Eşim ailesinden başka kimseyi görmüyor beni anlaması için ne yapmalıyım?

9 aylık evliyim severek evlendim eşimin babası başka bir kadınla evli ve ayrı yaşıyor. Eşimin annesi bir kız kardeşi ve bir görme engelli ablası tek başlarına yaşıyorlardı. İki abisi var ama biri evli yurt dışında diğeri başka şehirde memur sadece kendi hayatıyla ilgileniyor. Eşim annesini bırakamadığı için eşimin ailesiyle yaşadık evlendikten sonra ama maalesef ailesiyle anlaşamadık çünkü anne baba olmadığı için çocuklarına çok düşkün ve maalesef paylaşamama durumu vardı. Tartışmalarımiz oldu eşime ayrı eve çıkalım dedim annene de bakarsın bende destek olurum ama aynı evde yaşayamiyoruz dedim beni dinlemedi kız kardeşinin bir atama durumu vardı o olursa bizde ayrı eve çıkacaktık. Ama maalesef tartışmalar bitmiyordu eşimle sürekli ailesi yüzünden tartışıyorduk eşimde arkamda durmuyordu. En son dayanamadım evi terkettim ailemin evine gittim. Konu ailelere kadar gitti herkese duyuldu. Eşimle kötü olduk zaten kötü olan durum daha da berbat bir hal aldı ne bir arada yaşayabiliyorduk ne de bosanabildik çünkü birbirimizi seviyorduk iki buçuk ay annemde kaldım şu an iki hafta önce evime geldim eşimin annesi ve kız kardeşi Antalya'ya gittiler görümcemin kadrosundan ötürü görme engelli ablası da evlendi başka şehirde biz tek kaldık ama eşim ailesinin yokluğuna alışamiyor sürekli birilerini arayıp konuşmamı istiyor oysa ben bu süreçte en fazla hayal kırıklığı yaşayan ve haksızlığa uğrayan tarafken benim eşimde haklı diyemiyor ve beni anlamıyor ailesine toz kondurmuyor ama biz onlar yüzünden bu hale geldik yıprandık ama hala eşim evlendiğinin benim onun eşi olduğumun ailesinin ben olduğumun farkında değil bu bizim evliliğimizi çok olumsuz etkiliyor eşim dün gece annen burada evine geliyor ziyarete ama benim annem yok kimsem yok dedi. Hem çok üzüldüm hemde anlayamıyorum onu ben kimseye bir haksızlık saygısızlık yapmış değilim ki benim yüzümden de kimse gitmedi ama birlikte de yaşayamadık. Evliliğimizi hiçbir şekilde düşünmüyor beni düşünmüyor hep ailesini düşünüyor ne yapmalıyım
Eşim ailesinden başka kimseyi görmüyor beni anlaması için ne yapmalıyım?