde düşünmüyor beni düşünmüyor hep ailesini düşünüyor ne yapmalıyım
Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
3Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026