Feminist olmayan ve gerçekten de feminist olmadığından %100 emin olan hemcinsler var mı merak ediyorum...
Yani femibşstlerin tavırlarını eleştirmenin ötesinde özüne de söylemine de fikren de karşı olanlardan cevap beklşyorum
Feminist olmayan ve gerçekten de feminist olmadığından %100 emin olan hemcinsler var mı merak ediyorum...
Yani femibşstlerin tavırlarını eleştirmenin ötesinde özüne de söylemine de fikren de karşı olanlardan cevap beklşyorum
feri99 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
ben değilim mesela neden daha iyi olmak varken eşitlik istiyim ki
Daha iyi derken
anaerkil toplum işte
Kadınların daha iyi olmasına karşı çıkan bir feminist gördünüz mü? ya da karşı çıkmayan feministler sizce feminizmin gereğini mi yapmıyorlar yoksa feminizmin önceliği eşitlik mi değil?
eşitlik istemiyorum işte daha üstün olmak istiyorum ve feministlik zaten şu an yok kadın erkek eşitliğini AKP reddetmişti canlı yayında
Kadın Erkek eşitliğini AKP reddetti derken... bu ülkenin anayasasına AKP 2010 yılında zaten erkeklerin 2. sınıf vatandaş sayıldığını ima eden madde koydurdu. Anayasaya göre erkeklere erkek oldukları için ayrımcılık uygulayıp sırf erkek oldukları içşn bazı haklardan mahrum etmek mümkün; kadınlar için bu mümkün değil. Anayasada açık açık yazıyor.
Senin mantığına göre eşitlik isteyen feministlerin buna karşı çıkması lazım
karşı çıkıyorlar zaten
ayrıca gözümle gördüğüme inanırım ben diğer şeylere değil
oy birliğiyle reddettiler
bi kere tecavüze uğrayan kadın için bile bişi yapmıyorlar adam 3 ay yatıp çıkıyor çoğu beraat ediyor
silahla kadını kafasından vuran adam 3 yıl ceza yiyor
tehdit mesajları atan adam serbest geziyor uzaklaştırma aldığı halde
ama kadın kocasınıkendisine ve çocuklarına zarar verdiği için öldürmek zorunda kalınca 30 yıl hapis yatıyor
hani adalet
erkekleri koruyorlar işte
Neyi reddettiler? Oy birliğiyle reddetmek için herkesin red vermesi lazım... neyi gördün anlamadım.
Anayasa gizli 1 metin değil aç oku. Orada yazıyor kadın lehine ise cinsiyet ayrımcılığı yapılabilir diye yazıyor. Erkek lehine yapılması yasak. Bu ne denek? Biz kadınlar 1. sınıf vatandaşız bizim aleyhimize cinsiyet ayrımcılığı yapmak yasak... erkekler 2. sınıf sayılıyor zira erkeklerin aleyhine cinsiyet ayrımcılığı serbest...
Bu eşitsizliği kaldırııp erkekleri de eşit ve aleyhlerine cinsiyet ayrımcılığı yapılamayacak normal insan statüsüne yükseltecek bir kanun teklifi verildiyse evet AKP bunu yani kadın-erkek eşitliğini reddetmiş olabilir...
Dediğim gibi anayasa açık... ne zaman o şekle getirildiği de belli
Sen bu davaların hangisinde dava dosyasını okudun? Delilleri inceledin?
yav dava incelemeye gerek var mı birini kafasından vurup ömür boyu ilaç kullanmasına neden olan hastalığa yakalanmasına sebep veren birinin 3 yıl ceza yemesinin ne gibi bi açıklaması olabilir ya
ya da ses kaydı yazışmalar olduğu halde 2 kadını öldürüp serbest gezen erkek nasıl geziyor o zaman
sperm delili olduğu halde 3 yeğenine tecavüz eden amca 3 ayda çıkıyor mesela bunu ispatlamak bu kadar zor değil her türlü anlaşılır zorla girdiği için tahriş olur
7 tane kadın tecavüzüsü serbest diye not bırakıp intihar ediyor mesela kim boş yere intihar eder
3 yaşındaki çocuğa ve eşine kaynar su atıp 3 ayda çıkıyor
silahla kapısına dayanıp patlayıcı madde koyduğu halde serbest kalan erkek var
İlla vardır sema maraşlı gibileri