Eşim ve ailem görüşmüyor?

2 yıldır evliyim. Ailem ve esim arasında düğün öncesinden kalan bazi meseleler var. Esim ve ailesi dugun öncesi adetlerin hicbirini yapmak istemedi. Bahaneler uretti. Ailemin soyledigi her seyde bahane çıkardılar. Suçlu buldular. Aslinda o kadar sorun edilecek problemler degil. Yapılsa gönül edilebilecek seyler. Mümkün olmayan asiri seyler degil. Bu sebeple görüşmüyorlar. Eşim aileme hakaret ediyor. Bana hakaret ediyor. Eski konulari surekli aciyor ozur bekliyor. Ailem de haliyle ozur dilemiyor. Ozur dileyecek bir sey yapmadiklarini soyluyor. Benim gorusmemde sıkıntı yaratıyor. Evde bütün is yükünü bana yikmaya calisiyor ve yaptigim hicbir seyi beğenmiyor. Bunu da kendi annesiyle paylaşıyor. Annesi bana hic kotu soz soylemedi. Ancak bu insanin sürekli ailesine yetistirmesi benim ağrıma gidiyor. Benim ailemin hice sayıldığı bir evlilikte benim ailesine karsi saygida kusur etmemem agrima gidiyor. Karsilikli olsun istiyorum. Onun yüzünden aile özlemi çekiyorum. Aileleler farkli sekilde. Onun ailesi gidip gelebilirken rahatca benim ailem kuslukten dolayi gelmiyor. Esimin yaptığı davranislardan dolayi evliligimi benimseyemedim ve boşanmayı düşünüyorum. Sorunlarim çözüleceğini dusunmuyorum. Bu sekilde de devam edebilecegimi düşünmüyorum. Iyi niyeyimin sessizligimin kullanıldığını düşünüyorum. Çalışan bir kadınım. Bu zamana kadar kendime dogru duzgun hicbir sey alamadim yapamadım. Birikim de yapamadım. Maddi anlamda borca sokuldum esim tarafindan maddi anlamda da kullanıldığımi düşünüyorum. Esimin belli belirsiz borclari yüzünden. Bu sebeplerden dolayi bosanmak cozum gibi geliyor. Yanlis mi düşünüyorum?
Eşim ve ailem görüşmüyor?